The social network

picture picture picture picture
logo

Happy Birthday, Grace!

12 jaar geleden voor de kust van Singapore was gespaard een kleine zee koe. Grace werd ontdekt in 1998 in de buurt van de dode moeder en met de toestemming van de autoriteiten werd geplaatst in de onderwater wereld, de beste aquarium in de gehele Zuidoost-Azie.
  Voor het eerst kunnen bezoekers persoonlijk te feliciteren de Beauty verjaardag: te vermaken en duiken samen.
  Dugong, of zeekoe, in het water levende zoogdieren in grootte en vorm lijkt op een dolfijn.

Door de roofzuchtige en prooidieren habitatdegradatie met betrekking tot bedreigde. Dit zeldzame dier wordt geregistreerd in de Rood boek.
  Dugong lagen als gevolg van het vlees, dat smaakt kalfsvlees. Het maakt ook gebruik van vet en huid. Van de beenderen zijn gemaakt ambachten die worden uitgegeven voor ivoor.

In sommige Aziatische landen dugong lichaamsdelen worden gebruikt in de traditionele geneeskunde.
  De naam "zeekoe" is afgeleid van het Maleise "zeemeermin", "zee maiden".
  Doejongs zijn uitsluitend vegetarisch dieet. Dagelijks rantsoen van 40 kg van algen.
  Bij het voederen wordt uitgevoerd onder het water voor 1-3, een maximum van 10-15 minuten, daarna stijgen naar de oppervlakte om adem te halen.

Aan de onderkant zijn vaak "lopen" op de voorkant flippers. Planten met een gespierde scheur van de bovenlip. Voordat u de plant eet, dugong meestal spoel het in het water, schudde zijn hoofd van links naar rechts.
  Zoals opgemerkt door een van de directeuren van de onderwater wereld, niet alleen dugong is een bedreigde diersoort, maar heel zeldzame gevallen van overleving en rehabilitatie van verweesde jongen.

Underwater World Singapore is een van de weinige aquariums ter wereld, waarvan de leden terecht trots op haar inspanning op lange termijn: het was zij in staat waren om te behouden en gezond te groeien zo'n zeldzaam dier.
  
  Auteur: http://www.thesingaporetravel.info

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.