The social network

picture picture picture picture
logo

Rust op de Krim met de kinderen

Wij bieden u een onvergetelijke reis naar de Krim met de route "om de heilige plaatsen van de Krim", waarbij u in een korte periode van tijd zal vrijwel het gehele schiereiland, een bezoek aan de oudste heilige plaatsen, en het zien van de mooiste bezienswaardigheden van de Krim reizen. Vertrouwd te raken met onze programma's en routes naar de Krim, een bezoek aan de opmerkelijke en unieke ugalkah schiereiland. Zon, zee, prachtige natuur en vriendelijke gostipriimstvo laat aangename herinneringen van de reis.

Pelgrims en campers, tot ons komen, leven in de prive-sector, enz. Kolchugino, SMT. Nikolaevka aparthotel "Lyubomore" (noordzijde van Sevastopol), alsmede in verschillende comfortabele hotel van de familie type op de Krim kust. Uitstekende en gezonde voeding, frisse zeelucht, zon, excursies, activiteiten en nog veel meer gastvrij en zullen vertrekken met goede herinneringen aan de heilige plaatsen van de Krim schiereiland.

Wij bieden een programma van bedevaarten in overeenstemming met de tradities en de geest van de orthodoxe bedevaart. De heilige plaatsen van de Krim, bezienswaardigheden Krim, muziekwedstrijden, zwemmen in de zee, tan op de stranden van de Zwarte Zeekust, entertainment en activiteiten voor volwassenen, kinderen en jongeren.
  Ervaren en goed opgeleide gidsen en leraren zullen doorbrengen een onvergetelijke tour, vertellen u over de pracht van de Krim, orthodoxe geschiedenis en nog veel meer.

Rest op de Krim Krim met kinderen

Tijdens een pelgrimstocht naar de heilige plaatsen van de Krim in Simferopol kunt u een bezoek van de Heilige - Holy Trinity Cathedral, de kathedraal van St. Peter en Paul in St. Bakhchisarai - Uspensky Klooster, aan de rechteroever van de Kacha Kacha - Kalon, bezoek de Chersonese, St. Vladimir's Cathedral - de plaats van de doop van Prins Vladimir, in Sebastopol, bezoek St. - St. Nicolaaskerk, St. Vladimir's Cathedral - Shrine admirallov, Inkerman klooster van St. Clement, Balaklava, Cape Fiolent, St - St George's Klooster, bezoek aan de kerk van de Verrijzenis in Foros, bezoek de Livadia in Yalta, bezoek aan de Alexander Nevski-kathedraal, de Kathedraal van Johannes Zlatoust, de Kerk van Aartsengel Michael in Oreanda, Klooster van de Heilige Besser - Brennikov en wonderdoeners, en Kosma Domian, in land Malorechenskoye bezoek aan de kerk van St. Nicolaas van Myra wonder-arbeider zal de enige vrouwen klooster te bezoeken op de Krim - KLOOSTER VAN ST martelaar Paraksevy (Toplovsky Trinity - Paraskevievsky klooster), een bezoek aan een enkele orthodoxe kerk in Sudak - de tempel van de Heilige Maagd, in Saki bezoek aan de tempel van de Heilige Profeet Elias evenals de kathedraal van St. Nicolaas in Evpatoria, laat onuitwisbare herinneringen aan een bezoek aan attracties van de Krim-schiereiland, zoals Nikita botanische tuin, gelegen tussen Yalta en Gurzuf, op een plateau Charyr - Doug marmeren grot, in de buurt evenals grot Emine - Bair - Khosar unieke Krim verschillende kleuren pracht van de grot calciet formaties die de diversiteit en schoonheid van invloed zijn.
  Zuivere zeelucht, zwemmen in de zee, adembenemende uitzichten en landschappen van de Krim-schiereiland. Wij bieden u een onvergetelijke rest in Krim en we zullen alles doen voor je dat je mentaal en fysiek rest ons. Kom naar ons uit Rusland, Oekraine, Wit-Rusland en andere orthodoxe landen om kennis te maken met de verbazingwekkende orthodoxe gebied - het land van Tauris.
  
informatie op: http://www.rest.co.ua/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.