The social network

picture picture picture picture
logo

De toestand van de oernatuur

Weet je nog de prachtige film "Back to the Future '? Zeker niet een keer kijken, verwonderde zich over de koele plotwendingen. In het laatste deel van de trilogie, de actie vindt plaats in het Wilde Westen, en je niet alleen genieten van hilarische avonturen van de onstuimige en trucs, maar Nice soorten.

Dat er is zelfs een afgrond, die vervolgens breekt de trein! Maar waar is het onderzoek uitgevoerd? Denk er eens over, zeker, vergeet niet dat niet een keer een zeer vergelijkbaar landschap hebben gezien en in de films en op ansichtkaarten, en zelfs in commercials touting de "cowboy" sigaretten. Dus het is: schieten bijna alle films die kliffen, watervallen, afgronden, en de kracht van de oernatuur vereisen, zijn in Mountain staten.

En onder hen de parel van grote waarde wordt toegekend Utah.
Toeristen een bezoek aan de nationale parken in die staat, moet worden aangepast voor een lange Reizen. Uit een overvloed aan ervaring, lucht en ruimte zal worden verblind.

Een landschap niet alleen je aan het denken voor een moment, niet krijg je op een andere planeet. Deze rode rotsen van onvoorstelbare hoogten als een magneet aan te trekken klimmers uit de hele wereld. Een prachtig uitzicht, vertrouwdheid met de flora en fauna parken trekken veel toeristen en kinderen.
Al bijna het park, zie je dat langs de weg zijn kraampjes die verkopen handwerk Navajo, uitstraling en de cultuur zijn vergelijkbaar met die bewoners van de Altai.

Maar hier cadeaus kopen, zouden we niet aanraden: het grondgebied van elk park heeft winkels met een breed assortiment en redelijke prijzen. Hier in het huidige werk collega's die je kunt kopen sieraden en gebruiksvoorwerpen. Uw medewerkers zullen de originaliteit van deze precies geschenken. Nationale kleur, helderheid en elegantie van de uitvoering te onderscheiden van alles, van bandages om het haar en armbanden om de buizen en aarden kommen.
Indianen verkopen ook cd's met hun eigen etnische muziek.

Zorg ervoor dat u een paar exemplaren te kopen. In een tijd waarin traditionele muziek in de mode, zal het een prachtig cadeau voor elke leeftijd.
De kenmerken van de fantastische rotsen Bryce Canyon of Monument Valley is hun fantastische vormen en kleuren. Normale zandsteen, waarvan de rotsen stralen van de opkomende of ondergaande zon geschilderd in fel rood en goud tinten.

Een veel fotografen komen hier om een ??oproer van kleuren vast te leggen en uw foto's meesterwerk te creeren. De beste werken prachtig gedrukt en ingevoegd in het frame kan worden gekocht in de winkels in de reserves. Mis niet de kans om een ??cadeau aan je baas aan te schaffen.

Pak de groot formaat foto's, het is beter als het bekende landschap. Veel soorten bogen of het park Monument Valley zijn geworden kenmerk van Amerika. Je baas graag een oogje houden op een mooie foto in zijn kantoor lobby of op kantoor. Een tevredenheidsonderzoek is altijd trouw aan de belangrijkste garantie voor loopbaanontwikkeling.

In tegenstelling tot de ongerepte uitgestrektheid van natuurgebieden, waar sprake is van een plek waar letterlijk geen mens eerder is gegaan, opent Salt Lake City - de hoofdstad en grootste stad van Utah. Hier vindt u een modern stedelijk landschap van wolkenkrabbers, kantoren, winkelcentra sterk. Het was in deze stad vond plaats in 2002 Olympische Winterspelen.

En in Salt Lake City kan worden gekocht als een cadeau aan uw kinderen de knuffels. De symbolen van de Olympische Spelen werden gekozen haas, coyote koper en zwarte beer - zij symboliseren het motto "sneller, hoger, sterker." U kunt kinderen zacht speelgoed of snuisterijen op de rugzakken en tassen. Kies glazen mokken op hetzelfde moment of een bril met deze heerlijke personages. Het belangrijkste ding dan niet vergeten om kinderen van dat het niet alleen dieren, en een aantal recente geschiedenis uit te leggen.

Als blijkt al uit de titel, de hoofdstad van Utah bevindt zich in de buurt van het Great Salt Lake. Het dient als de belangrijkste bron van zout. Dat het een uniek landschap ontwerp "spiraal mol."

Zijn foto's vogelvlucht in de hoge vraag. Koop een gift favoriet originele drieluik. Onder een frame drie shots van een hoogte van golfbreker in verschillende jaren. In de jaren '70 verdwenen ze volledig zeggen onder water, hij is nu weer zichtbaar boven het oppervlak. Deze levensfasen mol van de eerste foto's van de bouw tot de dag van vandaag, passen perfect in elk interieur.
Uw gift set zal niet compleet zijn zonder een persoonlijk geschenk voor haar.

Klik op de foto om zijn vriendin van gekleurde zoutkristallen of kandelaar kaars onder de verwarming van zout blokken. Romantische avond met de lichte kamer om nog gezellig en intiem. Tegelijkertijd controleert u vrijwel direct na het ontvangen van een geschenk van een verre Utah.

Een beste vriend om niet het gevoel beroofd, is het de moeite waard eraan te herinneren dat in Utah, het hoofdkwartier van de vele high-tech bedrijven. Hier vindt u een verscheidenheid aan broodnodige voor werk en entertainment apparaten op het netwerk kaart naar webcams. Een beperking - je moet het geld blijven voor de terugreis! :)

Flying uit de buurt van Utah, wierp een afscheid blik op de "Mars" rode Rock kolos onvoorstelbare uitgestrektheid en de Great Salt Lake, wolkenkrabbers, Salt Lake City en Spiral zeggen, schitteren in de zon. Herinneringen aan de Reizen altijd bij je blijven, en de familie en vrienden heb je dragen geschenken en verhalen. En wie weet, misschien heb je hier niet terug te komen weer, naar de kliffen en meren.

Immers, je vergeet dan niet om een ??muntje gooien in de Great Salt Lake? Nou ja, zo niet - laten vervallen en zal nog een kans om hier te komen terug! :)
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.