The social network

picture picture picture picture
logo

Het leven in de VS - het verhaal ...

Mijn eerste indrukken uit de VS
• Over de uiterlijke schoonheid van Amerika
Het eerste wat opvalt in de VS - het is schone straten. Plotseling was, kwam naar het huis, open de deur en vindt jezelf recht in de kamer, de gelegd tapijt. Nice foto's in tijdschriften en op tv, waar alles in schone kleren en auto's schitteren als nieuw - geen fictie.

Een beetje na het leven hier, en ontdek de oorzaak van de zuiverheid - de straten af ??en toe gaan ruitenwissers met iets dat lijkt op een chainsaw "vriendschap" over de schouder (en eigenlijk gestofzuigd met een minteken), en blaas weg met de vallende bladeren en gazon ander afval. Het feit dat leegloopt, is geselecteerd apparaat dat eruit ziet als een sneeuwschuiver. Als gevolg daarvan, je loopt in een appartement met schoon benen, geen Razuvious. Ondanks het droge klimaat van Californie, kunnen de Amerikanen niet ontkennen mezelf het plezier van twee keer per dag een bad of douche te nemen.

Aantal badkamers - het tweede kenmerk van een onroerend goed in de Verenigde Staten na het aantal slaapkamers en andere kamers in de reclame niet alleen genoemd en heeft geen invloed op de prijs.
• Over de beleefdheid van de Amerikanen
Een aanverwant onderwerp - de hoffelijkheid. Dit is niet een kunstmatige glimlach, zoals vaak wordt gedacht, en aanhoudende psychiatrische unit. Het wordt gecombineerd met de geweldige traagheid, wat zeer vreemd is voor drukke tempo van het bedrijfsleven. Dit is duidelijk overal - in de winkel, kantoor, op straat.

In de wachtrij (soms komen ze hier, vooral in de regering kantoren), zijn mensen met intervallen van 2 - 3 stappen, en tussen de eerste, aan het raam, en anderen - openlijk interval verdubbeld.
• Over de lichtgelovigheid van de Amerikanen
In Amerika, iedereen gelooft in het woord.

' S denken, weet je, het is niet dom, niet naief, en sommige hogere trap van ontwikkeling. Onze kooplieden van de 19e eeuw in de handelsbetrekkingen wordt beoefend. U kunt verzinnen zelf een willekeurige naam gebruikt door verschillende, om documenten in verschillende namen hebben - dit in orde is. Als u niet beschikt over de nodige documenten met hen, vertel de naam en het adres - alle bellen en te verduidelijken. Alle contracten zijn gemaakt met de woorden. Toegegeven, is dit niet van toepassing op banktransacties, in het geval van Credits en andere zaken zoals het openen van rekeningen.

Carman in het Amerikaanse - een plek gevoelig. In het algemeen is deze functie van de Amerikaanse burgers - een illustratie van wat een persoon is niet alleen verantwoordelijk voor hun daden, maar ook voor woorden, en een goede naam - niet een holle frase, maar een tastbaar voordeel, anders aangeduid als kredietwaardigheid. • Over prijzen en kwaliteit dienstverlening aan Verenigde Staten
Kleine binnenlandse problemen in Amerika worden opgelost verrassend eenvoudig.

Je hoeft alleen te weten precies wat je wilt en de overeengekomen prijs te betalen. De vraag is belangrijk. De prijzen worden bepaald door de kwaliteit van de dienstverlening: de tijd - geld.

U kunt zich begraven in de krant, vind een goedkoop verkoop, neem de tijd om te gaan en krijgen wat je nodig hebt. Je kunt niet besteden de tijd en de oproep en brengen u alle waar en wanneer te zeggen. Maar het zal duurder zijn.

In verschillende plaatsen op verschillende tijden, de prijzen varieren sterk. Het enige gebied waar de verspreiding niet zo groot is, is het onroerend goed markt. De keuze van onroerend goed in Amerika is enorm, en overal het aanbod de vraag overtreft.
Het nemen van credit huis te kopen, doet u verwacht te kunnen een maandelijkse betaling aan de bank of niet te betalen.

Deze benadering van de geplande inkomsten heel anders dan thuis. Hier moeten we uitgaan van het geld dat je kunt verdienen, zonder inspanning, zonder verraad te plegen haar principes en ambities. Sterven van de honger in Amerika zal zelfs niet de luiaards toe te staan, maar de uitkering wordt berekend op de neus, zodat de mens kon leven zonder de rest van hun armoede.
• De houding van de Amerikanen tegenover vreemdelingen

Hospitality, grenzend aan poloumiem. Weldoeners gedoucht immigrant fiction (naar onze maatstaven, natuurlijk) geschenken. Niet nieuw, maar wel goedaardig. Koelkasten, televisies, wasmachines ...

Liefde in het algemeen kenmerk van de Amerikaanse samenleving. Als beloonde de antwoorden: met dankbaarheid en wensen te blijven praten, onbeschrijfelijk genot. Op straat, nadat hij kennis na onbeduidend gesprek, bent u uitgenodigd om op bezoek komen, te praten, echter nooit aandringen.
Dat meldde onlangs in Rusland, waardoor een uitbarsting van enthousiasme: Russisch is nog steeds niet genoeg.

De vloedgolf van immigranten wordt toegejuicht, omdat de VS niet willen dat jonge mensen om te leren, en de vraag naar specialisten wordt grotendeels gedekt door immigratie.
• Immigranten en hun Engels
In termen van taal, was ook in eerste instantie een schok, ook al was dat achter de school en het instituut. In de vroege dagen van het niet het gevoel dat je speelt: het is niet het Engels, maar iets vreemd. Zelfs langzaam Het is wel verstaan ??met moeite. Het hangt allemaal af van de uitspraak en woordenschat.

Als je zegt "twintig", vraagt ??"twony?".
Veel Hispanics. Spaans is praktisch in de Verenigde Staten de tweede officiele taal.

Telefoongesprekken - echte maaltijd voor beide partijen. Kinderen aan te passen, want het is verrassend snel ten koste van een verminderde woordenschat - is het makkelijker om te navigeren in 200 woorden dan in de tienduizend.
• Over de eigenaardigheden die inherent zijn aan Russische immigranten in de VS

Deze "Russian" - het concept van een andere nationaliteit van de voormalige Sovjet-Unie is er niet. Amerikanen echt geloven dat alle van de Unie van Russische.
Alles is hier in de vroege jaren kan niet eten, vooral fruit - in het seizoen, ze zijn vreselijk goedkoop.

Niemand anders draagt ??thuis zijn gevuld met pakketjes van voedsel. De winkels zijn in omloop dezelfde vrachtwagen als wij in de supermarkten, zij hier kunnen afzetten thuis en laat op straat, en de straat schoonmakers in de ochtend terug naar de winkel. Maar dit is alleen de eerste keer. Zonder het werk in de VS kan leven zonder dat de auto - nee. Het leven in de VS - het verhaal ...Altijd met elkaar te gaan in binnen-en weer na middernacht Russische zitten. Het onwaarschijnlijk is dat een Amerikaan voor de geest komt te halen uit de stop in de gootsteen met behulp van de nagel is ingesteld, wordt het geopend door het indrukken van een kleine hendel aan de muur.

Alleen de Russische zegt "dank u" aan de verkoper of de caissiere - in Amerika maakte het tegendeel. Schuchter in de voorkant van een ambtenaar, met name de politie - een typische, door de jaren heen, onuitroeibare eigenschap van Homo Soveticus. Als het kind bezig is het lezen van een vrij moment, het is zeker landgenoot. De vermelding van de Unie in de constructie van "wij" blijft in kwestie voor vele jaren.
Negatief van de American way of life
Maar moet je vertellen over de negatieve aspecten van de "American Dream". ... Ze zijn ook erg duidelijk

• Niet iedereen in Amerika rijk is, en velen net als wij, leven van salaris tot salaris. Ik zou zeggen dat er nog hardere termen, want als je verliest je baan of uw kosten worden verlaagd, dan kun je al die tijd te nemen verliezen credit. • De generatie van Amerikanen is een huidige generatie van consumenten. Onlangs berekend dat de Amerikanen 103% dat te verdienen door te brengen. Dat wil zeggen, ze gaan in de min, en geen praten over hoe om geld te besparen, omdat ze niet hebben.

Dat wil zeggen, de gemiddelde Amerikaan kan niet gaan en de stijl van het leven. Dit kan worden katastrofisch.
• Amerikanen leven al het goede leven, en geen behoefte om verder te ontwikkelen doen ze niet.

Ze laten zelden hun thuisland, maar ook zeer slecht beheert wat er gebeurt in de wereld. Dus de VS actief het importeren van immigranten in de Amerikaanse universiteiten en hogescholen het bestuderen van de buitenlanders en de Amerikanen hun opleiding te voltooien naar school certificering te behalen.
• In de VS, stoer, en soms absurde wetten die het individu te beschermen.

Omdat het wapen kan hier bijna alles kopen, iedereen moet strikt de wet gehoorzamen. Als iemand viel je huis en je gelooft dat je in levensgevaar, heeft u het recht om "dodelijk geweld", dat is om te doden de indringer te gebruiken. Als je net pijn hem, kan de inbreker aanklagen die u in feite onachtzaam gebruik van wapens.
• In Amerika, ontwikkelde stukachesky levensstijl.

Omdat je bent hier om zelfs veroordelen of beledigen slap, bijna allemaal uit een jonge leeftijd te leren om aan te kloppen. Als je iets gedaan illegale, en iemand het zag, dan moet je eerlijk nastuchat, vergis je niet. Bijvoorbeeld, laten we gaan 's avonds in een restaurant of een film, waardoor een kind onder de 12 jaar oud alleen thuis.

Als de buren te zien en bellen, dan heb je een kind kan oppakken en overdragen aan een andere familie.
• Toegang tot persoonlijke informatie. Indien gewenst, kan vrijwel iedereen betalen van 10 dollar, niet vinden uw contacten, namen van familieleden, het aantal eerdere veroordelingen en echtscheiding, onroerend goed en andere informatie.
• In Amerika, veel high-calorie voedsel en goedkoop.

Als je ze niet, dan kunt u gemakkelijk groeien vet. Het is uitgegroeid tot een staat het probleem van de VS, zodat de kinderen al op school wordt geleerd om goed te eten, om gezond te onderscheiden van het schrijven schadelijk.
• Snelle assimilatie. Bij injectie in de Amerikaanse cultuur, vele fuseren met het en wordt een typische Amerikaan.

Ze geven niet om het even welk land, noch problemen van de wereld, noch verder hun eigen ontwikkeling, of andere kleine voorwerpen. Veel belangrijker is om meer spul te consumeren en de rekeningen, die regelmatig zal komen elke maand te betalen ...
Bron: Zaak

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.