The social network

picture picture picture picture
logo

Unieke Krim

Het is dom te noemen hem "Red Nice," Bored te noemen "All-Unie kuuroord." Onze Krim wat te vergelijken? Er is niets vergeleken we de Krim.

B. MayakovskiyEti lijnen kon niet meer treffend weerspiegelen de uniciteit en is toegankelijk Krim-schiereiland als een plaats van rust. Oordeel zelf: Yalta schittert met zijn unieke parelmoer, een combinatie van modern chique restaurants en luxe hotels met luxe nobele keizerlijke paleizen, trendy horecagelegenheden met nog zweeft in de lucht muzen Poesjkin, Tsjechov, Achmatova, L. Ukrainka en vele andere grote kunstenaars, vluchtige modetrends zijn vervlochten met onveranderlijke schoonheid van de weergaloze natuur.

White Stone Sevastopol trots houdt haar militaire en historische faam, gastvrijheid en vrienden ontmoeten, terwijl de resterende ontoegankelijk zijn voor de vijand. Bakhchisaray direct brengt een heel ander historisch tijdperk, en voldoet aan Evpatoria rest zijn eindeloze stranden. Sudak en Koktebel leiden tot duizeligheid zoete uit een blik op de prachtige kliffen en de bedwelmende aroma Krim brandewijnen.

Shelkino draait een triest monument voor het industriele verleden om de dreiging van een bijzondere bron kazantipskogo "Schastya." De lijst gaat maar door en een aanvulling is oneindig. Maar het belangrijkste is dat dit alles is obsceen rijke natuurlijke, historische en culturele erfgoed gelegen op een schiereiland dat 360 km strekt zich uit van west naar oost en 180 km van noord naar zuid. Dat is niet overdreven om te zeggen dat je op een dag rond kan rijden heen en weer.

Krim kan de onmetelijkheid begrijpen, te maken Reizen lengte in de eeuw, precies wat een paar uur. En een geinspireerd dichter en gehard party-ganger zal hier iets speciaals. Een zeer nieuwsgierige toeristen kunnen kracht verzamelen en proberen weg te nemen alle genoegens van het maximum.

Maar de Krim, met al zijn uniciteit, en heeft zijn eigen unieke karakter. Hij weigert te geven een aangename ervaring voor de toeristen die niet willen of kunnen niet ontspannen. Ze willen niet te rusten, blijkbaar, zij die slecht worden geserveerd, al is het moeilijker dan ooit om te helpen. Maar leren om rust in de Krim is zeer eenvoudig. De eerste stap is om te beslissen welke van de partijen bij de veelzijdige Krim zou je graag willen weten in al zijn glorie.

Volgende u nodig heeft om geschikte accommodatie te vinden in het geselecteerde gebied van de Krim. Dit kan doroguschy hotel of toeristische tent, resort of bijgebouwen in de achtertuin van een lokale inwoner te zijn. Het hangt allemaal af van uw doelen, wensen en budget voor rust.

Een Krim is bereid om elke vraag van vakantiegangers te voldoen. Wilt u luxe en comfort - wij u uitnodigen voor een duur hotel aan de kust van Jalta, op zoek naar vrijheid en eenheid met de natuur - camping ergens op de Kaap Aiya. Degenen die graag comfort en vrijheid te combineren, zou ik aanraden het huren van een huisje of villa aan zee.

Hier bent u verlost van die vervelende mooie hotel en spa regels, en een breed scala van huurwoningen zal dat niveau van comfort die u persoonlijk bij u past kiezen. De praktijk toont aan dat de huur van een huisje of villa is vaak lager dan de som van de kosten van de beruchte "bedden" voor familie of bedrijf. Daarnaast zal een zorgeloze vakantie in de schoot van de Krim de natuur u helpen bij het verbeteren van uw gezondheid en zonder saai spa-behandelingen.

De behandeling van het gebeurt vanzelf, dankzij de helende cocktail van zee-en berglucht, aanhankelijk zee, felle zon en goed humeur. Ontspan en geniet!
Anton Voloshin
Bron: Ostrov-crimea.com.ua

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.