The social network

picture picture picture picture
logo

Eigenlijk gegarandeerd veilig ...

Elk jaar, 55.000 gelukkige mensen zijn in staat om thuis en imigrirovat bewegen in Amerika, kreeg de zogenaamde Green Card (Green Card). Green Card - een verblijfsvergunning in de Verenigde Staten van Amerika, die eigenlijk is beschikbaar voor aankoop op verschillende manieren (getrouwd met een burger van de Verenigde Staten, het bedrijfsleven immigratie, werk visum), maar de term visa loterij groene kaart stevig contact met het visum loterij is DV-Loterij, uitgevoerd door de U. S. Department of State.

Loterij winnaars worden geelimineerd door een willekeurige computer selectie uit de vragenlijsten werden gestuurd om deel te nemen in het programma. Het recht te worden geregistreerd zijn bijna alle volwassen inwoners, maar die naties van de wereld, van het vorige jaar in Amerika emigreerde naar meer dan 50 duizend mensen in totaal. De lijst van 'verboden' landen elk jaar menayaetsya. Rusland heeft traditioneel geen recht om deel te nemen aan haar burgers grinkard, maar in 2008 dit verbod werd opgeheven.

De vraag is hoe om lid te worden van de Visa Green Card Loterij? Registratie van de deelnemers de afgelopen paar jaar uitgevoerd via het internet. In het verleden werden de deelnemers in de vragenlijst die aan de Kentucky visum centrum voor handmatige verwerking.

Echter, de technologie staat niet stil en Green Card registratie volledig elektronisch, plus uit 2009 en de loterij kunnen worden getraceerd on-line zijn (tot voor kort de enige melding van de winnaar was een brief van het Visa Application Centre).
Om u te registreren een partij Green Card Loterij, zijn er twee manieren.

Eerste direct controleren op de website van het State Department in de Verenigde Staten, het is ontworpen voor mensen die weten heel fatsoenlijk Engels en was op zoek naar professionele grafische editors zoals Photoshop. Natuurlijk, de overgrote meerderheid van de mensen die mij en gerangschikt, maar in de praktijk nauwelijks beperkt tot een tiende van alle vragenlijsten ingevuld juist en correct voorbereid bevatten foto's. Alle andere harde gediskwalificeerd, en er geen melding van het is niet verzonden.

Het blijkt dat de arme man kan in de DV-Loterij deel te nemen voor vele jaren en klagen over de oneerlijkheid van het systeem en lot, maar in werkelijkheid alleen voor bijvoorbeeld in de foto is niet echt een neutrale gezichtsuitdrukking, of afstand van de kruin tot de kin beeld is verre van de norm.
De tweede manier is gebruik te maken van de diensten van registrars Green Card. De voor de hand liggende voordeel van deze expliciete manier - uw inschrijving zal professioneel worden uitgevoerd, met alle fijne kneepjes en eisen.

Aanvraagformulier zal beschikbaar zijn op de tijd en je hoeft niet een hoofdpijn als gevolg van twijfels in de rechterkant. Terwijl de vormen van onafhankelijke kandidaten geelimineerd een indrukwekkend percentage, de vragenlijst behandeld registrars meestal geen klachten veroorzaken en deelnemen aan een jaarlijkse loterij groene kaart. Minus van deze benadering - de betaling. Als zodanig, vergoedingen voor deelname aan de Green Card is niet, de registrar betaalt u alleen voor de correcte uitvoering aanvraagformulier en de foto's in overeenstemming met alle voorschriften te brengen.

Wat is de beste manier om het te vinden - alleen uw keuze. Het is belangrijk te onthouden dat de Green Card loterij - het is gewoon een loterij. Ter verhoging van uw kansen op het winnen van oneerlijk en "ondergrondse" methoden het niet lukken. Vermijden reclame zoals "100% garantie te ontvangen Grinkard." Dit is het meest waarschijnlijk fraudeurs.
Alles wat je kunt doen om de kans op het winnen van een visum loterij groene kaart verhogen - om ervoor te zorgen dat de vragenlijst is professioneel en in overeenstemming met alle vereisten afgerond.

Immigratedirect.com - inschrijving voor de Green Card.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.