The social network

picture picture picture picture
logo

Zegening van druiven

In augustus, de Armeense Apostolische Kerk met de plechtigheid en de majesteit van het vieren van de Hemelvaart van Onze Lieve Vrouw van de zegen van de druiven. Dit is de vierde van de vijf belangrijke feestdagen volgens de kalender van de Armeense Kerk en de oudste, gewijd aan de Maagd Marii.Kazhdy jaar op zondag, voor of na de 15e augustus, de Armeense Kerk viert de tenhemelopneming van de oude Armeense natie Bogomateri.V, zijnde een heidense, met een vierde grote triomf Navasard-Nieuwjaar.

Vandaag, de viering van de Hemelvaart van de Maagd Maria, gevierd in dezelfde periode, een erfenis van hem bepaalde eigenschappen. In augustus, de druiven rijpen, en het feest gaat verder Navasard zegen van de druiven. De eerste vruchten van gewijd werden geofferd aan de godin van de vruchtbaarheid Anahit, en druiven materinstva.V het christendom heeft een symbolische waarde, maar voor onze voorouders was het een symbool van de arbeid en Home.

Door de zegeningen gekochte druiven goddelijke betekenis. Onze geestelijke vaders hebben gekozen voor de wijding van de druiven, zoals Christus zegende de wijn gemaakt van druiven, en gaf het aan zijn leerlingen als een symbool van zijn leven-gevende bloed. Dus, werk, plezier en bogotvorenie samen tijdens deze viering.

Geheiligd druiven om te zetten in wijn ingewijd door de mensen te behouden een aantal van deze druiven voor zegeningen voor het komende jaar, als een symbool van rijkdom en izobiliya.Podrobnosti over het leven van de Maagd, als het verhaal van haar Tenhemelopneming, zijn bewaard gebleven en aan ons door de Heilige Apostolische Traditie tserkvi.Posle kruisiging, de Heilige Maagd is gebleven in Jeruzalem en woonde daar onder toezicht van Johannes de Evangelist. Al bijna 12 jaar, Mary bad en vastte, vaak bezocht het graf leeg geliefde Zoon.

En op een dag, een bezoek aan het graf, ze was de engel Gabriel en vertelde haar over de aanstaande uspenii.Mariya overgebracht het nieuws aan hun familieleden en alle christenen, met de vraag hen om haar te begraven in Getsimanskoy Valley en vroeg de apostel Johannes aan de Goddelijke Liturgie te dienen, zodat zij in staat om deel te nemen in een laatste keer. Na de communie, keerde ze terug naar haar kamer. Omdat de apostelen waren klaar om de dood van Maria rouwen, de Moeder van Johannes de Heer vroeg om haar imago te houden in het gezicht van houten bord. St.

Virgin nam de raad van bestuur, stak zichzelf en voorgelegd aan de raad van bestuur litsu.Smochiv haar tranen, vroeg ze de Heer om haar te helpen mensen zouden hebben hersteld van ziekte. Toen de apostelen, omringd door Maria, die neerdaalde op hen een onbeschrijfelijk licht. Zoon van de Heer kwam in de kamer met hemelse engelen. Het zien van de Zoon van Maria umerla.Apostol St.

otsutsvoval Bartholomeus op de begrafenis van St. Mary. Terugkerend naar Jeruzalem, hij wilde zien Edinoroditsu de laatste keer. Op zijn verzoek, de apostelen opende de kist, maar deed het niet vinden in de overblijfselen van Maria.

Volgens Zijn belofte van Christus, Moeder van God om zich nam in het koninkrijk der hemelen. De apostelen gaf St. Bartholomeus de raad als een teken van utesheniya.Soglasno Movses Khoren, St. Bartholomeus de plaat gebracht Armenie. Het wordt opgeslagen in de Anzai, in de plaats-bij naam Darbnots. Later was er een klooster gebouwd ter ere van de Heilige Dormition Marii.V Praznik zegenen de druiven en de hele nacht voor het festival urozhay.V pelgrims, trouw aan hun geloof, kom naar de kerk, het zingen de kerk liedjes en gaan slapen binnen de muren van de heiligen.

Vroeg in de ochtend zonsopgang ceremonie voor te bereiden kant-en dieren, snoep en opoffering, uiteraard, een immense hoeveelheid fruit, vergezeld van liedjes, dans en entertainment tijdens de zegen van de druiven igrami.Vo vraag de Heer om de steen vinorada en mensen wijden dat ze gezond van lichaam en geest en waardig van de verlossing van de zonde, en de vragen en zegen wie bracht vinograd.Materinstvo, vol van geloof, liefde en hoop - een symbool van het komende maandag prazdnestva.V herdenken alle usopshih.Posle viering ervaar je onvergetelijke momenten Vul uw mand met druiven en op weg naar de wijnkelder, kunt u mixen vinorad gewijd aan het feit dat in de vaten, en deel te nemen in de wijn-proces met blote voeten, want het is te doen in de oude dagen.
Armenuhi Ivanyan
Marketing & PR Manager
http://www.welcomearmenia.com/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.