The social network

picture picture picture picture
logo

Wat zal u de zuster staten

Nog niet zo lang geleden, in theaters liep de hele wereld een zelfverzekerde manier van lopen, "Gouden Eeuw". Helaas, de tijd van welvaart en welzijn, maar gelukkig, pluche kostuum drama van het leven van Queen Elizabeth. Een van de helderste personages in de film, maar Queen, natuurlijk kan worden genoemd een dappere piraat Walter Raleigh, die ervan droomde om een ??kolonie te vestigen in de Nieuwe Wereld ter ere van Elizabeth. En wat een leven, wat is, bij wijze van spreken, de historische waarheid? De waarheid is dat de droom van Sir Walter is uitgekomen.

Aan de Atlantische kust dichter en avonturier zelfs stichtte twee kolonies, die, helaas, mislukt. Na verloop van tijd een van de kolonien nieuwe leven, onder de naam Carolina. Het duurde enige tijd, en Carolina werd opgesplitst in twee delen, Noord en Zuid, met behoud van niet alleen de gemeenschappelijke grens, maar ook goede relaties.

Dat is waarom reizigers die reizen naar North Carolina zelden, in verwennen in dezelfde tijd en bezoek het Zuiden.
Warm en vochtig klimaat van de twee toestanden maakt ze een favoriete plaats Home veel mensen in de VS en trekt toeristen. De meest populaire gebruik van het eiland Oughter-banken, een keten die zich uitstrekt langs de kust van North Carolina, de botanische tuinen van de hoofdstad van Raleigh (met de naam overigens, ter ere van de Walter Raleigh), en Brookgreen Gardens in South Carolina.

De subtropische klimaat bevorderlijk is voor de planten in deze tuinen zie je ongeveer tweeduizend soorten flora. Niet verrassend, in beide staten voelen zich geweldig, niet alleen katoen en tabak, en druiven, en zelfs thee en koffie! Je letterlijk overal kunt rekenen op een glas ijsthee, en, zoals benadrukt door de lokale bevolking van yuzhnokarolinskogo thee, die in 1995 officieel werd erkend als een 'drank van gastvrijheid. "

Dus niet vertragen, ga dan naar de thee winkel en koffie om een ??cadeau voor de baas te kopen. Terwijl u geniet van ijsthee en citroen, de verkoper zal verpakken in een geschenk mand (zij worden genoemd - "gourmet manden"), een paar pakjes thee en koffie verbouwd in deze regio's. Voeg toe aan deze mand een doos sigaren en een paar pakjes tabak roken, want Carolina onlangs zelfs met Virginia te concurreren op het gebied van productie van dit product.

Nu cadeau mand voor de chef-kok in elkaar gezet. Nu, ontspannen met een kopje zoete thee en het roken van een sigaar, je baas zal veel meer sympathie voor de aspiraties van zijn ondergeschikten.
In aanvulling op de concurrentie in de tabaksindustrie, staten en zusters actief op de voorgrond in de textielindustrie.

De industrie is toonaangevend in zowel Noord-en Zuid-Carolina. Variety, maar altijd van hoge kwaliteit natuurlijke stoffen en garens van lokale grondstoffen, evenals synthetische stoffen gemaakt direct gebruikt voor de productie van diverse textielproducten. Koop uw favoriet als een gift bag uit South Carolina. Waarom er?

Omdat "de staat van de dwerg palmbomen" - dit is de officiele bijnaam van de Carolina - een zeldzame vlag, gewoon ingesteld op kanaal in tassen, sjaals, dekens en dat soort dingen. Op de blauwe achtergrond van de vlag geschilderd palmboom en in de linker bovenhoek - per maand. Dergelijke symboliek passend zou zijn om te kijken naar elke tas, is het niet? En je kunt dit zien, wanneer de geliefde, en gaf een geschenk aan de echte vreugde in haar ogen te zien.

Maar als de vlaggenstaat niet lijkt te u ook goede optie versieren damestassen, selecteer dan een ander patroon is niet moeilijk. Bloemdessin, relief, geborduurd in een Indische stijl - dan uiteraard zijn er mogelijkheden dat zelfs de meest veeleisende smaak kan voldoen.
Spreken van borduurwerk in de Indische stijl! Hier is een plek die iedereen moet bezoeken Reizen North Carolina - Qualla-Boundari, verblijf Cherokee Indianen.

Nadat er al, ga op een reis naar een andere staat mijlpaal - de oude Salem. Dit museum complex onder de blote hemel zorgvuldig gereconstrueerd leven van de Moravische gemeenschap. U kunt een bezoek het museum van toegepaste kunst en speelgoed museum, waar een unieke collectie van speelgoed van de XIX eeuw. De winkel in het museum die je kunt kopen een replica speelgoed als een geschenk aan hun kinderen.

De meisjes, natuurlijk, puhloschekaya pop kunt u in de dop, zo anders dan de aangename stroom, "Barbie", en de jongen zullen blij zijn om te sorteren op een oude stoommachine.
Volwassen vrienden en collega's te kopen koffie tin. Maar het is niet waar, natuurlijk, een koffie-hangers of stand onder de hete gerechten. Immers, het was een tinnen koffiepot, was ooit een eenvoudige reclame Tin winkel, nu een symbool van het museum complex Old Salem.

Maar met al die patriarchale entertainment, North Carolina in de pas met de tijd, en besteedt veel aandacht aan de technische en wetenschappelijke prestaties. Bijvoorbeeld, in de hoofdstad is een verbazingwekkend planetarium, die bijna opgeleid alle Amerikaanse astronauten. Daar, in Raleigh, geinspireerd door wat hij zag, koop je beste vriend, een legering van wetenschap en technologie - een huis planetarium.

Deze projector zal hem in staat stellen het beeld van de zon, maan en andere planeten, wat in zijn appartement te bewonderen, het projecteren van het beeld op de muur. Je niet alleen horen, woorden van waardering voor dit speelgoed van zijn vriend, die kunnen nu gemakkelijk geven de maan elke geluk.
Nog steeds niet vergeten om Riverbenks, grote dierentuin in South Carolina, waar de dieren worden bijna natuurlijke omstandigheden te bezoeken.

Langer worden vastgehouden op de eilanden van Noord-Carolina, niet te vergeten naar de vuurtoren bij Kaap Hatteras bewonderen. Maar het belangrijkste: foto's en bedenk elk klein ding! In feite, genoeg cadeaus te krijgen, zal uw familie en vrienden willen de belangrijkste ding weet - je indrukken van de reis door de staat, zusters, en Noord-en Zuid-Carolina.
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.