The social network

picture picture picture picture
logo

Opknoping tuinen van Babylon

Opknoping Tuinen van Babylon onder de Egyptische piramiden. De Opknoping Tuinen dichter bij de Egyptische lange tijd wereld dan de wereld van de Griekse. Opknoping tuinen van Babylon, ook populair onder de naam van de Opknoping tuinen van Babylon. Ze zijn ook geteld onder de zeven wonderen van de wereld. Mooie Opknoping tuinen van Babylon werden gebouwd tijdens de 43-jarige regeringsjubileum van koning Novuhodonosora die leefde in de VI-VII eeuw voor Christus. Dit wonder was gelegen in het noordwestelijke deel van het paleis.

Hij bouwde de tuinen voor zijn vrouw Amitisy. "Opknoping Gardens" - het is parken, die werden geplaatst op de bulk terrassen. Het park heeft een brede toren van meerdere verdiepingen. Binnen elke laag van bakstenen gewelven werden gebouwd. De terrassen waren gemaakt van grote stenen blokken.

Top terrassen waren bedekt met riet en bedekt met asfalt. Toen kwam er een dubbele laag bakstenen. Op de top van de bakstenen werden de loodplaten.

Opknoping Tuinen van Babylon

Plast vruchtbare bodem, die worden gestapeld op de top van deze structuren toegestaan ??om verschillende planten planten. Tiers van opknoping tuinen en terrassen stijgende contact met elkaar ladders, die gestapelde platen van roze en witte steen. Voor het besproeien van de planten de hele dag om water te pompen uit de Eufraat.

Na verloop van tijd de stad waar deze opknoping tuinen plaats, ging in verval, en de Opknoping tuinen van Babylon zijn gegaan in de eeuwigheid.
Opknoping tuinen van Babylon
Web-site: http://www.geografikplanet.ru/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.