The social network

picture picture picture picture
logo

Het maken van de weg tour ...

Car Tours van belang kan zijn voor degenen die vertrouwen achter het stuur van een auto, mensen voor wie de beste optie om tijd door te brengen - een auto huren, en ga naar de Reizen. Car Tours - dit is de vrijheid omdat je kunt kiezen om plekken waar te stoppen voor de nacht, die wandelingen om aandacht te besteden bezoeken. En we zijn blij om u te helpen bij het kiezen van een route.
  Maak je geen zorgen als u een klein budget voor de reis, kunt u kiezen uit onze opties gunstig voor je.

Car Tours is veel comfortabeler, interessant en origineel dan de gebruikelijke busreizen. Reizen auto, dan kunt u beter zien het prachtige landschap en voel de sfeer van het land.
  Wij bieden u verschillende opties voor de manier waarop wij uw reis te organiseren met de auto - de auto reizen voor familie Home, rondleidingen, educatieve tours auto en avontuurlijke reizen!

Geselecteerde autotochten zullen wij u laten kennismaken met de interessante cultuur en natuur in Scandinavie, landhuizen, kastelen, cottages, deze geweldige regio. U kunt opnemen in uw tour jagen, vissen, een bezoek aan Santa Claus, of gewoon rest in de open lucht. Hier is een overzicht van onze aanvullende diensten - zee-en raften op de rivier, kajakken, krab safari, zee en rivier vissen, duiken.

Ook willen herinneren aan het bestaan ??van een dergelijke dienst als een avontuur tour. Want alleen hier kun je boeken safari superdzhipah naar IJsland! Superdzhip - een jeep, die een enorme wiel heeft met een diameter van 1 meter, voorzien van een krachtige frame, GPS en navigatie computer. Dit "beest" zonder problemen kruist een bergbeek, een berg of vzberetsya Glacier, wandelen langs de hoge berg sneeuw. Adventure Tour in superdzhipe - een uitdaging voor de echte mannen.

IJsland - een verbazend land waar gelegen, met vulkanen en geisers met kokend water en vuur en prehistorische gletsjers, is het niet laat niemand onverschillig. Prachtige warmwaterbronnen, alpine gletsjers en kraters, watervallen, alles is nog maar het begin, zie je meer zwerven avontuurlijke reizen.
  Adventure Tour in IJsland kan worden gecombineerd met een uitstekende jacht naar prooi. In een avontuurlijke reis kan combineren een bezoek aan een paar van het land, en verschillende soorten van de jacht.

U kunt jagen op eenden, ganzen, patrijzen, of een zeevogel. Wij bieden prive-bezoeken aan het land, waar u kunt jagen voor grote Ganzen, verhuren de boot de zee op om te jagen pomochnikami.
  Bent u verplicht tot een maximum van een maand voor uw vertrek naar het avontuur tour naar een kopie van de vergunning voor wapens en toestemming om te jagen, het model type en serienummer van uw vuurwapen te geven. Voor het gemak van onze klanten, kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van effecten in de jacht op de export van trofeeen en transport van uw vuurwapen.

Car Tours - boven alle vrijheid van handelen. Wat is er mooier - vrienden en vrienden van de weg.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.