The social network

picture picture picture picture
logo

Meduznoe Lake -. Palau

Meduznoe meer of Ongeim'lTketau, op het eiland Palau in de Stille Oceaan is nu bekend dat er wonen ongeveer tien miljoen een verscheidenheid van kwallen! De omvang van deze kwallen zijn ook verrassend: het meer kan worden gezien als een kwal van de grootte van de reusachtige voetbal meer, en kwallen-baby's ter grootte van een kleine bes kers. Merk op dat de fysiologie van de kwal is erg primitief. Een kwal - het is acht ogen en algen leven binnen hun cellen. Algen naar de zon, om te groeien en te ontwikkelen.

Deze factor zorgt ervoor dat kwallen en beweegt de hele tijd achter de zon.


Veel van de ontdekkingsreizigers al gezien het spektakel - de massa van gelei kwallen zee meer oversteken twee keer per dag, van de ene naar de andere bank, na de zon. Wanneer de avond valt, worden alle tien miljoen kwallen rush naar de diepte - er, op de bodem, het water is rijk aan stikstof. By the way, is duiken in een meer Meduznom lang verboden.

Het is een feit dat in de onderste laag van het meer, op de bodem, is waterstofsulfide, wat een negatieve invloed op het menselijk lichaam. Dat is de reden waarom duiken in Lake Meduznom niet toegestaan. Oh, en de veelvuldige indringing in de onderwater wereld is niet erg leuk om de mensen van het meer van Ongeim'l Tketau. Maar gewoon een duik in de zee een meer aan de oppervlakte, is het mogelijk - een kwal, zoals we al eerder gezegd, giftig en de veiligheid van de zwemmers niet in gevaar komt.

Dus, als je in de Stille Oceaan - altijd kijken op het eiland Palau, en het meer Meduznoe bewonderen - duizenden en duizenden kwallen, van dag tot dag, het oversteken van de meer, steeds na de zon ...

Door Pablos (all-tourism.my1.ru)
all-tourism.my1.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.