The social network

picture picture picture picture
logo

De huidige stand van de schat

Natuurliefhebbers, op zoek naar pittoreske landschappen klaar om naar het einde van de wereld, ter waarde van US voor een overvloed aan prachtige nationale parken. Maar zelfs onder deze, misschien wel de meest bekende in de hele wereld is Yellowstone National Park. Verbazingwekkende landschap, geweldig mooie landschappen, een rijke flora en fauna van het park trekt bezoekers van over de hele wereld.

Het park behoort niet tot een bepaalde staat, het is gelegen op het grondgebied van drie Mountain staten in de VS. Maar drie van de vijf vermeldingen in het "Yellowstone" gelegen in Montana. Vreemd genoeg, maar dit feit niet aan de staat de hand, omdat veel toeristen naar de noordelijke rand van de 'Yellowstone' niet opmerken van de natuurlijke hulpbronnen van Montana zelf, die zelfs de Amerikanen zelf wel "state problemen schatten."

Om dit te corrigeren oog springende onrechtvaardigheid, hoeft u alleen maar meer zorgvuldig onderzoeken deze staat om zichzelf te zijn "schat" te vinden!
De eerste studie toont ook aan dat 'de staat problemen schatten "genoemd Montana is niet alleen een prachtig landschap en de combinatie van bergen, vlakten, meren en watervallen. Naast de natuurlijke rijkdom, is er ook een schat aan materiaal! Bijvoorbeeld, in het midden van de negentiende eeuw op deze aarde geveegd "Gold Rush", en nog meer op die gronden met succes gewonnen edele metalen.

Maar het symbool van de staat was niet goud of zilver, en edelstenen, saffier en agaat. Hier vindt u uw eerste schat en staat! En, natuurlijk, om de droom gooi het naar de voeten van je favoriet.

Maak het makkelijk, omdat de Nice sieraden met edelstenen saffier verkocht hier letterlijk in elke sieraden winkel. U kunt een elegante set met stenen kiezen, omrande op de edele metalen, die uw verloofde voorkeur.
Of u kunt een gift memorabel te maken, niet alleen voor haar, maar voor mezelf. Het was in Montana voor iedereen de unieke kans om eigen handen te saffier te vinden! En dit betekent niet per se eens te vertrekken van de beschaving, op een boerderij of de mijne.

In veel sieraden winkels, zult u worden overhandigd een zak met stenen, semi-kostbare mineralen en conventionele, natuurlijk, saffier of agaat, die kan worden gevonden met hun handen, dus dan aan een ring of hanger aan een juwelier voegt het "onverwachte" vinden te kiezen. Erect, vertel je vriendin over het zoeken en geextraheerd een juweeltje, om haar te behagen, en de waarde van het geschenk in haar ogen alleen maar tot vliegen naar de hemel!
Een andere schat van de staat is onbetwistbaar geweldige fantasie Glacier Park.

Dit park ligt in de schaduw van Yellowstone, hoewel hij niet verdient een dergelijk lot. Ongeveer vijftig gletsjers en meren wachten op meer dan tweehonderd aandachtige bezoekers om te laten zien hen hun schoonheid! Hier kan je Nice photo albums van het park, wand kalenders en dvd-films voor uw oudere familieleden.

Landschappen van het park, genomen op verschillende tijdstippen van het jaar en had een leuke vertelling met muziek, zal geven aan uw familie nu Reizen in Glacier.
Cadeaus voor collega's en vrienden in de winkel in het park die je kunt kopen mokken, met uitzicht op de meren en watervallen. Maar bijzondere aandacht wordt besteed aan de gesneden houten figuren. Uit de oudheid, de kunst van het houtsnijwerk bloeide in de staat.

En nu de houtverwerkende industrie is hier het ontwikkelen van niet verloren gaat en de oude vaardigheden. En zo als een klein cadeautje, is het zinvol om te bellen gesneden beren, elanden en andere houten gevogelte, dat was zo leuk om in zijn vingers draai op de toetsen of als sleutelhanger te dragen.
Maar beperkt tot het beeldje voor de baas, zelfs de meest raschudesnoy niet waard. Het moest iets spectaculairs, rechts, en authentiek.

En de meest succesvolle oplossing is het kopen van koffie. Maar denk niet dat een pak van 'Nescafe' selectie van de gift niet het einde! Het is een product bedrijf, "Montana Coffee Traders ', dat een kwart van een eeuw is een leverancier van koffieplantages Kashoeyra.

Wat voor soort koffie u kiest voor uw baas? Deense chocolade, Bali Blue, Coconut, Carmel, Colombiaanse of Kenia? Echter, om deze puzzel op te lossen is simpel, je hoeft alleen een paar kleine verpakkingen, klassieke en exotische smaken te nemen.

En naast koffie te kopen een klein koperen Cezve. Immers, alleen koffie met de hand neemt alle nuances van smaak en aroma. Zal alleen maar alles wat je hebt een pakket gekocht met het bedrijfslogo en een cadeau voor de baas pack is klaar!

Waarschijnlijk is je hoofd goed waarderen de smaak van koffie, en uw vooruitziende blik.
Verlaten zonder een geschenk beste vriend is ondenkbaar. Maar hij wil halen iets speciaals, iets wat niemand anders heeft. Op zoek naar iets unieks, bijzondere aandacht besteed aan producten, versierd met metalen gespen en medaillons. Montana kan en liefde om te werken met metalen, zodat de koperen elementen van inrichting is voorzien van een prachtige studie van fijne details. Ze draaien een alledaagse ding in een kunstwerk.

Geef niet op het plezier om naar dagboek beste vriend, in leer gebonden luxe afsluitbare koperen gespen. U kunt wedden dat het nu je vriend om te kijken in de dagelijkse, vooral in het bijzijn van mooie meisjes. Reizen in Montana, je bent attent reiziger, in staat om de echte schat van ervaring te ontdekken. Rainbow, het breken stenen in de spray van de waterval, schone lucht op de bergen en thermale bronnen, stoom ....

Nationale parken, gezellige cafes, vissen, paardrijden, natuur .... Maar de belangrijkste rijkdom van de reis zullen uw ervaring en vreugde van de ontdekking nog steeds voor zichzelf en hun families, "State Treasure"!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.