The social network

picture picture picture picture
logo

Toestand van de perfecte vakantie

Als je gevraagd om een ??perfecte vakantie te beschrijven, de eerste woorden die waarschijnlijk zou zijn geweest "Zon, zee, strand." Dan iemand zou noemen goed winkelen, iemand die - interessante ritten en attracties, en natuurliefhebbers zou vozmechtali van de reserves en parken. Je kunt dromen van de beschaving en de voorzieningen van vakantie, en iemand die ze, zoals eenzaamheid en de vreugde van de gemeenschap met de natuur ... Het lijkt moeilijk om land dat zou voldoen aan al deze eisen te vinden. Maar niets is onmogelijk!

Dit is een prachtig Florida bevestigt - de staat van contrasten. Speciale, kwam hier om versteld staan ??van de combinatie te worden gecombineerd op het eerste gezicht van de dingen. In feite, als je zelfs kan zo'n buurt als de lanceerplaats en reserve voorstellen? Een high-Wei en alligators? Na zo'n een ingebeelde strand onder een wolkenkrabber is veel eenvoudiger (zie, maak je geen zorgen). Maar dit alles zie je zijn ogen in Florida. En geloof me, is - niet vergeten!

Wat mee te nemen als een geschenk voor geliefden van deze reis? Souvenirs - gekocht, maar het huishouden en vrienden zou graag iets ernstigs charme of hanger verlenen met het embleem van de staat ...
Maar niets is onmogelijk, weet je nog? In Florida, kan niet voorbijgaan aan de pretparken en entertainment, Disneyland en het aquarium. Daar vindt u veel cadeautjes voor de kinderen.

De kleinste gift kan worden gekocht in de "echte" Mickey Mouse en Sneeuwwitje. Er zijn zeer klein, maar er is een "full body"! Indien het speelgoed lijken om je "te standaard" geschenk, adviseren wij om aandacht te besteden aan de verschillende caps.

Voor zeker dat je pick-up niet alleen een cap op uw smaak, maar lekker en veel plezier het kiezen van je kind van een baseball pet met een klep of een Mickey oren in de vorm van de snavel Donald.
Maar voor oudere kinderen om cadeaus te kopen in Disneyland is niet: het zal dichter bij een ander thema park te zijn - Universal film campagne. Park is opgedeeld in thematische zones, die elk een aantal huiveringwekkende attractie, het kopieren van een scene bekende films.

U kunt kopen als een cadeautje "volledig echt" aan boord van een piraat zwaard, en zelfs de haai uit de film "Jaws"! Vraag wat is ongewoon haai? Mijn antwoord: als je klikt op een speciale knop, zal het open en vond in de boot was ingeslikt. Een set van ansichtkaarten uit de Oceanarium en foto's van de show van zeedieren perfecte aanvulling op uw gift.

Dus, kinderen cadeautjes voorzien. Het is tijd op te halen cadeaus voor zijn vrouw! Wat doe je? Inderdaad, zo willen iets bijzonders, en op hetzelfde moment, als dat nodig is. Exotisch, maar weerspiegelt de geest van Florida.

Er is een eenvoudige en elegante oplossing. Een groot deel van moerassige Florida's. Maar de Amerikanen, die kan elke fout draaien in de waardigheid, draaide moerassen in de nationale parken en alligatorovy boerderij. Dus, waarom niet breng uw favoriete producten Crocodile huid? Gekocht in de winkels op boerderijen portefeuilles, riemen en handtassen zullen een prachtig geschenk.

Uw half osyplet je verdiende complimenten en kussen, maar je dapper stak zijn kin, en ons hoe moeilijk het was om een ??geschenk kiezen op een boerderij, waar krokodillen kruipen zwerm vertellen! :)
Oh, en vergeet niet een paar flessen van nagellak: het wordt gemaakt in hout-verwerkende bedrijven van de staat. Neutrale verf onmiddellijk krijgen een bijzondere waarde en zal leuk zijn om uw favoriete vriendinnen Prezent.

Is er een plaats in Florida, die is als een magneet trekt bijna alle rest in de staat van de mannen: het is Cape Canaveral. Er is een wereld-beroemde Center for Space Research - NASA. Een keer per maand, vanaf het Baikonur lancering van dit schip is! En bewonder dit indrukwekkende schouwspel kan iedereen.

En in het museum op NASA zal veel tentoonstellingen, modellen van het ruimtevaartuig te zien om een ??stuk van de maan rots die zelfs kan aanraken door een klein gaatje. Wat denk je dat een goede geschenk aan de lay-out van dit ruimteschip zijn? "Challenger" of iets anders - u beslist. Het kan een business partner of baas. Dit is een slimme aanvulling op het interieur van zijn kabinet zal benadrukken zijn beeld.

Oh, sorry, dat je niet kunt dit stukje van de maan te brengen! Maar dit zal moeten accepteren ... : (
Een andere traditionele spel in Florida - diepzeevissen. Op de eilanden van Key West kun je proberen je hand op het vangen van tonijn of barracuda. En, laten we zeggen een geheim, zoals u de bemanning van het schip te helpen, zonder dat een catch - zal niet blijven. Ze kunnen vrienden van vissen te pakken sinds Hemingway:)
En vergeet niet toe te voegen voor de collega's van verschillende tabakssoorten beter!

Weinig mensen weten dat de tabaksindustrie in deze staat een van de meest toonaangevende in de wereld.
 
Dus we bedacht wat er te behagen uw dierbaren om terug te keren uit Florida. Maar in "het nastreven van giften," onthouden dat de belangrijkste asset van een Traveler - zijn indrukken.

Impressies van de zoute oceaan en onvoorspelbaar, mysterieuze flikkerend groenachtig licht. Impressies van de bomen, aaneengeregen langs wegen en ritselende bladeren, iets onder de warme nacht wind. Impressies van de schildpadden, die vind je in de groene raket.

Impressies van de zonsondergang op Key West, waar er dag eens gezien Cuba. Maar laat Cuba niet zien, maar in geslaagd om het groene licht te zien, glimmend als de zon verdween achter de horizon. Dus, zul je gelukkig zijn in het leven.

Net zo gelukkig om hier rust in Florida ...
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.