The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van het Vaticaan

Wat doen we denken als we horen over het Vaticaan? Paus? Het luiden klokken van vele? De geur van wierook? De meesten van ons kunnen zich niet voorstellen een van de verkoeling op een warme zomerdag, toen enorme kroon bomen te beschermen zijn schaduw bochtige wegen in het park, noch de majestueuze gevels van oude gebouwen, of tevredenheid, die zelfs doorgedrongen tot het kleinste deeltje van het Vaticaan.

Elk jaar honderdduizenden toeristen de neiging om de kleinste van de dwerg landen te zien en te voelen wat er was hier gebracht in de loop der eeuwen in een sfeer van heiligheid en vrede. Waarom zou je er? Wat roept zo veel mensen aan de oude muren van de state-dwerg touch?

Let op de naam zelf, de mysteries beginnen met hem. Het Vaticaan is vernoemd naar de heuvels waarop het zich bevindt, wat letterlijk betekent - ". De plaats van waarzeggerij"

De katholieke kerk heeft nooit goedgekeurd van bijgeloof en mystiek, maar ironisch genoeg het centrum van het katholicisme is gekoppeld met het heidendom bestempeld christenen.
Deze toestand, ondanks zijn kleine formaat - slechts 0,44 vierkante kilometer. km - is omringd door zo veel geheimen, gewijd aan zo veel geheimen die alleen zou moeten beginnen om ze te begrijpen, zoals is adembenemend, zelfs de meest sceptische toerist!

Leren over het Vaticaan, een beetje meer dan je vrienden, familie en collega's, je kunt hen een stukje van de oudheid en verwondering en, waardoor ongebruikelijke cadeaus dat kan alleen gevonden worden in dit land.
Vaticaanstad - is niet de plek voor lange wandelingen, zijn er slechts 2 of 3 van het gebied, een aantal straten, maar veel van parken en tuinen. Het is beroemd Vaticaan tuinen, en je moet een bezoek aan het unieke karakter van deze plek ervaren.

Generaties van tuinders elke dag de zorg voor de duizenden bloemen, honderden bomen, draaien bedden in prachtige schilderijen, en de bomen in prachtige sculpturen. Er zijn veel zeldzame en groenblijvende planten verzameld uit de hele wereld. U rijdt onder de bogen van het leven, loop langs de groene kolommen rest in de schaduw, genietend van de geur van exotische bloemen.

Geschenken van het Vaticaan rest

Misschien is de Vaticaanse tuinen met het volste vertrouwen kan worden genoemd het hart van dit land, een hart dat eeuwig blijft jong. En dit hart stuk dat je kunt presenteren aan de persoon die hij acht waard van een dergelijke gift. Biedt een boeket van verse of gedroogde bloemen, verse bloemen in potten of zaad Vaticaan bloemen of bomen, je kunt groeien thuis.

Deze plant is meegenomen uit het Heilige Land is bijna per definitie anders zal zijn dan de anderen en zullen gedoemd tot bewondering van allen die niet hebben gezien oorzaak zijn.
Soms is een symbool van het Vaticaan - de paus - gaat naar de mensen die het uitvoeren van de dienst, leest de preek. Met hem zal niet in staat om gefotografeerd te worden en het is onwaarschijnlijk dat hij zal geven een handtekening, maar er is hoop dat het zal je de mogelijkheid om een ??cadeautje te brengen naar uw favoriete flesje heilig water, gezegend door de paus persoonlijk.

Zelfs als u en uw familie niet religieus zijn, dit geschenk is zo uniek dat het moet zijn plaats in het hart van elke scepticus.
Natuurlijk, na een verblijf van enkele dagen in het Vaticaan, is het onmogelijk om al zijn oude heiligdommen te raken, maar je zult zeker zien de Sixtijnse Kapel, de St. Paul's Cathedral, Borgia appartementen van het station Rafael, San Damazo binnenplaats met een loggia van Raphael.

Wees niet verbaasd als door de plechtigheid en perfectie van deze monumenten u zich duizelig of verzwakking van de knieen - om de muren van het Vaticaan raakte de handen van de grote mannen, van wie er legends! Natuurlijk kun je niet mee naar huis een stukje van een museum tentoonstelling van de legendarische Museum van Egyptische kunst uit de bijbel of een pagina geschreven in de eerste eeuwen van onze jaartelling. Maar een kopie van de oudste en meest unieke boek, zal het beroemde schilderij of beeldhouwwerk direct beschikbaar.

Ook, vergeet dan niet het Vaticaan meesters zijn in staat om kopieen van de originelen te maken, zodat hun producten zijn nauwkeurig en niet minder mooi. Stel je een persoon die niet op prijs bracht hem een ??gave kopie van schilderij Raphael's - het is onmogelijk, vooral als de kopie wordt gemaakt, waar de grote schilder woonde en werkte.
Maar de magie voor toeristen zullen worden in 2010. Waarom?

In het voorjaar van dit jaar een demonstratie van de Lijkwade van Turijn, die volgens de legende, diende als een lijkwade van Jezus. De eigenaar van de relikwie is een paus, en gewone mensen te laten zien is zeer zeldzaam - eens in de paar jaar. Veel wetenschappers hebben gewerkt tientallen jaren om het te zien, en zeker niet alle toeristen kan bogen op zo onder de indruk na een vakantie. Maar nu heb je een kans niet om dit grote evenement missen, zien de lijkwade in persoon en breng vrienden en familie foto's op de geheugenkaart.

Maar op zoek naar unieke en echt waardevol geschenk voor degenen die een bijzondere plaats innemen in je leven, vergeet niet over de traditionele souvenirs, zonder welke het niet kan enige een reis te doen.
Dit - de originele Vaticaanse postzegels en munten, die deel uitmaken van het land, met inbegrip herdenkingsmunten, beperkte uitgave die. Als je een vriend verzamelaar - Behandel hem als een verrassing!

Vergeet niet om kalenders met foto's van de lokale attracties en de paus - laat jullie allemaal hebben gezien, maar kunnen je collega's hetzelfde zeggen? Misschien is je baas zal een beetje zachter, of in zijn kantoor kalender zal verschijnen met een foto van paus, en minder cynisch collega of hij krijgt een cadeau-cd met orgelmuziek?
Als u weet dat er katholieken, die brengt u naar het punt, waardoor ze een cadeau-cd met het gebed "Onze Vader", persoonlijk afgeleverd door paus.

Vaticaanstad - een bijzondere plaats in. En, wat je terug gebracht, ook bijzonder. Wie weet, misschien een belletje, vrijgegeven voor de kerst 2000 zal een gelegenheid voor een ontmoeting met iemand die je niet gezien hebben een palmtak, die werd meegenomen uit de tuin van het Vaticaan - beter dan de traditionele boeket van je favoriete?

Het belangrijkste ding, voel de sfeer van heiligheid en de waarde van elk stuk van het mysterieuze land, en proberen om dit gevoel te houden in mezelf zoveel mogelijk, waardoor zijn "indruk" in elk van zijn gave.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.