The social network

picture picture picture picture
logo

Ozzie Land

Geheim gehouden over wat dit land van belofte zal worden besproken, maar ik denk dat in het proces. Het land is prachtig en al het zand op de stranden en prachtige lagunes en de exotische dieren en de genieen van de kunstwerken en natuurlijk dezelfde mensen die zo schitterend een paradijs gecreeerd in dit kleine stukje land in het midden van de oceaan.
Wie weet wat en wie is de wombat? Dus ik wist het niet totdat hij hoorde van de lippen van zijn geliefde is een bizar woord.

Voor degenen die niet eens gebruik maken van Google of Wiki kort uitleggen. Denk niet dat ik slim ben, ik wil gewoon delen heel erg ik de naam goed vond, en kijk dan naar dit mooie buideldier. Hij woont in het bos, maar in de nerts eet gras en bladeren, bij voorkeur een familie van varens.

Het is absoluut onschadelijk en wat het lijkt op onze bevers, maar zeker niet zo steil in onze slimmer zal de dam (er had moeten verschijnen trots op hun land ... verdomd wat ik wil Zadornov zei) te bouwen dus het belangrijkste kenmerk is hun zelfs zeggen dat de aantrekkingskracht is dat ze echt een sterke ezel (sommige jongens leuk vinden;)) en het is deze bum sluiten ze de ingang gat en niemand kan gewond raken en zelfs jagers met honden. Als je leest hun verhalen en kijken naar cartoons, dan in sommige plaatsen zijn ze vergelijkbaar met onze verhalen over hamsters en cartoons over de Bevers, die is heel wijs en intelligent en altijd gaan voor hulp, net als Knabbel en Babbel.

Stel je voor dat je aan het werk gingen, kwam het openbaar vervoer, maar omdat de winkel niet heb je zat op de stoep en rustig wachten op hun "tram", zoals bekend, is het niet. Dus Ozzie en doen, je gewoon niet denken dat ze een rommelig of te arm en dom dat ze niet kunnen samen te stellen vier borden en een wonder om de bank uit te vinden. Neee, ze zijn matig ambitieus, slim genoeg om een ??winkel te vinden, en zelfs zeer goed geld.

Ze zeggen alleen kristalhelder op straat hebben, helaas ik weet niet hoe en met wat ze te wassen op straat, maar men kan veronderstellen dat de concierge is een vrij prestigieuze beroep in die delen. Dat is waarom ze naar huis gaan in de schoen en niet schreeuwen tegen je hond, toen ze kwam met een wandeling en besloten om verder te spelen thuis. Slechte verkopers mega super duper reiniging stofzuigers voor 3000 voor altijd groen. Hoe hebben ze dit allemaal bereiken?

Het blijkt heel eenvoudig, de overheid is het probleem opgelost aan de wortel van de modder, als de stoep aan de rechterkant van de weg is niet zo welig tierende land, is er toenemende dik gezaaid gras niet bodem verspreiden. Als er iets in de stad staan, ze zorgvuldig omheind en vuil kunnen niet worden opgelegd voor haar grondgebied, en indien gemaakt, onmiddellijk verwijderd. En dit is slechts een klein deel van charmes die het land verbergt.

Stel nu dat je niet hebt, goed, dat wil zeggen, je salaris is minder dan 2.000 dollar per week, je leeft in je eigen huis, maar natuurlijk zeer eenvoudige, een-verhaal, hebben een aantal Ford Focus 2. Gepresenteerd? Het trieste is, is het niet, maar geen haast te geven, het leven gaat door, omdat je zorg voor de staat, waarbij ongeveer 15 000 Groenen in het jaar, voeden en geven je een broodje met warme chocolademelk en andere lekkernijen.
In dit land mensen die niet op slot hun deuren 's nachts en de poort.

Strikt volgens de regels van de weg. Pop noemde haar grootmoeder. Ontmoet de winter, wanneer de rest van de wereld zomer. Niet stoppen als neergeschoten een dier op de weg. Strikt te voldoen aan de gasten op zeven in de avond.

Breng het huwelijk zoals we gezien hebben in de Amerikaanse cinema, maar weet niet wie de toastmeester, en hoe het is cool toen mijn vriend is het dansen striptease, het kopen van uw pas ontdekte vrouw. Zo gastvrij dat ze niet kunnen veroorloven om dat een gast die van ver komen althans wanneer het betaald voor zichzelf, en als je ze vertellen dat je van grote Rusland, en wat je betaalt, maar ze huilen. In sommige steden verboden te zwemmen in de oceaan, maar het geweldig zwembaden gemaakt om te zwemmen in de parken en het strand.

In dit land, Gopnik en vee zijn degenen die gaan met de auto ergens in de stad en hangen om hen heen tijdens het luisteren naar luide muziek, grappig is het niet, in C, bijvoorbeeld, is het grappig. En dit in dit land een flesje bier kost 6 dollar en Butera 5.
Als u besluit om te lopen door de straat en op de manier waarop je zou een stap of een stoeprand is, ontvangt u onmiddellijk herinnerd worden aan deze permanente naast een teken.

En als je kiest voor "goed" te zitten aan de bar, en dan om 3 uur proberen om thuis te komen en je je niet een agent je een strenge blik te ontmoeten of heb je besloten om mee te nemen op plaatsen waar niet zo afstand, maar juist het tegendeel, hij glimlacht en vraagt ??hoe goed rest en wensen een goede nacht.
Het land heeft een voldoende ontwikkeld allerlei industriele en mechanische engineering en mijnbouw, en edele metalen en edelstenen, en landbouw en lichte industrie.

Land in staat is om zichzelf te voorzien van alle noodzakelijke zonder te vertrouwen op de invoer, maar nogal wat van de export, ook al streeft zij naar wat nu onze grote moederland. Ik heb zelfs een paar dingen Made in "Ozzie Land," ze afkoelen.
Maar niet allemaal zo heerlijk niet vleien jezelf en beginnen onze koffers uitpakken.

Kak voor een hond moet de zak schoon en gooi in de prullenbak. Hier krijg je een hoger onderwijs is erg duur, dus niet een feit dat je kunt het voor uzelf of uw kinderen. En je kunt niet naar de winkel en koop een biertje, alleen in de grote gespecialiseerde alkomarketah.

Zeer strenge wetten voor de schending waarvan je het gezicht hoge boetes en strengere straffen, blijkbaar, zodat ze niet in strijd zijn met de wet, het is dom inefficient. Misschien is het ergste is het feit dat ze worden gecastreerd of gesteriliseerd huisdieren, omdat de reproductie is alleen mogelijk door speciale centra fokkers. En ik bijna vergeten, er woont een echte duivel.

Maar, ondanks al deze "talrijke" zwakke punten, dit land is groot en de moeite waard om te bezoeken, je zal er gelukkig zijn.
Kogtevizm-levensfilosofie http://kogtevizm.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.