The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van State Beavers

In de regel reiziger, dat wordt gestuurd op een reis waar anders, weet iets over de hoek, die hij wil bezoeken. Plannen maken, proberen om mensen, landschappen en attracties voorstellen. Soms is het lezen van vakliteratuur reviews en er de toeristen. En soms het tegenovergestelde: het terrein is willekeurig gekozen-klinkende naam, een willekeurige selectie van de kaart, of gewoon omdat je niet horen over het veel.

Vaak is de Reizen, gestart vanuit het niets, is bijzonder interessant. In ieder geval, dus u kunt beroep doen op dat blanco vel alleen zijn beeld herinneringen, niet bezwaard buitenlandse vertegenwoordigingen. Probeer om naar een bezoek aan de USA! En start het, bijvoorbeeld, uit Oregon. Inderdaad, een van die staten, waarvan we weten te veel. Beroemde bezienswaardigheden overal dit moment zijn er schandalen in de naam nooit verschenen.

Dus, ga je gang, naar de ontdekkingen?
Bekendheid met Oregon dateert terug naar het vliegveld, met een vlag op de achterkant van die toont de bever. "State Beavers" - dit is de officiele staatsgodsdienst alias, die wordt gekenmerkt door een bijzondere schoonheid. Je zult zien dat zelfs de grootste steden in de staat zo zijn gebouwd dat de best behouden ongerepte landschap. En het is niet verwonderlijk, want mensen zijn trots op de toestand van de natuurlijke hulpbronnen, grondgebied en voortdurend streven niet alleen te behouden, maar ook het vergroten van de plaatselijke flora en fauna.

Voorbij zijn de dagen dat de bever huiden oregontsy gebruikt als geld, en de belangrijkste export was hout. Plantages nu sneller dan geimplanteerd is ontbossing, en bever zijn beschermd in de wet.
Toch zijn er winkels waar u kunt voor uw favoriete producten te kopen van bever bont.

Bij het kiezen van een gift, geen aandacht besteden aan de traditionele bontmutsen of "a la trapper," maar in een klein en gezellig kraag op een spectaculaire leren riem, geborduurd met kralen. En misschien vindt u graag meer korte vest gemaakt van leer en afgezet met bont? In ieder geval, als je half draagt ??bont, zou ze moeten aanwezig zijn om hun gading.

Als je vriendin er de voorkeur aan kleren ecologische, niet schadelijk zijn voor het dier wereld, dan is het tijd om de prachtige flora van Oregon herinneren. En meer specifiek, hoe zit het met het beroemdste park in Portland, Rose Test Garden. Dit is een echte koninkrijk van de mooiste bloemen. Rose de meest onverwachte kleuren en verschillende maten zijn hier verzameld. Dwaal door het park, genieten van de heerlijke smaak en een spectaculair uitzicht kunt u letterlijk zien.

En als je een goede nalyubuetes had, is het tijd om een ??winkel te kiezen in de parken met een pot dwerg rozen thuis enkele ongebruikelijke varieteiten. Geen vrouw kan weerstaan ??zo'n charmante geschenk aan de kleine scharlaken bloem edakii uit landen overzee.
Natuurlijke rijkdommen van Oregon zal u helpen bij het kiezen van een cadeau voor een beste vriend. Nee, hij niet zou moeten kopen rozen, is dat je beste vriend is dol op tuinieren.

Maar het bijzondere klimaat van de staat, zuiver en koud water, vruchtbare bodem aanleiding geven tot bepaalde druiven smaak en aroma. Op zijn beurt, druif produceert een droge wijn, waarin een bijzondere smaak. Onlangs, Oregon droge wijnen begonnen met hun 'verovering van Amerika, "wat beweegt meer dan geslaagd.

Een cadeau te kopen voor een vriend een paar flessen lokale wijn droog en u zeker onze oprechte dankbaarheid te horen voor zo'n prop voor een romantische avond. Maar kopen voor de vriendelijke feesten hem een ??klein vaatje bier als een lokaal, gerst, die wordt geteeld in dezelfde staat. Bereid samen begrijpen de overeenkomsten en verschillen Oregon bier van de gebruikelijke soort van jullie!

Maar wat te brengen aan de gift voor de baas? Niet dat hij is helemaal onmogelijk, maar het bier is nauwelijks mogelijk om te tellen zeer respectabele geschenk. En wees niet zo interessant allemaal hetzelfde soort geschenken.

Ik wil iets divers, origineel en op maat van het individu. En dat betekent dat het kopen van een cadeau voor de baas moet je naar de winkels van de wereld beroemde bedrijf Oregon Scientific. Opgericht in Portland, nu het bedrijf is bekend om letterlijk overal en voor veel mensen over de hele wereld zijn blij om hun elektronische producten te gebruiken voor een comfortabel verblijf. Dus je baas zullen de modieuze nieuwigheid: projectie klok met ingebouwde thermometer.

Stel je voor hoe handig om de klok die de tijd of de temperatuur buiten op elke vlakke ondergrond kast projecten te gebruiken! Zeer binnenkort kan je baas niet zonder dit handige apparaat, en dankzij hem zal je veel respect zijn superieuren.
Gelieve vrienden en kinderen mag dan klein zijn, maar leuke geschenken uit een reeks van bekende sporten bedrijf Nike, die ook afkomstig uit Oregon.

Bright caps, t-shirts met het bekende logo van een ieder zal een geweldig cadeau voor collega's en vrienden jaloers uw dampen worden.
Prachtige bergen, het diepste meer in de VS, met een doordringende blauwe water en een verticaal drijven inloggen op het, tal van musea, het Park van Roses .... Dit alles trok een lege pagina in uw ideeen over de staat van levendig en aantrekkelijk beeld van een ander, inmiddels bekende uithoek van de wereld, Oregon.

Terugkeer naar huis van zijn Reizen, Je deel je herinneringen van de reis met zijn familie en vrienden. En dan, na bestudering van de gaven, zullen ze het gevoel hebben dat voor hen, Oregon zal nooit onbegrijpelijk en onbekend marge. Hij werd dichter, want van u en uw film herinneringen, de warmte van uw gaven en kleuren foto's.

En dat betekent dat het tijd is om weer te ontmoeten in de weg: omdat de VS nog zoveel onbekende plaatsen!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.