The social network

picture picture picture picture
logo

Overleven in het bos.

Wees in het bos helemaal alleen kan de mens, om verschillende redenen: het leven is onvoorspelbaar wendingen. Daarom moet iedereen weten een paar simpele, maar belangrijke regels die zal helpen in zo'n extreme situatsii.Pervoe waarmee het gezicht - dit is angst. Dit is natuurlijk, maar hoe sneller je jezelf in de hand te nemen, hoe beter.

En het belangrijkste - niet het programma zelf te falen, ik hier zal sterven, heb ik nooit krijg het niet - vandaar de wanhoop nabij. Zit op de achterhand, zazhmurtes, tel tot honderd en maak een plan ... deystviy.Naydite hoogste boom en proberen op te klimmen - je kan je geluk en je zult zien het opslaan napravlenie.Spustivshis, voeren een audit (in een rugzak, zak, enz. ) Leg alles wat je hebt en vooral gefocust, herinneren hoe deze dingen kunnen leiden ispolzovat.Zdes is een lijst van items en producten die je altijd moet nemen met u, gaat het bos in.

Dus wat is de levering van levensmiddelen aan te brengen? Neem een ??high-calorie droge voedingsmiddelen die een lange levensduur hebben: gedroogd fruit, gedroogd vlees, suiker, koekjes en ingeblikte vis en vlees, vet, etc. In de rol van reserve voorraad voor u met een forfaitair moet zijn, gemiddeld sahar.Vash rugzak moet minder wegen, zodat u gemakkelijk kunt dragen de hele dag (meestal een 6 - 8 kg).

Het eerste wat je meeneemt, natuurlijk, altijd mes en wedstrijden, en de instructeurs Survival aanbevelen: messen moet worden een paar en zet ze op een andere plaats, moeten wedstrijden ook op verschillende plaatsen van het geval, indien een een deel van de rugzak nat wordt. De beste wedstrijden voor te bereiden op de campagne als volgt: geniet voet (tot zwavelzuur hoofd) met paraffine en zet in flessen met verzegelde waterdichte dekt, is er een match te zetten zwavelzuur muur korobka.Kazhdy mensen herinneren van school: in het bos kan niet zonder een kompas!

Het is aan te raden om een ??kolf te brengen, en - het beste van alles, als het metaal, dan kan het koken in het geval van een rugzak moet vodu.V en kleine geslepen mes passen - het u in staat zal zijn om een ??goed, dugout, etc. graven Het past in de rol van een snij-wapen. Braid neemt niet veel ruimte in je rugzak en zal niet toevoegen gewicht noshe, dus neem een ??paar veters - ze zal nuttig zijn, bijvoorbeeld als een stringer voor de boeg.

Als je bent discreet en neem de nagels, dan is uw pijlen scherp zijn tips.Individuele de moeite waard te zeggen over de injectiespuit (50 ml). Weinig mensen weten, maar het is zeer nuttig in geval van nood ding. Het kan water op te vangen uit een ondiepe plas, kunt u deze gebruiken om te drinken door het rectum (zelfs het vuile water dat valt in het lichaam, zodat je zal redden van uitdroging).

Overleven in het bos. Recreatie

moeten een spuit gebruiken en voor andere doeleinden: als gevolg van mentale overbelasting zapor.I twee bijkomende factoren, die niet mogen worden vergeten. First - vermoeidheid. Continue arbeid, gebrek aan slaap, stress, mentale stress, ondervoeding - dit alles uitputtend het lichaam en veroorzaakt vermoeidheid. Om te voorkomen dat, moet tijdig rest (5-10 minuten, zodat het lichaam werkte in de motor staat).

De tweede factor - de eenzaamheid. Laat geen emoties zullen alleen luisteren naar je gedachten, je helder en vasthouden aan een bepaald schema, werk, te allen tijde bezig met iets. En wanneer je maar wilt met iemand praten, zeg je tegen jezelf dat je doet wat je gaat doen morgen, praat met levenloze objecten of met verre rodstvennikami.Ne zorgen dat hulpverleners in de zoektocht naar verloren mensen in het bos helpt: een brand, rokerige vuur op de te openen.

En nog belangrijker - vergeet niet dat je zoekt, moet je te redden!
Overleven in het bos. meer

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.