The social network

picture picture picture picture
logo

Wat u moet meenemen naar de weg of ...

Een typische situatie. De tour wordt gekocht, bent u op zoek uit naar een langverwachte vakantie en aan flarden gescheurd, lopen door de stad om te beslissen niet is voltooid voordat de vakantie business. Vertrek gestaag naderen, en om de koffer je nog niet eens aangeraakt en in de praktijk, zijn tijd komt pas op de laatste avond voor vertrek. Hoe maak je een case te bouwen voor een paar minuten en vergeet niet op hetzelfde moment?

Het geheim is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar om de kosten te optimaliseren. 1. De vraag "WAT MEE TE NEMEN MET U" is erg traag kosten. Als je een frequente reiziger, krijgen een paar lijsten die nodig zijn voor verschillende soorten recreatieve dingen.

Het is veel sneller te verzamelen, en dan moet je gewoon niet missen het zicht. In de eerste alinea's gescheiden moeten worden dingen zonder dat je gewoon niet doen. Het is geld, documenten, tickets. Alles wat u kunt kopen als dat nodig is. Ga over de route geestelijk ontspannen. Denk na over de dingen die je van pas komen. De lijst moet niet iets extra.

Precies wat heb je nodig om op vakantie. In de regel is wat die "just in case" niet wordt gebruikt en is gewoon liegen alle rest in chemodane.2. APPARATUUR. Als je naar een ski- Resort of duiken, laat heb je een aparte lijst van uw apparatuur (ski's, vinnen, masker, etc.). 3. De keuze van kleding en schoenen. U, net als iedereen, moet u uw garderobe te leren kennen. Niet mee dat verschrikkelijk.

Kleding moet worden met elkaar gecombineerd, zodat u een succesvolle kits op tijd van de dag te maken van wat je hebt. En schoenen moeten universeel zijn, die geschikt is voor de kleren die je van plan om soboy.4 te nemen. Badkamerbenodigdheden, eerste hulp kits, make-up geval.

Als u vaak reist, het opzetten van een reis-kits. Nu verkocht veel van deze opties. Deze tas met ingebouwde zakken voor flessen en een tandenborstel, tandpasta, cosmetica, enz., en sets van kleine plastic flessen voor een douche en toilet preparaten.

Op het einde, kun je niet kopen, maar gewoon gebruik maken van een grote make-up tas, of een andere container. In de weg moeten worden opgenomen badproducten, cremes of containers voor hen en zorg ervoor dat EHBO-kit met medicijnen en hygienische producten voor alle gelegenheden. Op de weg, alles kan gebeuren. Daarnaast kan worden door het veranderen van klimaatzones ongemak en verstoring in het lichaam, vooral vrouwen.

Nou, een vrouw make-up tas staat altijd klaar! Met een dergelijke set hoeft u niet om iets te verzamelen, maar om alles te controleren en in een koffer. 5. EXTRA.

Na alles wat je in een koffer, nog een 5 minuten en na te denken over hun bagage, kunnen een aantal extra dingen zoals een haardroger, slippers en een lens nodig voor deze situatie glaz.Pri uw kosten kunnen zo weinig als te nemen 10-15 minuten en zal verlichten u van een pijnlijke gedachte, "dat nemen" aan de vooravond van vertrek kriebels en sprongen zijn niet hersluitbare koffer in de voorkant van de uitgang. Voor uw bagage zult u altijd rustig!
Bron: Toeristische Informatie portaal "ART TRAVEL" TouristArt http://www.touristart.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.