The social network

picture picture picture picture
logo

De beste plaats aan de kust ...

Wat is het meest prachtige plaats in Krim? retorische vraag, want om de beste plek in het bepalen van Krim - het is gewoon onmogelijk voor Toerisme Forum, omdat alle plaatsen gedenkwaardig zijn en op zijn eigen manier mooi ... Je begint te denken om te dromen en het allerbelangrijkste is altijd slechts een zee. Evpatoria. In principe kon je zelfs horen over, maar het maakt niet uit, want heel vaak zien we niet dingen die heel dichtbij.

Evpatoria is beroemd om zijn stranden. Dit is de beste gouden stranden aan de kust van de Zwarte Zee, dat is zanderig, zoals u krijgt het idee. Stranden en zand zijn echt heel goed, altijd schoon en netjes. Maar het is niet alles! In Evpatoria is de belangrijkste attractie - de moskee. Deze moskee is al heel oud.

Het werd gebouwd door een sultan. En de moskeeen van deze tijd zijn er slechts iets - vier van hen. En dat was bijna verwoest in de tijd. De Tweede Wereldoorlog.

Maar een of andere manier op miraculeuze wijze overleefde de stichting, en dan torens gebouwd. Echter, naast de moskee is een andere attractie - het klooster van St. Nicolaas. Dit klooster, of liever de kerk, want het klooster werd verwoest, in tegenstelling tot de moskee, alle van de achttiende eeuw .. Katholieke vnushayusche ziet er geschilderd binnen en op zondag is er een dienst en hoor de klokken luiden in de hele stad. Wat is er in Yalta?

Natuurlijk, deze kade! Kade, in tegenstelling tot de stranden is niet de beste plek, maar heel zoet en aangenaam. Het is altijd een heleboel mensen. Er zijn zelfs goede restaurants. Maar er is een min in Yalta - deze stad is zeer moeilijk te krijgen naar andere steden.

In tegenstelling tot Yalta. In deze stad, kunnen we zeggen dat bijna niets van belang, behalve de kabelbaan, maar het is een hart Krim. Vanuit deze stad kunt u naar een stad te krijgen zonder veel moeite. Er is altijd een menigte van mensen, lawaaierige, drukke stranden ... Ja, Yalta - goed.

Dit is een prachtige stad moderinizirovanny, maar als je wilt een zomer ontsnappen aan het lawaai en de mensen, deze stad zul je niet. We moeten hier ook niet vergeten over de kabelbaan - de belangrijkste bezienswaardigheid van Yalta. De kabelbaan stijgt ergens in de tweehonderd meter hoogte, de opkomst is niet erg steil.

Als u de kabelbaan, dan zou ik je beter naar de Mount Ai-Petri touw adviseren daar mijn beste! B Krim Er zijn zoveel mooie steden, maar ik vertelde u over de twee tegenpolen - de stille vrede van Evpatoria en over een luidruchtige en kleurrijke Yalta. Wat vind je het - u kiest! De beste plaats aan de kust ... CrimeaAngela Arfatova - stranden en zand op de Krim

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.