The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van een reis naar Ivy League

In de Amerikaanse literatuur en de film veelvuldig melding gemaakt van de "Ivy League". En het is duidelijk niet over honkbal of basketbal competities. Vreemd genoeg, "Ivy League" werd verwezen naar een sportvereniging, en de acht beroemdste en meest prestigieuze universiteiten in de Verenigde Staten. Het zijn deze scholen kunnen bogen op een record aantal zakenlieden, diplomaten, vooraanstaande politici en zelfs presidenten onder haar afgestudeerden.

Op een gegeven moment, een journalist die had een rapport geschreven over sportteams tussen de twee beroemdste universiteiten van het land, uit angst dat hij zou de gebeurtenis missen en kijken naar de groeiende klimop die de muren van de universitaire gebouwen. Zijn collega's op de werkvloer direct opgepikt deze sappige, en geleidelijk aan het beeld van de "Ivy League" werd niet alleen bekend opdrachten die relevant zijn voor de oudste van het land universiteiten en scholen zelf.

De bekendste van hen zijn, natuurlijk, Harvard, Yale en Princeton Academy, maar vlak achter ze worden meestal aangeduid als Dartmouth College, gevestigd in New Hampshire. Dartmouth is al lange tijd een van de belangrijkste attracties van de staat, en de studenten hebben betrekking op de camera flitsen van toeristen met een vorstelijke onverschilligheid.
Maar niet alleen voor foto's klimop muren hebben de neiging naar de universiteit in New Hampshire toeristen. De aard van de Staat van verbluffend mooi. Berg, weelderige bossen, watervallen en meren te trekken reizen overal.

Een beroemde berg Resorts in de winter verandert in een echte Mekka van het skien. Duizenden skiers en snowboarders van diverse vaardigheden is gevuld met plaatsen van de Witte Bergen. Handige routes van verschillende moeilijkheidsgraden, comfortabele hotelkamers, trainingen, wandelingen en veel winkels - al tot uw beschikking. En zijn hart de inhoud van te rollen, gebruik maken van de bergketen van de winkels om een ??cadeautje te kopen voor je beste vriend.

Natuurlijk, dat tonen de grootste verscheidenheid van sportartikelen, en als een scherp cross-country skien, dan zal het zeker tevreden met comfortabele zacht en duurzaam waterdichte ademende knie of handschoenen met het symbool van het resort worden. Het is ook belangrijk dat passen de handschoenen, en een mens is niet het leiden van een actieve leefstijl in de winter. In dit geval, voeg dan een sjaal handschoenen - en een universele set van de winter is afgerond. Nu is je beste vriend in de winter is niet erg, noch koud, noch de luchtvochtigheid.
Spreken van winter kleren!

Vakantiewoningen winkels in overvloed niet alleen functioneel sportartikelen, maar ook originele handgemaakte spullen. Dus wees niet te snel naar de winkel te verlaten en een kijkje op de charmante gebreide mutsen te nemen. En dan zouden sommigen van hen het liefst je meisje.

Misschien een leuk model met lange "oren" of een trendy kap surround een grote breien? En om uw favoriete is volledig beschermd tegen de grillen van het weer, in een schoonheidssalon, een paradijs voor elke vrouw, en zelfs kopen een speciale creme die speciaal is ontworpen om te blijven beauty de huid tegen wind en sneeuw. Nu is je verloofde uitgerust voor het volledige programma en doodt haar vrienden niet alleen een originele hoed, maar een stralend uiterlijk.

Reeds uit de bergen van New Hampshire, dient zorg te dragen voor de gave voor leiderschap. Wat te kiezen? Zonder verdere omhaal, maar wil je aanbieden om te kopen als een geschenk aan de chef cup. Maar het is niet gemakkelijk, maar nyugempshirskuyu.

En nog een beroemde bezienswaardigheid is de toestand rots van "Mountain oude man", die is gelegen in Franconia Notch National Park. Deze klif voor het profiel van de oude man lijkt op die automatisch beginnen te vermoeden dat het een hand in mensen heeft, maar, warm op de verzekering van de gidsen, het profiel is van natuurlijke oorsprong.

De inwoners zijn trots op hun gezicht zo veel als Dartmouth College en een karakteristiek profiel overal kan letterlijk te zien op de vaat, kleding en zelfs een herdenkings kwart dollar munten. Voortaan zal een dergelijke beker versieren uw kantoor chef. En zo op het eerste gezicht, was het duidelijk dat dit een geschenk met betekenis, in plaats van de traditionele souvenir mok, selecteert u de volume pot, maar een reproductie van de beroemde rots.

Het profiel in de hand van de chef zal een blijvende indruk te maken op alle slaven.
Maar zijn favoriete ouder familielid kan leiden tot een gift gewoon zo ongewone en onverwachte - de kerstboom. Ja, een kerstboom. "Christmas tree", zoals de Amerikanen zeggen.

In New Hampshire zijn de belangrijkste kerstboom plantage Verenigde Staten. Het klimaat kan de staat om te groeien een boom van uitstekende kwaliteit - glad met een dikke elastiek naalden. Tijdens het seizoen gekapt en verpakt in speciale plastic kousen om schade aan bomen tijdens het transport te voorkomen.

En in de speciaalzaken in deze plantages, pluizige kerstboom kunnen gekocht worden het hele jaar door, dus alleen klein en het zal worden in de pot. Maar de grootte doet er niet toe, nietwaar? Dus koop een kerstboom en voldoen aan de volgende oudejaarsavond de hele familie met live overzeese groene schoonheid, die nu wordt uw stamboom.

Dat is zo grappig soms toegevoegd Reizen. Van zijn reis rond de staat, die een relatie tot de "Ivy League" heeft, keert u terug naar huis met een boom. Maar de charme van reizen en in zo'n mooie verrassingen, zodat u prettige herinneringen en vreugde van uw dierbaren!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.