The social network

picture picture picture picture
logo

Mooie plekjes van de natuur Bashkortostana.Pamyatniki ...

Monumenten van de natuur - kleine gebieden, of single elementen van de natuur, van groot belang voor wetenschap en cultuur. Natuurlijke monumenten zijn grotten, geologische ontsluitingen, minerale afzettingen, watervallen, rotsen, bomen, opmerkelijk voor zijn omvang en leeftijd: de zeldzame en oude bomen, meren, etc. In Bashkortostan, waarvan de aard is zeer kleurrijke en gevarieerd, er zijn nu een natuurreservaat en 15 heiligdommen.

Op het grondgebied van natuur monumenten is verboden logging, minerale ontwikkeling, begrazing en andere toepassingen. Hier zijn de fundamentele natuurlijke monumenten van Bashkortostan. Bij de beschrijving van de prachtige plaatsen die we gebruikt alle beschikbare gepubliceerde materiaal op hen en, in principe, ons eigen onderzoek van de auteurs. Alle monumenten van de natuur, de bestaande in Bashkortostan zijn gegroepeerd in natuurgebieden.

Deze site zal van belang zijn voor alle liefhebbers van mooie plekjes in de natuur en zal bijdragen aan de bescherming van monumenten te versterken over de aard van Bashkortostan. Opgemerkt moet worden dat hier niet alle natuurlijke monumenten van de republiek, maar de meerderheid beschreven. Studie van de monumenten van de natuur blijft bestaan, en we hopen dat nog veel meer unieke objecten mooie plekjes binnenkort zal worden toegerekend aan de monumenten van de natuur en voor hen te installeren goed bewapend.

http://bashkort.secret-woman.ru/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.