The social network

picture picture picture picture
logo

De site gaat over een magisch eiland en een socialist ...

- Cuba is een van de laatste overgebleven communistische landen op aarde, dus de rest in Cuba zou geweldig zijn voor mensen in de laatste communistische land. Burgers van landen vriendelijke, gastvrije bewoners, de reizigers een ontmoeting met open armen en vurige ritmes van de salsa en de rumba, die worden gehoord vanuit elke hoek. Witte zandstranden en aquamarijn oceaangolven warm toeristen voor hun warmte en de beste stranden zee Coco, Largo, Varadero biedt het hele jaar door bezoekers.

Op een van deze stranden kunt u een duik in de blauwe oceaan en zie de vele prachtige marine inwoners, uitgegroeid tot een jager of een duik in de barracuda in de buurt van koraalriffen. Het eiland Cuba ligt tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan, is een buurman Haiti, Jamaica, Florida en Mexico. Land trekt bezoekers vanwege zijn warme klimaat, de uitstekende ligging en vriendelijke mensen.

Het eiland heeft een bijzonder karakter en aantrekkingskracht voor toeristen. Mensen ga naar Havana, Holguin, Trinidad, Cayo Largo, op te vrolijken en een hoop plezier te krijgen. Van het land klimaat is zeer comfortabel, omdat de er is geen hoge luchtvochtigheid, zoals in de meeste tropische landen, en het warme weer verzacht de frisse zeebries. Daarom, ontdekkingsreizigers reizen naar Cuba Ronde jaar.

Bezoek Cuba, krijg je een kans om te leren hoe je rumba of salsa, surfen en duiken. Succes bij toeristen genieten van de huid duiken, paardrijden, duiken en rijden op een boot. Interessant is dat het eiland is niet aanwezig dieren zijn gevaarlijk voor de mens, maar een groot aantal vogels en vissen kunnen zelf uit te proberen als een jager en visser, en in de toekomst, een prachtige gastronomische delicatesse.

Thuis, rustig, rustig, lang vergeten wegen alleen maar bederven de oude Amerikaanse auto's van de jaren 1950. Opvallende architectuur grote steden als Havana en Santiago de Cuba, die doet denken aan het koloniale verleden van het land. In het veld met de titel Vinales die zich bezighouden met de teelt van de beroemde tabak, die zo gewaardeerd wordt in onze mire.V dit moment is een actieve constructie van het eiland, Cuba heeft omgevormd van een once-gesloten toestand in het centrum van entertainment en Home.

De nieuw herbouwde gebied Stalling verschillende objecten, in het bijzonder ongewone en prachtig balkon patio's. Voortdurend wordt ingevoerd vluchten naar het eiland het toerisme groeit. Zo kunnen we gerust zeggen dat het eiland Cuba uit het gesloten land is getransformeerd tot een open, toerisme.
Anna

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.