The social network

picture picture picture picture
logo

Wat te zien in Japan

Over Japan we echt weten heel weinig. Op de vraag 'Wat zou je willen zien in Japan? "- Veel van degenen die gaan naar dit land te bezoeken, zal niet een antwoord vinden. En toch, en de aard, culturele en historische rijkdom is zo veelzijdig en divers dat iedereen hier iets interessants voor jezelf is.

Kyoto - oude hoofdstad van Japan vandaag - de provinciale hoofdstad van Kyoto. De meest interessante bezienswaardigheden van Kyoto - Kiyomizu tempel, de Gouden en Zilveren paviljoens, tuin stenen in de tempel Reandzi, segunsky Nijo Castle, de oude keizerlijke paleis Goes.
Gouden Paviljoen (Kinkakuji) werd gebouwd in 1397. Deze drie verdiepingen paleis-tempel bedekt met dunne gouden platen en het dak "tuin van zand."

Silver Pavilion (Ginkakudzi) werd gebouwd in 1483 in het oostelijk deel van de stad. Silver Pavilion - het is ook een paleis en een tempel gewijd aan de bodhisattva Kannon. Op de bovenste verdieping is er een boeddhistisch altaar, op de bodem - de woonkamers. Dit is de eerste paleis, dat gebouwd is met schuifwanden: intern (fusuma) en externe (shoji). Wanneer Shoji verwijderd, werd de tuin een integraal deel van het huis.

Het paleis was de officiele Goes keizerlijke residentie van de keizer Kogon 1331-1868, terwijl Japan heeft niet verplaatst de hoofdstad naar Edo, de nieuwe naam dan naar Tokyo. Palace noemde een nationale schat in Japan en eigendom van de koninklijke familie.
In een uur rijden van Kyoto is Nara - het belangrijkste boeddhistische centrum en de hoofdstad van Japan, de 8e eeuw. Hier ziet u de beroemde tempel van "Big Buddha" (Todaydzi) - is 's werelds grootste gebouw van hout.

Er is een enorm houten beeld van de Boeddha, om te zien welke hier trekt toeristen van over de hele wereld. Ze worden ook aangetrokken door de tempel Horyuji - het oudste gebouw in Japan (616 jaar), en bewonder de harmonie en de perfectie van vorm. In 670 werd de kerk afbrandde, maar toen werd herbouwd. Van vijf verdiepingen pagode is 32 meter hoog is uitgegroeid tot een model voor de creatie van vele tempels van de latere eeuwen.

De Nara is ook een prachtig park van de herten, die worden beschouwd als goddelijke boodschappers van Shinto. De herten zijn vrij tam, blij om te praten met bezoekers.
De derde grootste stad in Japan, gelegen in het centrum van Honshu Island - Osaka - zeer groene tuinen en parken. De belangrijkste attractie van Osaka - Castle, een van de grootste in Japan. Het werd gebouwd in 1586 door Toyotomi Hideyoshi.

In de vijf verdiepingen tellende toren van het kasteel een groot aantal kunstwerken en documenten bewaard van familie-archieven Toyotomi, waaruit we kunnen leren over het verleden van de stad Osaka.
De hoofdstad van het zuidelijke Japanse eiland Kyushu - Nagasaki - een stad die berucht was als gevolg van een nucleaire bom in 1945, is nu een belangrijke toeristische bestemming. Op de site van een nucleaire explosie is gebroken Nagasaki Peace Park.
Nagoya - de vierde grootste stad in Japan. Hier worden toeristen aangetrokken in de eerste plaats een oud kasteel.

Hij was ooit een verblijfs-en militaire hoofdkwartier van de Tokugawa clan. In de Tokugawa Art Museum kun je leren over de cultuur van het middeleeuwse Nagoya.
Okinawa - het grootste eiland van de Japanse archipel, de Ryukyus. Hier zijn de beste Resorts Japan. Okinawa is nog nooit sneeuwt, is het eiland omgeven door rijke koraalriffen en bewoond door zeldzame exemplaren van fauna.

De hoofdstad van Okinawa - Naha. Het zal interessant zijn om te zien de Shinto heiligdom Naminoue gewijd aan drie goden bewaken van de keizerlijke familie, een boeddhistische tempel Sogenji, Syurey-no-maan ("Poort van beschaving"). Nationaal Park Okinawa Senseki gebroken op de site van gevechten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hier ziet u monumenten voor de gesneuvelde soldaten.

Fukuoka - prefectuur in het noorden. Kyushu. Deze stad is niet bijzonder rijk aan bezienswaardigheden, maar zeer aantrekkelijk. Fukuoka Tower heeft een hoogte van 234 meter en is de grootste uitkijkpunt in Japan.

Een van de opmerkelijke tempels van de stad Toche 16-meter standbeeld van Boeddha (806 jaar) nabij het station Schefuku Hakata, gesticht in de 12e eeuw en de oudste Zen tempel in Japan Sefukudzi (1141-1215).
Hokkaido - de tweede grootste en het meest noordelijke eiland van Japan. Het administratieve centrum van de gouverneur van Hokkaido en de vijfde grootste bevolking (1 miljoen

800 duizend mensen.) City - Sapporo. Hij was vrij jong, werd gebouwd aan het begin van de Meiji tijdperk (de jaren '70. 19e eeuw).
Sapporo is beroemd om zijn Sneeuw Festival, hier gehouden sinds 1950. De belangrijkste festiviteiten worden gehouden in Odori Park.

Hier hebben we het ijs sculpturen en composities set van de sneeuw. In zijn tijd bij het park kon je zien Buckingham Palace (12 meter hoog), de Taj Mahal Palace en de belangrijkste Okinawaanse Shuri kasteel complex.
De hoofdstad van Tokio - de meest bezochte toeristische stad in Japan.

Zorg ervoor dat u in het Imperial Palace (voorheen Edo kasteel), de tempel Tosegu, de Tokyo televisie toren (hoogte - 333 meter) kijken wolkenkrabber Sunshine City, oude parken - Rikushen, Hibiya met regelmatige exposities van chrysanten, bekend om zijn pagodes en tempels, park Shiba.
Er zijn meer dan 30 musea, de meest interessante van hen - het Nationaal Museum of Science in Ueno Park, het Historisch Museum Shitamashi, het Tokyo Nationaal Museum, Nationaal Museum van Moderne Kunst, het Museum van Kite, het Tokyo Metropolitan Museum of Art, het Museum met een collectie Idemitsu schilderen en kalligrafie.

Pride of Tokyo - Disneyland, geschapen naar het beeld van Californie. Het opende in 1983 en het aantal ritten en nu overtreft de helderheid van zijn Amerikaanse tegenhanger. In 2002, Disneyland opende de buurt van Disney Zee, op de mariene onderwerpen Walt Disney tekenfilms.
Hakone - een populaire badplaats op het eiland Honshu, die beroemd is om zijn warmwaterbronnen (onsen) en buitengewone natuurschoon.

Het aantal hotels in Hakone regelde de hele cascade Rotenburo - zwemmen in de open lucht, liggend in dat u gelijktijdig kunt het prachtige uitzicht over bergen en dalen te genieten.
Fuji - een symbool van Japan. Dit is een van de mooiste slapende vulkanen in de wereld. Fuji heeft een hoogte van 3776 meter, op een heldere dag is zichtbaar op een afstand van 160 km. Laatste uitbarsting was in februari 1708. Vanaf begin juli tot eind augustus Fuji officieel geopend om te klimmen.

Kamakura - een van de oudste steden in Japan, het werd opgericht in 1192. Nu is het een prachtig resort, maar in het verleden Kamakura was het politieke centrum van Japan. Tsurugaoka Hachiman Shrine - een van de belangrijkste attracties van de Kamakura - een plaats die de stad van de Grote Boeddha in de Hase symboliseert.

Naast de tempel zijn twee vijvers - Genji en Heike. De vijver Genji groeiende witte lotus in het Heike - rode. In de Kamakura Daibutsu is een standbeeld van Boeddha of de Grote, hoogte 13,35 meter, de tweede grootste in Japan.
De unieke bijzonderheid van de Ryukyu archipel, de diversiteit van de steden in het land van de Rijzende Zon kunt u een selectie van sightseeing tours in Japan te ontdekken.

Ideaal doordachte individuele en groepsreizen - dit is een kans om kennis te maken met de nationale geschiedenis, de cultuur, gewoonten en de architectuur van het land.
Bijvoorbeeld, de rondleiding, "Japan - een land van tuinen en parken" zal van belang zijn zowel aan specialisten en liefhebbers van landschapsarchitectuur en zullen genieten van de prachtige tuinen van Tokyo, Kyoto, bezoekt u de schilderachtige Mount Fuji.
Reis naar Japan - een mooie gelegenheid om een ??strandvakantie te combineren met een rondleiding programma.

Een optie voor deze tour is de tour groep "Rest van de zee in het Japans. Het resort Atami. " Mooi strand rest in de stad van Atami Izu-schiereiland zal ontspannen en kracht winnen, en rondleidingen van Tokio en Kamakura zich niet te vervelen.

Een programma "Geheimen en mysteries van het eiland Yonaguni," biedt een tour van Tokio, Kyoto, evenals een onvergetelijke duiken op Yonaguni in het "Museum van de onderwater ruines van" de gelegenheid om de ruines van tempels en piramides, de ontdekking van die het voorwerp van het geschil van historici en geologen over de oorsprong van te zien man op aarde.
Tours in Japan - is niet alleen uitgezonden indrukken. Voor de nieuwsgierige reiziger een kans om de oude wijsheid van prachtige mensen raak aan, kijk op de wereld op nieuwe manieren, veel leren.

Je hoeft alleen maar kiezen hun eigen weg, zijn ogen wijd open en in je hart om dit geweldige land te laten. Reizen Japan

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.