The social network

picture picture picture picture
logo

Landing in Toronto 19 juli (Aerosvit. ..

Dus zijn we begonnen met onze rondleiding 12 juli de auto luxe trein naar Kiev. moest ik tickets in een suite te kopen, want compartiment op een specifieke datum te doen.
Tot slot, persoonlijke ervaring me ervan overtuigd dat luxe in Oekraine - een lege naam, omdat auto is praktisch niet verschilt van het compartiment, maar missen de bovenste planken in het compartiment, met een meer fancy kleren en de aanwezigheid van vloeibare zeep in de badkamer.

De kosten van de ruimte is vier keer hoger. Ie dezelfde hele compartiment, maar dan zonder de bovenste planken kost twee keer zo hoog.
Bij aankomst in Kiev werden we in voor een onverwachte openbaring: aan de vooravond van vertrek, heb ik besloten om de Aerosvit bellen en alles in orde was met de e-ticketami duidelijkheid - nog niet dicht van de vlucht.

En toen bleek dat in plaats van 14 juli een ticket van ons op de 19e. Wanneer een maand geleden heb ik de kaartjes kocht, was ik in een haast, want ik wilde kopen van de kaartjes goedkoper, de LOT, bijvoorbeeld een waarde in de ochtend voor een uur per verhoogd met honderd dollar.
En als een paar uur van het goedkoopste ticket kost kwam naar 1.470 dollar voor drie personen (twee volwassenen en een baby 7 maanden oud) van Kiev naar Toronto, besloot ik niet om te baden met transfers en een 1530 dollar kaartje te kopen voor een rechtstreekse vlucht mijn e-mail.

Om niet te missen in dit geval, ik deed alles snel: zet het geld in de rekening-courant op Privatbank, en begon boeken van tickets op de website van mijn e-mail. Verzoek ingediend op 14 juli. Blijkbaar, op dit punt gaf ik de server, die is 14 en er geen tickets worden automatisch geactiveerd 19e.

Omdat ik had haast, en ik had nog veel werk op die dag, ik bijna niet veel te controleren, al bevestigd en gekochte tickets via Privat24.
Op hetzelfde moment maakte een afdruk direct van de site en vervolgens opende de e-mail. Natuurlijk was er de 19e nummer, maar ik heb niet de moeite om te controleren. Burgers! In tegenstelling tot mij, wees voorzichtig en controleer uw tickets!

Nou, we hadden een kans zonder de kosten van huisvesting om te verblijven met vrienden in Kiev - ze waren zelfs nog meer tevreden. Dus we schaamteloos opknoping op hun nek voor zes dagen, waarvoor veel dank aan hen!

19e aangekomen bij de inschrijving voor twee en een half uur naar de normale plaats voor ons met het kind te krijgen. Ondanks dit, de plaats waar we kregen 23 in het midden van de cabine.

Ik heb geprobeerd om te vragen dan voor een normale plaats, maar we bleven op de grond zitten in de beste tradities, zoals ze zeggen. Om uit de taxi namen we de gratis trolley (!!!) voor bagage.
Direct na de ingang van Terminal Boryspil vol bagage - 25 hryvnia voor een plaats (naar mijn mening, het is goedkoop), en daar is het mogelijk om wegen bagage, en de verschuiving, als deze hoger is dan normaal.

Om de vraag "en dan zijn als, indien gevraagd om tassen te openen om te controleren?" Antwoordde ik, "als er iets illegaal is geen geluk, zal het niet open."
Toen ging om te registreren, al snel bagage en boarding passen, dan op de tweede verdieping en de passage van de X-ray voor handbagage, was het de eerste test van X-stralen, dat wil zeggen ingecheckte bagage als we niet hebben gecontroleerd - waarschijnlijk glans dan zelf.

De cheque ging heel snel en deed niet open geen zakken in uw handbagage (en het is verpakt met twee laptops om dezelfde effecten, het opladen van batterijen, en andere dingen, een rugzak, dames tas, en een grote tas met spullen voor de baby) echte vrouw en twee keer niet voorbij de detector en moest worden op te geven kind in de handen van de medewerker van de luchthaven om erachter te komen wat er mis is - en het bleek te pinnen.
Na dat grenscontrole - snel en zonder problemen.

Alleen de officier vroeg hem uit te maken of het kind het reisdocument, evenals het kind is ingeschreven in het paspoort. Natuurlijk, de kwestie, zeiden we dat - postzegel, stempel, pass.
Geen douane controle, rode en groene corridors, vragen over waarden, geld, en ga zo maar door.

Misschien was afgeschaft als overbodig. Dus de conclusie is eenvoudig - geen problemen in Borispol in het ontsnappen van een immigratie-visum voor Canada, is er geen directe vlucht. Ik denk dat met de vlucht met een aansluiting op elkaar.
Poort open voor een half uur voor het geplande vertrek, maar we stonden in een karaf voor ongeveer een uur voor de voorbereiding van het vliegtuig (die had het idee om mensen te lanceren in een bezinktank toen het vliegtuig was nog niet klaar, weet niet).

Nou, dat hoewel de kinderen overgeslagen vooruit.

Aerosvit Boeing 767-300 vliegtuigen (niet ER) - zoals ze zijn uitgedrukt, "natuurlijk, is betrouwbaar, maar verouderd."
En dit: klaustrofibichnye oude toiletten (minder dan de Airbus A-320, dat is veel minder ruim), smalle gangpaden, geen schermen om films te (slechts een paar displays om de cursus het vliegtuig, de temperatuur, de snelheid en de tijd tot bestemming uitzending, en die in de voorkajuit glom als een slechte TL-licht), en ga zo maar door.

Als ik de luier van een kind in een van de toiletten veranderd, hij begon te trillen, want het was zo druk dat zelfs hij nergens had te maken met zijn handen en voeten.
Ze waren twee keer gevoerd, maar niet genoeg - zelfs niet voor kinderen porties, en een aantal katten, zou ik zeggen. True, sappen en water werden genomen in overmaat, en gegeven een reeks van kleine pads en dekens, die wij niet openen, gebruikt als dragers voor de ellebogen, wanneer het kind afwisselend gehouden in haar armen.

In het algemeen, burgers! Fly binnenlandse luchtvaartmaatschappij Aerosvit! Ondanks dit, ons kindje stoicijns doorstond alle beproevingen en werd een echte trans-Atlantische nu explorer.

Bij aankomst op Pearson voor een lange tijd ging door een lange gang in de richting van de Douane. Er waren drie agenten staan ??in sobere uitzoeken van de menigte vloog - aan wie overigens het controleren van de PR-kaart. We gewoon vroeg in het paspoort, emigreren we allemaal - verteld waar te gaan, vergeet dan niet om een ??vriendelijk welkom toe te voegen: "Welcome to Canada!.

Volgende op de tweede verdieping op de roltrap en ging naar de rekken van grenswachten, die allemaal te nemen gevlogen. Toen kwam er een vreemde, naar mijn mening, schaamte voor Canada - gingen we na een jonge vrouw met een kind wordt naar voren, ze kwam en vroeg de dame, die stond voor, dan zou ze niet erg vinden als we gaan vooruit.
De vrouw mompelde iets onverstaanbaars (of gewoon niet begrijpen van de vraag, denk ik) en viel stil. Nou, we waren vooruit (dacht altijd dat het oke was om verder te gaan met jonge kinderen).

Dan, dezelfde dame zegt: "Is er een reden, waarom je, jongens, ga je gang van de lijn?". Een vreemd soort. Vrouw met kind antwoordt: "Ja, we zijn met kleine kinderen, Ik zei het toch".

De dame zei dat, nou ja, ook zij was ooit jonge kinderen, maar ze nooit liep op het podium. Ik dacht meteen, "goed, dom."
In het algemeen, een vrouw met een kind is (hebben we niet ingrijpen totdat de bewoners zelfs besloten te zwijgen): Geen probleem, als je wilt, je verder kunt gaan ....

De vrouw weigerde, maar dan nog drie minuten en was te praten met anderen in de wachtrij, het is nooit, nooit was goed beschermd kinderen om vooruit te gaan lijn. Misschien is het niet wordt geaccepteerd, weet ik niet, maar staan ??in een rij van 200 mensen na 9 uur vliegen met een kind als een feit dat goed, in het algemeen, dit verkeerd is.
Dan de standaard vragen: om te reizen met kostbaarheden? Dan zullen alle waardevolle dingen komen voor u? OK, pass.

Vervolgens bij de immigratie tegen te gaan, in een kamer met een kleine kyubiklami muren, waar, in feite, uit te geven en Landing.
Kwamen we een jonge officier vriendelijk, die snel en stil met een glimlach, heeft uitgegeven onze Landing, maar het stellen van de standaard vragen (hoeveel geld is genomen en gevraagd om te laten zien, maar vroeg niet, misschien omdat van het kind, niet van vertraging), legde uit dat de PR-kaart te komen het bovenstaande adres, nogmaals: "Welcome to Canada! en verder richting.

Volgende post voor nieuwkomers, waar het probleem folders, vertellen waar u terecht kunt voor hulp en alles zo, volgende post, die vorm heeft gegeven aan OHIP, Child Tax Benefit, andere nuttige infusie. Alles verpakt in een leuke tas met een esdoornblad en zet een pen met een vergelijkbaar thema. De derde keer dat we hebben gehoord: "Welkom bij Canada, Dan uitgang naar bagageband.
Dan onmiddellijk vloog menigte dragers, maar we weigerden en 10 meter ging naar de uitgifte van trolleys.

De machine accepteert nota's en Amerikaanse dollars 1,2,5,10. Mijn dollar bill niet wordt aangenomen, maar vijf had gegeten met veel plezier en zelfs een passerende Canadese munten gaf over de cursus. Daarna nam de kar en legde het daarna op de bagage.
Dan is een kleine draai aan het douanekantoor waar dezelfde vragen: niet apart een Canada waardevolle spullen (meubels, sieraden, geld, etc.) importeren van het binnenbrengen, of de volgende keer.
En, net als voor de deuren in de hal op ons te wachten verwelkomen onze vrienden.

Ze zijn zeer behulpzaam bij al wat er zou kunnen, en dat de meerderheid van de punten. Zelf zou zijn geweest veel moeilijker. Vooral met een jong kind.
Verdere avonturen van Oekrainers in Canada zal toevoegen aan de mate van het mogelijke.

Het volgende probleem: het verwijderen appartementen, aanpassing, etc..
Bron: Case - alle van de immigratie en onderwijs in het buitenland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.