The social network

picture picture picture picture
logo

Reist u met een ballon

Reizen in een luchtballon
De wens om te vliegen. ... Voor velen blijft het een droom van een oude kindertijd.
Maar allen zijn verlangen om zijn droom te vervullen een realiteit, ten minste een stap dichter bij wat voorheen alleen van gedroomd.

Wat niet mensen, die alleen valt en mislukkingen zijn niet moeilijk na hen in de weg, uitvinden totdat een tijdperk van ballonvaren en ballon is in de eerste trok vliegreizen naar boven. En nu, zelfs na vele jaren, een ballon, misschien is het enige apparaat die het mogelijk maakt voor de echte aeronaut affiniteit, een worden met de lucht. Het geeft het gevoel van vrijheid, uitgestrektheid en de onmetelijkheid van de hemel, terwijl niet vergeten dat de man het huis - op de grond.

Een prachtige tijd van de lancering. ... Van de brander vlam barst, geleidelijk aan het vullen van de schil van de bal met warme lucht, adem het leven in. We zien met mijn eigen ogen, bijna als een levend wezen is ontwaakt. Vzduvayas, de bal begint te vullen aan, groeien, langzaam verduisterende een lucht, wuivende vorm aan te nemen, en dan langzaam begint te odnimatsya.

Misschien wel, in deze momenten, de ziel begint ook in te vullen in de ballon is een bal, zoals het maken van het heldere kleuren, duidelijker silhouet. Ja, de start van onze hete lucht ballon nog steeds een kwestie van seconden. Gevoel van het naderen van de hemel, de ziel ontvouwt zich iets helder, uitnodigend en wenkte.

Dus, gegeven een afscheid volleybal branders ... een beetje schokkerig ... time baan ... het land geleidelijk meegenomen verder en verder ... en hier is het een wonder, die reeds lang bestaande, onvervulde dromen werkelijkheid worden. Tijd, hoewel, stops, hangt rond stilte, de ademhaling stopt. Er is alleen Speciale, Ball en Endless Sky!

Voorwaar, degenen die nog nooit hebben gevlogen in een luchtballon, stoppen alleen op zelfbehoud, echter, moet worden opgemerkt dat de ballonvaren - de veiligste vorm van actief Home minimale kans op eventuele ongevallen in de lucht. Plus verplichte verzekering van onze passagiers.
Ons bedrijf - ervaren ballonvaarders, niet alleen winnen in Russische en internationale wedstrijden.

En nu, de luchtvaart - het is niet alleen een romantische en onvergetelijke ervaring, maar ook de motor van de handel, omdat de hete lucht ballon aan boord U kunt een reclame bedrijf logo! En onthoud: niets is aangetrokken door de gewone man eruit zweven boven de aarde-gekleurde gigant spelen kleuren in de zon!
Bron http://www.vozduhoplavanie.com

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.