The social network

picture picture picture picture
logo

De reis Kind (15 jaar) in Engeland ...

Mamusik
Ik heb ergens gelezen dat de kinderen bezig zijn in de lucht zonder begeleiding reizen in het buitenland, moet je een ticket voor volwassenen bij het kopen van tickets en bepalen dat het kind zelf vliegen. Er is een service luchtvaartmaatschappijen toeslag van natuurlijk, de zorg voor deze kinderen tijdens de vlucht (maar in elke maatschappij kan zijn eigen regels).
Deze dienst is verplicht voor kinderen tot 14 jaar oud en voor oudere kinderen bij zal.

Maar natuurlijk alles is mogelijk met goed gevormde documenten (visa, toestemming van hun ouders, enz.), als de luchtvaartmaatschappij lost het probleem van die voldoet aan en begeleidt het kind. En een voorwaarde vlucht moet recht zijn, non-stop en nog steeds geen aankomst en vertrek tijdens de nacht. Alles is opgelost met het bedrijf waarvoor de aankoop van het ticket.
Susan

Van de Oekraiense kinderen onder de 16 zonder begeleiding van een volwassene zal niet worden vrijgegeven. Daarom is het noodzakelijk te communiceren met de luchtvaartmaatschappij.
milyulya
Bedankt voor de info. Een visum zal worden beinvloed (onafhankelijk reizen)?

Of is de grootmoeder of grootvader (die hebben een 5-jaar visum) om het kind aan de moeder en tante te bezoeken om vervolgens mee naar Oekraine? In dit geval wordt het kind gevuld met single Application Form en krijgen een visum?
Iconale
Als voor de luchtvaartmaatschappijen - ja, een dergelijke dienst bestaat.

Rebyatenka genomen bij aankomst (voor hem elkaar aankomt op de luchthaven rechtstreeks aan de werknemer of het vliegtuig heeft een stewardess) wordt onttrokken bij de paspoortcontrole. Heeft u een kind op uitnodiging van vliegen? Volmacht voor de ouderlijke toestemming voor het vertrek kind uit het land ook nodig. Bezoek het kind (15 jaar) in Engeland ... Recreatiemilyulya
Een kind is vliegen met een volmacht in te stemmen met het vertrek van beide ouders en met het visum in het reisdocument? Ik ben geinteresseerd in de procedure voor het verkrijgen van een visum voor het kind (15 jaar) is dezelfde als voor een volwassene?
Iconale

In het algemeen - ja. Toestemming van de ouders, een uitnodiging van de gastheer kant (moet het consulaat bellen en uit te vinden - als ze sturen een fax of een uitnodiging, ook genoeg zou zijn om te kopieren van u), foto's, paspoort.

Dit kan het gewoon niet met zekerheid zeggen of je een sponsor brief van een van de ouders over hoe om te helpen met het werk, dat je salaris, positie shows, en die moeten met die en die op die en die een reis die u financieel een kind - naam - in zo'n stad voor een periode van (datum), toen hij op uitnodiging, omdat in dergelijke gevallen de kosten neemt het gastland. Dat is, je moet worden verduidelijkt.
Aan boord van uw kind zal aanvraagformulier, zal het nodig zijn in te vullen uw naam, waar hij heen ging (adres), vluchtnummer ...

Dit artikel laat het aan de paspoortcontrole.
milyulya
Aanvraagformulier, ik bedoel, hij was online op de Britse ambassade? In het algemeen, de procedure is hetzelfde.

Online Aanvraagformulier, Application Date, de set van documenten, de gehele procedure, maar ook voor volwassenen?
Iconale
Ja, ze ook ingevuld voor de website van de ambassade online. Maar de visumaanvraag centrum bij kinderen jonger dan 18 kan me niet aanmelden het formulier.

Gratis adult ondertekenaar tekent de machtiging voor het indienen.
Vergeet niet dat in het geval van familiebezoek moet het bewijs van immigratie-status van de mensen uitgenodigd naar het Verenigd Koninkrijk te bieden (bijvoorbeeld, kopieert u de volgende pagina's van zijn paspoort:. De pagina met een foto pagina met een Britse visum) De uitnodiging moet de naam van de genodigde, zijn paspoort nummer, relatie en reisdata.

En natuurlijk bij de indiening van documenten naar het Consulaat alle documenten moeten worden vertaald in het Engels.
Iconale
Ja, en notariele toestemming / instemming met een onafhankelijke uitgang naar het Verenigd Koninkrijk kind van beide ouders in tweevoud - een voor het consulaat, de tweede - naar het vliegveld.
milyulya
"En teken formulieren ondertekend door een bevoegde volwassene in het klassement", die deze volmacht voor een afspraak? Ik heb een vorm die vergelijkbaar is met een notaris volmacht?

Iconale
Nee, nee. Dat wil zeggen, als u een aanvraag door een soort van het bedrijf, zijn velen van hen nu gescheiden. Kinderen jonger dan 18 (!) Jaar niet ondertekenen het formulier.

Het kan een ouder die is het sponsoren van de reis te maken.
 
Want ik denk dat je zal nog steeds van toepassing in eigen persoon, door het controleren van de gedrukte versie van de vragenlijst (een ingevuld online en rechtstreeks naar het Consulaat, en de tweede afdruk en wordt aangeboden als je gaat geven al uw documenten en zet vingerafdrukken) werknemer visum dienst zal terugkeren in de vorm te ondertekenen. En in dit geval, zal je je aanmelden en niet een kind.

Merk op dat als je niet had ingevuld het formulier op de website dat je niet kunt houden, iets om nu te vullen t.e.chto, maar dat kan niet wat morgen. Het is een keer vol, en meteen gaat en gaat afdrukken. Wees voorzichtig bij het beantwoorden van de vragen - is lastig).
En na het versturen van de vragenlijst direct kiezen voor een datum en tijd wanneer je naar het Consulaat met een pakket van documenten.

Wanneer u de datum en tijd in dit document ook uitprinten, want als er geen bewaker gewoon niet laten.
Bron: Case - immigratie en het hoger onderwijs in het buitenland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.