The social network

picture picture picture picture
logo

Hotels of the World

Iedereen houdt van reizen naar verschillende steden en landen, om nieuwe plaatsen te bezoeken, om te ontdekken zowel onschuldige gaf poznovat wereld en al haar schoonheid. Een verblijf een meer comfortabele, handige en zorgeloos, je moet zablogovremenno beslissen waar u uw volgende vakantie door te brengen. Reserveren Hotels Wereldwijd, zult u ten volle genieten van de huidige kwaliteit vakantie, die zelfs in je geheugen zal blijven gedurende een zeer lange tijd.

Ode van de meest aantrekkelijke landen voor toeristen is Oostenrijk. Alle Hotels in Oostenrijk bieden een uitstekende service en als instrumenten voor actieve sporten. Het land heeft een leidende positie op het aantal hotels, behoudt evenwel kamers vooraf is beter, omdat de rest woonde in dit fantastische land, een grote set. Als je gaat rusten in Oostenrijk, moet u op voorraad op tal van contant geld, omdat veel hotels accepteren geen credit cards.

Alle Hotels in Oostenrijk hebben een niveau van dienstverlening die afhankelijk is van de categorie en elke categorie op zijn beurt aan bepaalde eisen. 5 * hotels moeten een receptie (geserveerd rond de klok), sommige van exclusieve kamers, evenals een zaal voor de lunch. Alle kamers zijn geluiddicht, meubels en apparatuur voldoen aan de hoogste standaard.

Ten minste 10% van de kamers moeten worden appartementen. Service en kamers beschikbaar, 24 uur per dag. Het is ook voorzien portier service. Een kamer heeft een aantal service personeel. Het 4 * hotel receptie dienst werkt enkel tijdens de dag, meubilair is goedkoper in de familie hotel 5 *.

In de kamer zijn er telefoon, televisie en radio. Twee kamers zijn voorzien van een persoon medewerkers, en bieden eten 16 uur per dag. Het 3 * hotel kamer is slechts de helft van het toilet en douche. Predostovlyayutsya eten en drinken, en in sommige hotels, alleen ontbijt. 1 persoon personeel heeft 6 kamers. Hotels 2 * predostovlyayut alleen elementaire service, en badkamer van deze hotels is ontworpen voor 15 bedden.

Niet minder aantrekkelijk land voor de Home Italie is. Door het aantal hotels Italie is een van de belangrijkste plaatsen in de wereld, maar de kosten van de kamers is veel hoger. Italiaanse mentaliteit bepaalt het niveau van de hotel-diensten in de staat. Als het algemene niveau van dienst en lof verdient alleen de individuele momenten van zijn zaak verwarring. Op locatie in Italie zelden mogelijk om een ??zwembad te voldoen, omdat de Italianen beschouwen het als een teken van slechte smaak.

Daarom, zelfs als die je tegenkomt in het zwembad van het hotel, bereid zijn dat hij werkt op schema en onder strikte toezicht van het hotel. Een ander kenmerk van hotels in Italie is dat in Italie niet wordt genomen om te baden in de badkuip, dus de meeste van het hotel is uitgerust met een douche. Als je merkt dat dit principe bij het boeken van een hotel is het noodzakelijk te verduidelijken dat de kamer was een bad.

Wijken hotels in Italie heeft zijn beperkingen als gevolg van hoge grondprijzen, dus er is vaak opende de deur naar het hotel, kunt u op de stoep okazatsyai in de straat. De situatie is vergelijkbaar met een strandhotel. Zelfs als het hotel is het strand, kan het geld naar een buitenstaander te laten.
Kies een goed hotel in Italie is erg moeilijk, omdat het niveau wordt bepaald door de sterren van het hotel iedere gast op het oog, maar in werkelijkheid is alles anders in een of andere manier.

4 * en 5 * hotels in Italie aanzienlijk laag, dus lage aantallen zijn aanzienlijk hoger. Reizen in Italie maakte de hele familie, dus bijna alle hotels in Italie bijzondere voorwaarden voor gasten met kinderen aan te bieden.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.