The social network

picture picture picture picture
logo

Tips ervaren reiziger ...

Wanneer alle passagiers hadden al een plek te kiezen en ga zitten, ga je naar de meest meest einde van de cabine en look - er zijn geen vrije ryadya van drie of vier plaatsen kan zijn. Als er - zitten bij voorkeur in het centrum van deze serie, zodat u niet hoeft te verslaafd ongewenste buren, alsof je per ongeluk een ding (boek, laptop, notebook tas ...) op een naburig terrein. Controleer of de handgreep stoelen op en neer en alles wat stoel in goede staat.

Zodra het vliegtuig opstijgt, kun je al ophalen pennen stoelen en slapen, dan ook een lange vlucht zal plaatsvinden naadloos en gemakkelijk. Het is wenselijk om direct vragen aan de stewardess op een kussen en deken brengen, en later komen ze tot een einde, want iedereen wil voor onder je riem comfortabel pad en comfortabeler te maken, met een deken voor comfort te dekken. Het toilet moet gaan tien minuten voor een maaltijd, of na ongeveer vijftien minuten na het eten, en het eten van een doos van alle toilet is altijd groot.

Als u niet wilt dat je gezwollen benen als gevolg van een sedentaire aandoening en de druk hebt, moet u onmiddellijk verwijderen van uw schoenen. Als lange vlucht, is het noodzakelijk van tijd tot tijd om te oefeningen te doen of gewoon om rond te lopen de cabine, aarzel dan niet om andere passagiers, en ze later ook volgen uw voorbeeld. Alcohol mag niet worden aanvaard omdat ze interfereren met vlucht slaap.

Als u tijdens de vlucht met behulp van een laptop, een belangrijk punt is de pre-selectie van een geschikte laptop, als je liefde reizen, dan moet je een kleine laptop kiezen, met een lange tijd. Laatste keer op internationale vluchten rookvrij, niet nodig om protivosigaretnye detectoren controleren in het toilet - boetes zijn geweldig.
Over hoe u de juiste laptop kiezen, kunt u lezen op de site selectie van noutbuka.ru.

Veel succes in de vlucht en Travel!

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.