The social network

picture picture picture picture
logo

Recreatieve activiteiten op het meer van Baikal - een onvergetelijke ...

Baikal, een uniek meer met een ongelooflijke, fantastische natuurlijke schoonheid. Lake Baikal is zeer groot. Zone Toerisme meer en attracties zijn binnen een paar honderd kilometer van elkaar. Dit verklaart veel kenmerken van de rust en Toerisme het Baikalmeer.

Voor alle Reizen training nodig, vooral als de reis naar het Baikalmeer. En in dat geval, als uw vakantie is pas compleet rondleiding door de stad en een korte tocht over het meer, als je verwacht naar een bergrivier te veroveren (raften op het Baikalmeer), of een boottocht op het Baikalmeer te nemen, serieus te nemen de keuze van de route, de tijd te reizen en hun spullen.

Zeker niet te vergeten over de grote delen van het reservaat, als er iets gebeurt uit de buurt van bevolkte gebieden, in de hoop te worden uitsluitend op hun kracht en het feit dat je met jezelf. Alle recht om met u mee. Verhelpt het gebrek aan film, gloeilampen of drugs nergens worden. Je moet niet bang zijn voor vocht en regen, om tijd te sparen voor het geval de jouwe niet op tijd de helikopter als gevolg van weersomstandigheden of vertraagde of verloren gaan waterwegen.

Het is niet aan te raden om de parkeerplaats een vreemde plaats. Bewaar geen waardevolle spullen in het zicht, en zeker niet hun auto laten staan ??'s nachts, als ze zelf de nacht doorbrengen in het hostel. In de meeste gevallen is het mogelijk om parkeerplaatsen te vinden om te parkeren auto's in de tuin 's nachts.

Ik moet ook uw auto parkeren voor een lange tijd zonder bescherming en in de taiga.
  Gemakkelijk te gebruiken, als uw reis een lokale reisbureau te nemen. Je zal bypass het verlies van tijd op zoek naar vervoer, voedsel, en absoluut in staat zijn om de beste van de schoonheid van de reserve van het Baikalmeer te zien. Als u nog besloten om onafhankelijk te reizen, zonder gids, moet u contact opnemen op de route.

Veel gebieden zijn gesloten van Conservation Reserve rest. de nationale parken te bezoeken voor een vergoeding, en is in de manier waarop u wilt een document van de administratie. In het geval van een langdurig verblijf in een goede tijd kunt u een middel voor bescherming tegen muggen en muggen, en zet alle benodigde vaccinaties.
  Toeristen dirigent, die gaat drijven met de kano (een legering van het Baikalmeer), is nodig om kennis te maken met de specifieke kenmerken van het Baikalmeer, het gevaar van onverwachte winden uit de kust.

In de geschiedenis van het Baikalmeer, zijn er tragische voorbeelden, zijn als een onverwachte wind uit de bergen omgedraaid in een tweede proef vrij groot.
  Als u ervoor kiest om op een boot wandeling over het Baikalmeer, een verplichte ding om te hebben een warmer, zelfs in de zomer, niet interfereren met een zonnebril en creme dek. In ieder geval, speciale schoenen om te wandelen beweging nodig hebben, moet het houden op de rotsen en een vochtige bodem. Als je een paar vrije dagen, voel je vrij om uw ticket te nemen aan het schip of bus naar het dorp.

Listvyanka waar gemakkelijk naar de accommodatie in de particuliere sector of in een van de diverse campings en hotels te vinden. Van Listvyanka heeft de mogelijkheid om water excursies op Circum-Baikal spoorweg, of Bay Zand en te voet naar langs het strand lopen naar het dorp van Big Cats.
Andrei Voloshin

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.