The social network

picture picture picture picture
logo

Cesky Krumlov is gelukkig gasten

Excellent overgebleven middeleeuwse nederzetting, gelegen aan de oevers van de Moldau - Cesky Krumlov verbluffend mooi en een van de meest bezochte stad in de Tsjechische Republiek. Het werd gesticht in de dertiende eeuw. Wat opvallend is, is het volledig behouden de charme van de oudheid.

Zijn originele historische uitstraling kan worden gezien, zelfs in het tijdperk van de moderniteit. Antieke centrum van Cesky Krumlov is gelegen aan de rotsachtige kusten van de bocht van de rivier de Moldau. Binnenstad met een verplichte marktplein, het stadhuis en de kerk van St. Vitus, ligt aan de rechteroever van de rivier en is aan drie zijden omgeven door water.

Op de linkeroever van de rivier de Vltava op een hoge kaap is een prachtig kasteel Latran. Bewoners houden van hun stad en liefdevol te beschermen en het herstel van de oude huizen met mooie portalen en frontons versierde gevels. Onder de huizen op het centrale plein is vooral opvallend stadhuis, dat in de vijftiende eeuw gesticht door de combinatie van de twee gotische gebouwen aan de noordelijke hoek van het plein.

In de voormalige brouwerij, vlak bij de markt, nu hosts kunst galerij gewijd aan Egon Chalet. Oostenrijkse kunstenaar woonde en werkte hier in 1911. In de zalen van de galerie tentoongesteld vele aquarellen en tekeningen, waaronder naakten, die in een keer veroorzaakte een schandaal.

Toen de kunstenaar werd verbannen uit de stad voor gebruik als een lokale meisjes naakt, dat is alleen in termen van emoties vandaag. Voortzetting van sightseeing, moet u aandacht besteden aan de slanke spits van de kerktoren van de St. Vitus, die de grafstenen van de beroemde eigenaren Krumlov. De schoonheid van de oude Cesky Krumlov, UNESCO beschermd, kan iedereen die durft te klimmen om het kasteel toren bewaard .

Bezoekers springt direct de aura van de stad, die lijkt te zijn geen wijzigingen in de laatste honderd jaar. Deze sprookjesachtige huizen, smalle straatjes, tavernes met historische foci van hetzelfde ambacht. De moderne Tsjechische stad woont nog steeds in oude geschiedenis. Op elke straat, met bijna elk huis hier gaat om een ??soort van geschiedenis of legende. Magische en romantische of griezelig en dramatische - afhankelijk van waar in de historische periode is gebleken.

Van de vele markante gebeurtenissen in Cesky Krumlov, is vooral mooi in juni Festival Five-rozen, als de dag van de zomerzonnewende mensen zich verkleden in middeleeuwse kostuums en leuke twee dagen. Hier zijn slechts een klein deel van de twintigste jaarlijkse vakantie op grond van Roses, die plaatsvond in het verleden in 2007. Gebied "Svornost" is een centraal podium 1. Opening prazdnika2. Ensemble "Krumlovskie pijpen" - een concert orkest dudochek kinderen - muziek en gotische tijden renessans3.

Ensemble "Fioretto" Cesky Krumlov - volksliederen en-dansen van de Renaissance tijd en het onderwijzen van deze dansen onder leiding van Faith Ganzalikovoy3. Ensemble "Tua borta Praha" - een concert van middeleeuwse muziek 4. "Regii Caroli Regis Praga" - Renaissance dansensemble van de tijd 5. Fakir Peter Brown - een show met ognem6. "Aan de vooravond van de vakantie" - een programma bestuurder Inge-Shvandovoy Koutetskoy7.

Uitgaan fakkeloptocht onder de aandacht van toeristen en bezoekers aan de stad geven de data van de vakantie pyatilepeskovoy rozen g.Ch.Krumlov naar 2010goda. 22. - 24. 6. 2007 20. - 22.

6. 200 819. - 21. 6. 200 918. - 20. 6. 2010Cheski Krumlov - een van de oudste steden van de Tsjechische Republiek, waarvan attracties opgenomen in de UNESCO-lijst - in 2009-2010, zal meerdere nieuwe tour routes. Daarnaast heeft de stad opende een museum van het kasteel van Cesky Krumlov, dat zal lopen gedurende het hele jaar.

Tot op heden is volgens de statistieken, het kasteel bezoeken 300.000 toeristen per jaar, en de stad - ongeveer een miljoen reizen. Cesky Krumlov is tevreden gasten.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.