The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de magnolia staat

Mississippi .... Zeg hardop de naam - en voor je geestesoog verschijnen water van de rivier, zwaaien ritmisch dicht met bekende personages van de boeken van Mark Twain. Beroemde boek over de avonturen van Tom Sawyer en Finn Geklberi lezen, letterlijk alles. En zeker alle lezers waren zelf op de plek rusteloze jongens die varen op het vlot, op zoek naar schatten in een grot of gewoon zonnebaden op de oever.

En laat geen jongen, maar je moet nog steeds jeugddroom te maken - om die prachtige plaatsen waar Tom Sawyer het schilderen van de omheining haar bezoek.
Mississippi - een van de grootste rivieren in de wereld, maar omdat het niet verwonderlijk dat de staat, gelegen langs de kust, is genoemd ter ere van deze grote rivier. Mississippi is terecht "een gastvrije personeel."

Nationale parken van de staat is gastvrije miljoenen bezoekers per jaar, maar jagers en vissers kunnen volop genieten van hobby in de uitgestrekte bossen en oevers van de Mississippi. Maar wat zal de toeristen te brengen van de "magnolia staat" zoals het wordt genoemd door de Amerikanen, met uitzondering van de mooie herinneringen, foto's beeltenis van de beauty daar de natuur en de "jacht en visvangst" verhalen?
Geniet van uw favoriete monument geschenk van Mississippi - de beroemde beer Teddy.

Ja, wees dan niet verbaasd! Zijn verschijning in de wereld die hij te danken heeft aan de zaak opgetreden met de Amerikaanse president Theodore Roosevelt in deze staat. Ranger, die wilde de voorzitter van de jacht te behagen, was de beer gevangen, en voor een grotere betrouwbaarheid, bond hem aan een boom. Theodore Roosevelt weigerde te schieten op een weerloos doelwit, en verslaggevers rondgebazuind dit geval is het hele land. In de kranten waren er cartoons, en de vrouw van een van de handelaren had een knuffel beer, genoemd ter ere van Theodore Roosevelt.

Zo begon een zegetocht Teddy de hele wereld. Teddy Bear werd de mascotte van Roosevelt en hielp hem de verkiezingen te winnen voor een tweede keer. Nu de charmante Teddy met de droevige ogen uitgegroeid tot een talisman voor uw uitverkorene en zal haar veel succes en geluk te brengen. Heeft u genieten van uw favoriete lof en dank.
Maar de harde mannen teddybeer krijgt niet door, dan heb je iets pooriginalney wilt.

En dan is het tijd om na te denken over de vraag wie heeft veroverd vrijwel de hele wereld, niet de straat met een druppel bloed en in plaats van het gebruik van wapens van de gewone microfoon. Deze man de naam van - Elvis Aaron Presley. Het was op grond dat staat hij zijn eerste stappen op de weg mee naar een muzikale Olympus. Daarom, je beste vriend als een geschenk om veilig de aanschaf van een complete collectie van schijven van Elvis. Prachtig versierde luxe-editie, gekocht in het thuisland van de King of rock 'n roll' zeker leiden tot een veel aangename momenten om je beste vriend.

En als je bedenkt dat Elvis een mooie stem heeft bijna magisch effect op de fijne helft van de mensheid, dankzij je vriend is het onwaarschijnlijk dat de grenzen te leren kennen.
Als een geschenk voor vrienden en collega's te kopen in dezelfde muziekwinkels muziek-CD's met opnames van de blues. Immers, als je trots vertellen elke verkoper, hier is de officieel erkende geboorteplaats van de blues. Dit marge gaf de wereld Charlie Patton en Robert Johnson, Choline Wolf en BB King.

In Mississippi, zijn er drie musea blues, dus kies een prachtig versierde albums al genoemd "de pijlers van de blues" niet moeilijk is.
Maar ernstige man die een hoge positie in de samenleving, dat wil zeggen, je begeleider, moet u een gift meer indrukwekkend. En hier kom je te hulp een andere inwoner van deze plaatsen - de beroemde schrijver William Faulkner. Boeken van deze Amerikaanse schrijver, Nobel en Pulitzer nationale prijzen, zijn lezers lang op prijs gesteld.

Het kopen van een geschenk aan het hoofd en strikt mooie versierde verzameling korte verhalen Faulkner, u toont zich attent ondergeschikten en superieuren platter ijdelheid. Zelfs als je baas niet al te dol op boeken in de oorspronkelijke taal, om zijn of haar bibliotheek deze editie zou leuk zijn om ieder intelligent persoon.
Zou een onvergeeflijke fout zijn, als je niet mee een geschenk van Mississippi alles wat de cultuur van de inheemse bewoners van deze landen zou kunnen herinneren - Tribal huilen, Choctaw, chikasav.

Misschien is deze tendens is te verklaren door het feit dat deze staat meestal gebracht in boeken over gebarentaal. De Indianen, die sprak op tientallen verschillende dialecten en zelfs van verschillende taalgroepen, is het mogelijk om te begrijpen elkaar. Het nieuws dat een Indiaan van de prairie graag een lid van een andere stam, doorgegeven door de gebaren van een of beide handen te laten. Zelfs het contract tussen individuele stammen, waarvan de vertegenwoordigers niet elkaar, gesloten te begrijpen door middel van gebarentaal.

Deze boeken kunt u in het bijzonder schoolkinderen - misschien, deze taal niet alleen helpen uw kinderen in situaties waarin praten hardop ongepast zou zijn of zelfs onmogelijk. Er is geen twijfel dat dit boek is geschreven in eenvoudige en begrijpelijke taal, met veel tekeningen, die de handgebaren show, zal een grote hulp bij het leren van Engels, dus neem een ??dubbel voordeel voor uw kinderen.
"In de verschillende randen van het reservaat hebben we het hart van een deeltje hebben" - zo zong het populaire lied een keer.

Over dat stukje van je hart dat voor altijd zal schommelen op de golven van de Grote Rivier, zul je herinnerd worden niet alleen terug bracht van een reis naar foto-en filmmateriaal, maar die gaven die uw huis en u lief is mensen te versieren. Maar het belangrijkste: vergeet niet om een ??ritje op een vlot en paddle-steamer tijdperk van Tom Sawyer! Anders, hoe krijg je een gevoel voor de geest van de grote rivieren - de Mississippi?
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.