The social network

picture picture picture picture
logo

Mijn indrukken van Sudak

Hoera! Komen de maand mei, kunnen we nadenken over de rest van de zee. Voor mij persoonlijk, maar van de kust van de Krim de meest gracieuze en echt is een paradijs Pike!

Fantastic relief de rotsen van de buitengewone helderheid en zuiverheid van de zee, mooi zand voor de voeten en nog belangrijker - de lucht - het is gewoon het elixer van het leven. By the way, rest in Sudak en toegankelijk voor mensen met een laag inkomen! Gezond lucht-, zee zwemmen, zonnebaden op het strand en de omringende natuur kost je gratis.

En hier is waar het is handig, niet duur en is comfortabel genoeg om van te leven terwijl je rust, toon ik u als Ieder jaar is ze te ontsnappen, zelfs voor een paar dagen van het stadsleven en geniet van uw vakantie en vergeet alle problemen en zaken. Een dergelijke heffing van de levendigheid genoeg voor een heel jaar. Om naar Sudak is zeer eenvoudig.

Van Simferopol en Feodosia station elk half uur, maar in het hoogseizoen nog met een kleiner interval, stuurde taxi's, bussen in Sudak. De reis duurt ongeveer 1,5 uur. Je aankomt op het busstation, en hier ben je alle stemmen bieden accommodatie.

De voorstellen zijn zo veel dat je kunt in de war raken en maken verkeerde keuzes, dan te bederven uw rest. Uw en alleen uw recht om te beslissen waar te vestigen, maar ik wil een adres te adviseren in de particuliere sector, waar ik mijzelf, mijn familie, kennissen en vrienden uit Rusland en Oekraine van mei tot september in rust net zo intelligent en creatief individu Nina Grigorievna op st.

Suvorovo, Building 8. Deze site otdohnisudak.narod.ru hun gezellige woning, gelegen op een steenworp afstand van de bus, was ik zeven jaar geleden gekozen, toen hij aan zijn zoon, die in de zomer van Sudak en hielp met het huishouden NY. NG zelf woont in Moskou, nu met pensioen, maar elke zomer komt tot de familie thuis in g.Sudak en hosts. Ja, ja, de gasten, de gastvrouw van het hof vraagt ??voor de gasten.

Yard groot, schaduwrijk, kamers zijn ontworpen voor verschillende aantallen toeristen (1-2-3 personen). Op de binnenplaats ingerichte keuken met gasfornuizen en koelkasten, een aantal gezellige schaduwrijke plekken om te eten, twee toiletten, twee douches. Alle faciliteiten, zonder enige franje, maar vriendelijke sfeer die gecreeerd wordt door de vrouw des huizes, en dacht dat-yard lay-out kan elke ruimte om zich prettig voelen. Daarnaast heeft de rechtbank NG - een speciale rechtbank.

Nina schrijft poezie, componeert teksten van de liedjes, regelt overwegingen, die worden bijgewoond door iedereen. Frequente bezoekers van haar het hof van de mensen in creatieve beroepen. Ondanks het feit dat de woning niet is gelegen in NY de blauwe zee, om naar het strand is erg handig. U kunt gebruik maken van de diensten van taxi's die lagen voortdurend uit de bus "avenue" (vijf minuten) of 20 minuten te stoppen om rond de stad te lopen tot de cipressen laan, die rechtstreeks leidt naar het strand.

Mijn indruk van Sudak Crimea

zelf de boules baan - een aparte attractie van de stad. Wat is er niet alleen: de massa van de verschillende cafes voor ieder wat wils, stands met souvenirs, met strand voorraden, frisdrank, ijs, allerlei exoten, enz., noem maar op, we moeten zien met hun ogen. 'S avonds entertainment in Sudak ideale omstandigheden.

De cipres steegje verlicht door duizenden lichtjes, is gevuld met muziek, shows en allerlei belangrijke zaken attraktsionami.Odnim is een organisatie van de warme maaltijden tijdens de vakantie. U kunt kopen producten op de markt tegen betaalbare prijzen, en koken in de keuken op het erf. Maar de rest wat goed is en wat je kunt veroorloven te vergeten over de potten voor een tijdje, en nog veel meer voor de natuur en de zeelucht te genieten. In dat geval heb ik voor u is een meer praktische adviezen, waar te eten en niet duur voor de lunch.

Niet ver van de cipres steegje is een gezellig cafe waar je kunt eten verse salades, lekkere soep, rijst en andere oosterse gerechten, erg lekker pasteitjes met vlees of kaas, een kopje groene thee en zwarte, geserveerd in traditionele Aziatische gerechten, verfrissende zachte dranken. Op hetzelfde moment ontmoet je een vriendelijke gastheer met doordringende blauwe ogen, en culturele en diende mooie jonge serveerster.

Ik ben niet van plan om uw historische waarde en de grandeur van Genua Fortress in Sudak, een unieke "Royal Beach", "Sjaljapin trail" en wijnkelders in het dorp van Prins Galitsin nieuw licht verf op deze attracties u zeker weet en als u wilt kunt u ze bezoeken. En heb je gehoord over de wonderbaarlijke lettertype Toplovskogo klooster, gelegen op een uur van g.Sudaka naar Simferopol.

Drie keer is genoeg om in het water storten bij een temperatuur die het hele jaar door, plus 6 ° C, en u zult een fantastische uitbarsting van energie ervaren. Voor de ziel kan het klooster van de heilige plaatsen te bezoeken en een icoon in petto rituele voorwerpen, gemaakt door de handen van nonnen, om het brood en banket gebak, zameshennogo het heilige water te proeven. Na een bezoek aan het klooster heb je het gevoel van vrede en genade.

Een paar woorden die ik wil zeggen over het voordeel van rust in het begin van de gezondheids-sezona.May maand juni is goed voor mensen die houden van de spanning. Niets kan een gevoel van opwinding te vergelijken als je naar de zee met meer koud water, ondergedompeld in het, je voelt een lichte tinteling van de huid, zwemmen, en je denkt dat je niet een soort van graan, maar het hele universum en de hele wereld behoort aan jou. Je komt uit het water na het zwemmen, is het strand niet overladen met zonaanbidders lichamen en u tevreden bent van een gevoel van vrijheid en genoegens van het leven.

Goedkope rest in Sudak
Mijn indrukken van Sudak

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.