The social network

picture picture picture picture
logo

Rust in Berdyansk

Berdyansk - een stad waar alle mogelijkheden en vierkante verzadigd met unieke Zuid-smaak. Berdyansk - vakantie en een onvergetelijke ervaring van een mensenleven. Op de stad achter je te vergeten in de schaduw van de treurwilgen en is omgeven door geurende rozenstruiken en Cannes, en de stadswandelingen en attracties, zoals de inspectie van het monument van de feeder Bulls, Ostap Bender en Shura Balaganov, raden roze dromen Stoelen zal een verscheidenheid van wensen en laat een onvergetelijke indruk.
De meest populaire strand van Berdyansk - "Azure".

Het strand is gelegen aan de oever van de Azov Zee aan het begin van Berdyansk spit, hier is het resort "Azure" voor maximaal 910 zitplaatsen en wordt aanbevolen voor gezinnen met kinderen, en de behandeling. Vanaf hier kunt u een spannende rit op een boot baai, op de Berdyansk vlecht, en een favoriete plek voor kinderen en volwassenen, deze stad attracties, enkele jaren geleden gebouwd.

Om alle stranden van Berdyansk, waaronder Berdyansk Spit voldoet aan een groot aantal toeristische attracties: schaatsen op bananen en tabletten, water-fietsen en motorfietsen, varen en zeilen, skien, met glijbanen en trampolines. In de avond kunt u ontspannen in de bars en restaurants, van wie de meesten de zomer gronden zijn gelegen direct aan het strand, kun je plezier hebben in nachtclubs en scheuren in het casino.

Berdyansk gunstige klimaat, de zeelucht en de zuidelijke zon, helende modder van estuaria bieden uitstekende voorwaarden voor recreatie en Home. Spa resorts Berdyansk bekend staat om zijn helende sulfide slib modder en mineraalwater. Op het gebied van medische apparatuur basis, de capaciteit en het aantal procedures ontvangen tijdens de feestdagen in sanatoria Berdyansk, Resort neemt een leidende positie in alle regio's van Oekraine.
Berdyansk vakantie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.