The social network

picture picture picture picture
logo

Wanneer de Big River stroomt ...

Als u probeert om de geschiedenis van de verschijning van de namen van Amerikaanse staten te sporen, zult u merken dat de meeste van deze mooie en exotische namen overleefd en zijn afkomstig uit de taal van de indianen. Misschien zou het makkelijker om de namen van de staten die niet zou hebben Native American roots lijst. Is geen uitzondering, en Ohio.

Zijn naam deze staat is verplicht Indianen die leefden aan de oevers van de mooie en stromende rivieren. Zijn grootheid werd gewaardeerd door de lokale bevolking, die de naam van de rivier "Mooi" of "Big River" - Ohio. Later werd het de naam van de staat.

In feite is de full-stromende rivier met talrijke zijrivieren, vloeiende majestueus langs de lage heuvels die volledig zijn uit glad op de weg naar Lake Erie, is inderdaad de meest opvallende landschap van de staat. Het lijkt erop dat alles in dit land moeten voldoen aan deze gehaaste ritme, maar het lijkt toeristische attracties in Ohio.
Dit kan verrassend lijken, maar Ohio is een grote industriele staat, zijn er gedolven mineralen, actief geproduceerde auto's lucht-en ruimtevaart.

De Wright Brothers en Neil Armstrong, die als eerste voet op de maan, waren inwoners van die staat, als herinneren en denken, niet alleen de gidsen, maar ook een museum van lucht-en ruimtevaart museum en de luchtmacht. Een bezoek aan een museum, en zorgvuldig onderzoek van de meest interessante tentoonstellingen, vergeet dan niet dat je moet zorgen voor giften voor hun dierbaren. Daarom, vergeet dan niet om naar de winkel in het museum.

Hier kun je pick-up een cadeau aan uw baas. Eigenlijk kan er slechts een probleem - het probleem van de keuze. Stevige stap langs vliegtuig modellen (ben je weer terug hier voor de lol later) en koop een massief kartonnen doos voor papier met het logo van het museum op de cover.

Dit massief houten kist is gesloten op een kleine sleutel en geeft de indruk van iets vertrouwelijk en gewichtig. Het maakt niet uit of de baas om daar de documenten buiten te houden of gewoon rijden met speelgoed, is het belangrijk omdat het stevigheid toe te voegen aan zijn imago.
Met enige moeite te breken met de beschouwing van de kunst, zo schattig man het hart, is het tijd om na te denken over wat je kunt om een ??vrouw het hart te behagen.

Rechts daar, allemaal bij dezelfde winkel in het Museum van de Air Force, je kocht een mooie kulonchik-vlak, maar het was van mening dat dit niet genoeg om uw romantische half behagen. Maar maak je geen zorgen! Er is een technisch ontwikkeld Ohio iets dat kan worden omschreven als de typische romantische, wat de magie kan ademen in elke winteravond. Dit - de wijn van paardebloemen.

Geef toe, als je het boek gelezen door Ray Bradbury, heeft u waarschijnlijk dacht dat het een fantasie, een allegorie van een wonder. Misschien op het eerste was het zo, maar nu in Ohio, in Dover elk jaar een feest van paardebloemen. Gerechten uit een paardebloem, paardenbloem ambachten, schilderen, zingen deze nederige bloemen en wijn wijnmakerij Breytenbah te zien en te kopen. En als het festival wordt elk jaar gehouden, kan de zoete wijn van paardebloemen worden gekocht op elk moment van het jaar.

Koop een geschenk van uw favoriete gift set bestaande uit een fles wijn, paardebloem gelei pot en receptenboek. Open deze wijn is koud 's nachts en u bent gegarandeerd een van de meest romantische en magische avond. U zult merken dat Bradbury gelijk had toen hij zei: 'Kijk door deze wijn op een koude winterse dag - en de sneeuw zal smelten van onder lijkt het gras, de bomen zullen vogels, bladeren en bloemen leven, zoals een groot aantal vlinders, beven in de wind.

En zelfs de koude grijze lucht is blauw. " Reizen over de staat, niet te missen een reis naar Amish nederzetting: de zogenaamde Mennonieten in Amerika. Naast het feit dat deze reis laat u kennismaken met een leven en levensstijl van deze mensen, daar ben je in staat zal zijn om giften oudere generatie van je familie te kopen, kunt u een bezoek vele charmante kleine winkels die woonaccessoires met de hand gemaakt te verkopen.

Breng een geschenk voor uw familie keramische schalen die zijn gemaakt op dit aardewerk stuur en met de hand geschilderd. Dergelijke gerechten zijn niet alleen dienen uw familie voor een lange tijd, maar is zeker een sieraad van een keuken te worden.
Om te behagen cadeau voor je beste vriend, is het tijd om te verhuizen naar Cleveland.

Hier, de grootste stad in de staat waar het hoofdkwartier van grote bedrijven, zoals "Procter & Gamble", wat neerkomt auto-industrie, waar u zich in de uitoefening van originaliteit, ga dan naar een museum van rock 'n roll' ... Het raakt de hele tijd, viel in liefde met muziek, alsof de lucht die in die dagen was vol van creativiteit en vrijheid. Nu, kijkend naar de bewijsstukken die u wilt een stukje van sentiment de gift te delen.

En een van de beste gaven in dit geval zal, worden bestaande uit een kolf en bekers die zeggen: "Warrior Rock 'n' roll." Uw vriend zal worden geraakt door dit merk van aandacht, vooral omdat het te bewijzen u niet het voordeel hebben. En meer dan eens door de manier waarop uw gift zal "een krijger" in verschillende situaties.
Gekocht bij dezelfde winkel kopjes, glazen en frames voor foto's met de symbolen van de Cleveland Museum of Fame rock n roll 'zou een geweldig cadeau voor verjaardagen van je vrienden en collega's.

Over hoeveel van uw indrukken in staat zal zijn om uw vrienden te vertellen en uw geschenken lief! Immers, voor elk van hen een verhaal dat je hen vertellen. Maar hoeveel van uw indrukken van de staat zal blijven ondersteund door alleen foto's ....

En dus, reizen naar Ohio, vergeet dan niet niet alleen om nieuwe ervaringen te genieten, maar ook om foto's te maken, video en opnemen van alles wat er gebeurt om u: voor nog meer geschenken uw huishouden liefde en uw verhalen op prijs stellen over de Reizen. (c) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.