The social network

picture picture picture picture
logo

De wereld van het Wilde Westen

Wie van ons heeft niet gekeken westerns? Misschien is er geen een persoon die nog nooit in mijn leven gezien zulke spectaculaire films met prachtige natuur, moedig en dapper cowboys indianen. Vergeet niet, met enige schroom u volgde de avonturen van Billy the Kid en de Sheriff White Earp.

Oh, hoe u wilt worden aan de andere kant van het scherm, racen op de rood gewoon het berijden van een schuim Mustang! Ga naar de achterkant van zijn hoed en liet de sheriff een ster, om alle vijanden te ontwapenen en het herstel van rechtvaardigheid. Maar ... in de kamer branden en het verhaal eindigde ...

Jaren later, het gevoel een bekend verhaal plotseling overstroomd weer. Je gaat naar Texas! Het verzamelen van koffers, alsof al het geluid van de wind in zijn oren, en een gevoel van ruimte je te pakken krijgt.

Natuurlijk, je verwacht niet dat zal worden genomen om de Wild, Wild West, maar worden niet alleen bepaald ervaren de sfeer van een westerse, maar om het communiceren met familie en vrienden.
Dat is waarom je gekocht eerste gift moet een echte cowboy hoed worden. Ondernemende Texanen zijn zich terdege bewust van het belangrijkste product staat, en al snel ontdekken dat de keuze van de hoeden is echt geweldig.

Hoeden waar, versierd met klinknagels, complexe cap badges, hoeden, humoristisch, geschilderd in de kleuren van de Amerikaanse vlag en zelfs de luxe hoeden, met uitstekende in Tuglie pijlen. Voel je vrij om een ??hoed te kopen als een cadeau aan je beste vriend! De vriend had je niet zeggen nogmaals bedankt voor een echte hoed, die indruk zal maken op zijn vrienden meisjes. U heeft zelf veel plezier, het kiezen van een cadeau en probeert op vele modellen.

Sjaal kopen cadeaus voor collega's. Sjaals, maar ook hoeden, grote set: geschilderd, op hen met de kaart van de staat en zijn steden, Indiase motieven en symbolen van de rodeo. De keuze is aan u. - u kunt nu een cadeau voor elk wat wils.
En wat te denken van bazen?

Geen aandacht te besteden aan het hoofd heel gevaarlijk zijn voor de toekomst feestdagen, en gedurende hun hele loopbaan! Op zoek naar iets symbolisch, iets bijzonders ... de sheriff een ster! Bovendien kan het worden ontworpen als een diploma (ingelijst, onder glas), en kan worden ontworpen om te worden gedragen.

Welnu, stafchef graag indringende blik boren en zeggen: "Sheriff vertegenwoordigt de kracht van dit kantoor!":)
Dus, het is tijd de moeilijkste: de keuze van de geschenken voor de meest veeleisende en mooie half - van uw gezin. Wat te kopen? Hoed - niet de moeite waard: veel vrouwen vinden een dergelijke een gift is te extravagant om te dragen.

En hier is het gordelslot met de oorspronkelijke zullen waarderen elke fashionista, wiens kledingkast is jeans. Jeans zoals het is, zonder overdrijving, elk meisje. Besteed aandacht aan lederen riemen met zilveren gespen elementen. Ook de originele email gesp. Om niet worden verward - koop een paar riemen (donker en licht) met verschillende gespen.

Happy schreeuw je half te overtuigen van de wijsheid van deze beslissing!
Maar kopen wat meer grote presenteert een cowboy thema: laarzen of, eigenlijk, de jeans - is niet aangeraden. Man het moeilijk zou zijn niet te verwarren met de grootte, en de teleurstelling van de gift, die meer of minder dan je nodig hebt, gewoon pen te beschrijven.

Een vrouw ... Ze moeten nadenken over meer eenvoudig om de giften vervoer.
Sprekend over de gaven van cowboy richting, vergeet niet over de Native American thema. In feite, waar we hebben gezien uit West-cowboys, maar niet Indiers?

Natuurlijk moeten we niet aanmoedigen aankoop tomahawks en Indiase leiders hoeden. Maar in plaats van de traditionele glazen (of kopjes) met uitzicht op de Texas is het beter om te kopen items gemaakt door Indianen. Bijvoorbeeld: let op de "Dream Catcher": ring geweven met draden en versierd met veren en kralen. Alle soorten kralen en leer armbanden - zij het overgrote deel zal u graag thuis.

Zorg ervoor dat u de muziek winkel en koop cd's te bezoeken met country muziek. Deze stijl is erg populair in de Verenigde Staten en vrijwel alle staten kan bogen op zijn eigen speciale stijl van uitvoering van deze musical. Land weerspiegelt perfect de geest van de vrijheid van het Wilde Westen.
Als al het bovenstaande lijkt misschien te triviaal, als je beheerst de drang om stereotypen te vernietigen, is het tijd om te herinneren dat Texas is ook een uniek natuurgebied.

In de staat van een aantal nationale parken. U kunt een aangepaste cadeau voor vrienden en familie, als u bezoek aan de Big Bend National Park of voor de kust van Padre Island. Er is een overvloed aan producten die worden verkocht van de lokale stenen en hout, of gewoon spectaculair snijdt, wat de aard van de schilderkunst gemaakt: Je ziet ze - we hoeven alleen aan uw verbeelding te laten.

Je kan nog een paar albums, vertellen over de reserves en rijk geillustreerde ...
Dat is hoe rustig en vloog de tijd die u besteed in Texas. Het is tijd om terug te gaan. Return is altijd een beetje verdrietig. Maar, kijkend naar de dicht opeengepakte met koffers en geschenken te anticiperen op enthousiaste oohs AHS-home, voel je je vreugde. Herinneringen blijven bij je.

Toonaangevend - ontmoeting met vrienden en nieuwe reizen, nieuwe ervaringen. Dus, een CD met de country muziek - een speler, een koffer - in zijn hand, hoed -! "Goodbye, Texas" op de top, en ...
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.