The social network

picture picture picture picture
logo

Kleuterscholen en scholen voor kinderen ...

Bouw van vreemdelingen in een vreemd land altijd brengt veel emoties en trauma's, vooral als er geen vrienden, vrienden die zou kunnen helpen en voorstellen hoe en wat moet kosten-effectief worden gedaan en overwonnen weerstand in het bereiken van het uiteindelijke doel. Een van de dringende kwesties is het apparaat (ontwerp) van kinderen in de kleuterschool of op school.

Niet een fout maakt en de juiste keuzes te maken - door de ouders, die sterk ontwikkeling van een kind tijdens de integratie, met name in de nieuwe baby van invloed zijn voor een Tsjechisch bedrijf, een nieuw leven met nieuwe regels, wetten en tradities.
  In feite, om een ??kind naar de kleuterschool of school regelen en vormt geen enkel probleem, maar het kennen van de Tsjechische taal en tegelijkertijd de angst voor de eerste bijeenkomst met de school of kinderdagverblijf een bepaalde onzekerheid.

Vragen: Hoe om te voldoen aan, hoe zou reageren, of niet om te helpen bij het ontwerp van de vreemde en angstaanjagende, velen zijn aangewezen op vrienden of vreemden landgenoten die zorgen voor dit type dienstverlening voor geld.
  Wij zijn op geen enkele wijze willen een buitenlander, de lezer, die onbevreesd en zelfstandig regelen voor hun kinderen te beledigen. We kunnen alleen maar zeggen geweldig!

Maak van uw kinderen, niet het aantrekken van bedrijven.
  Tsjechische leiders van kinderen lagere en middelbare onderwijsinstellingen zijn zeer loyaal en bereid zijn om het ontwerp en zelfs de eerste hulp aan kinderen in termen van het leren van de Tsjechische taal en het invoeren van een nieuwe groep kinderen te bespreken. De meeste Tsjechen boven de leeftijd van 35-40 jaar, vloeiend in de Russische taal en proberen te communiceren tijdens het spreken in het Russisch.

Heb je alles uitleggen en laten u weten over de registratieprocedure en u vertellen welke documenten nodig zijn voor registratie. Om voor u te worden voorbereid op je eerste ontmoeting met de leiding wil geven u enkele tips en een lijst van vereiste documenten.
  Laten we beginnen met het eerste ontwerp in de kleuterschool (kleuterschool).
  Documenten: 1.Lichny paspoort of paspoort van het kind van een ouder, waarbij het kind is ingeschreven.

Een kopie van de gegevens pagina's en pagina's van een kind met een gelijmd op lange termijn visum aan een toekomst van persoonlijk dela.2.Svidetelstvo geboorte (Rodney sheet) in de Tsjechische taal (beedigde vertaling) 3.Meditsinskuyu verzekering aan poliklinische en klinische dekking te brengen het kind de behandeling. (Onderwerp van de verzekering zal worden besteed aan een van onze toekomstige publicaties) 0.4. Verklaring, een steekproef van die u ontvangt in de kinderopvang.
  Voor het verkrijgen van een middelbare school, de volgende documenten: paspoort 1.Lichny kind of het paspoort van een ouder, waarin het kind is ingeschreven.

Een kopie van de gegevens pagina's en pagina's van een kind met een gelijmd op lange termijn visum aan een toekomst van persoonlijk dela.2.Svidetelstvo geboorte (Rodney sheet) in de Tsjechische taal (beedigde vertaling) 3.Meditsinskuyu verzekering aan poliklinische en klinische dekking te brengen het kind de behandeling. (Onderwerp van de verzekering zal worden besteed aan een van onze toekomstige publicaties) 0.4. Uittreksel uit de ramingen van het persoonlijk dossier van een kind uit een eerdere plaats van het onderwijs (gecertificeerde vertaling) 5.Zayavlenie, een voorbeeld van, die je krijgt op school.
  Het proces-verbaal voor het volgende jaar in de kleuterklas gebeurt jaarlijks in april.

Aankondiging vanaf de datum van de opname is te lezen op het prikbord van Kind sada.Ofitsialnaya record in de middelbare school voor het volgende academiejaar zijn er (twee dagen) in januari van dit jaar, dit ook gemeld op de school bulletin board, en voor hen die zich niet inschrijven definieren twee dagen in februari. Inschrijving gebeurt in de vorm van een spel om de verschillende testen voor rebenka.Esli kon je niet de vervaldatum van het proces-verbaal, maar dat betekent niet dat het record had moeten uitgesteld tot volgend jaar.

Nodig om vrijmoedig gaan naar de directeur (rzheditelu) kinderopvang en tot de goedkeuring te bereiken. Het belangrijkste is de vrije ruimte in de faciliteit.
  Het is noodzakelijk om uitweiden en aan de ouders dat zij in eerste instantie worden voorbereid voor een verscheidenheid van psychische problemen bij het kind op het moment van het aangaan van zijn nieuwe team te waarschuwen. Sommige klanten van ons bedrijf moest zelfs naar een kinder-en jeugdpsycholoog gaan voor hulp aan het kind.

Belangrijke rol bij de integratie van het kind in het Tsjechische team, natuurlijk, is het kennen van de Tsjechische taal, meteen na uw verhuizing naar de Tsjechische Republiek genieten van een constatering van kind taaldocenten en betalen voor prive-lessen. De kosten zijn onvermijdelijk, maar ze zal je kind veilig te integreren en een volwaardig lid van de samenleving, zonder complexen.

Waarom niet moeten zorgen, want dit is een verhouding van de Tsjechische kinderen aan buitenlanders, het gebrek aan woede en negativiteit draagt ??bij aan de snelle opkomst van de vrienden, veel van sversnikov proberen te helpen en meer over het land te leren, kwam van een kind.
  Tsjechische schoolprogramma valt kort van de opleiding in Rusland voor ongeveer een jaar, dus je kind zal de tijd hebben om veilig te integreren in het leerproces. Goed onderwijs voor uw kind en uw gemoedsrust. PS "Leer en de know-wetenschappers hebben de macht" (Prof. N. Ogarev)
  
www.pragalev.cz

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.