The social network

picture picture picture picture
logo

Vijf mythes over Zwitserland

Bekeken van Zwitserland gebonden aan een set van de cliches: amazing chocolade, horloges, mannen in grappige hoeden, wapperende vlaggen en zingen jodelen, kabouters van Zurich, de bureaucraten van het internationale niveau en zo verder.
  Maar Harry Lime in de film "The Third Man" grote vergist toen hij zei dat meer dan 500 jaar van haar geschiedenis, Zwitserland niet is gekomen met iets ernstiger dan de koekoeksklok. Eerst werd de koekoeksklok niet uitgevonden Zwitsers en Duitsers.

Tweede, Zwitserland heeft meer Nobelprijzen en geregistreerd meer patenten per persoon dan enig ander volk op aarde. En, hoewel de muesli en levensverzekeringen - niet veel van de reden tot de legende, na te denken over hoeveel mensen in de wereld van vandaag gebruiken?

De eerste mythe: Zwitserland - duur land. Natuurlijk, niet goedkoop. Maar de afgelopen jaren, de beweging van de wisselkoersen waren zo gunstig dat vandaag de dag, toeristen kunnen voor hun nationale geld te krijgen bij 10-20% van CHF meer dan ooit tevoren. Veel reisbureaus bieden aantrekkelijke arrangementen. In of wat moet worden duw in de meest toeristische plaatsen? In Zwitserland is het mogelijk om een ??hotel te vinden voor 60 CHF, of een goed diner voor 10 CHF.

En naast een heleboel leuke dingen die bijna of volledig gratis.
  10 leuke dingen om te doen in Zwitserland kunnen gratis of tegen nominale kosten
  
    Zwemmen naar een boot op de rivier Aare in Bern
    Voel je als een filmster en maak een wandeling over het wild in Berner Oberland
    Wandelen in Luzern en luisteren naar straatmuzikanten (natuurlijk, zullen ze waarderen een kleine fooi)
    Bezoek Zwitserse Historisch Museum (Schweizerisches Landesmuseum) Zurich en leer meer over de Zwitserse geschiedenis
    Koop zelfgemaakt ijs in de Zwitsers-Italiaanse stad van Lugano, zittend op de oever van het meer, kijken naar mensen die een wandeling onder de palmbomen
    Namyt goud in een aantal turbulente stroming in de Zwitserse bergen
    In de winter neemt een slee en beweeg de heuvel af
    Voel je als een prins of een prinses in de Youth Hotel Altenburg, een voormalig kasteel
    Proef wijnen in de wijngaarden in het kanton Vaud
    Fietsen langs de Bodensee
  
  Mythe twee: De Zwitserse banken zijn beschuttende schaduw kapitaal.

Kabouters van Zurich en verstoken van een gevoel voor humor bankiers - dat is de favoriete cliche gebruikt wordt door antishveytsartsy. Maar het feit dat Zwitserland - een magazijn schaduw hoofdstad, echte leugens. Ten eerste, de Zwitserse bankrekeningen anonieme niet bestaan.

De Bank is altijd op de hoogte van hun klanten. Natuurlijk, het is waar dat de bankiers in Zwitserland hebben hun politiek van non-interventie gehandhaafd. Dit is de zogenaamde bankgeheim. Banken en hun werknemers moeten zich houden aan dit mysterie. Maar hoewel ze niet mogen opscheppen over het succes van haar klanten, deze geheimhouding is echter niet absoluut. In het geval van vervolging wegens een misdrijf gepleegd in Zwitserland, kan de rechter de bankier om bepaalde informatie vrij te geven. De Zwitserse autoriteiten zijn altijd bereid om samen te werken met buitenlandse regeringen.

Help is wanneer het strafbare feit is strafbaar en de Zwitserse wetgeving.
  Mythe drie: Zwitserse vrouwen hebben geen recht om te stemmen. Ja, de Zwitsers hebben het recht om op nationaal niveau stemmen alleen in 1971. In twee kantons, begonnen ze te nemen aan het democratische leven pas sinds het begin van de jaren 1990.

Maar vandaag de dag, elke Zwitsers meer dan 18 jaar heeft het recht om te stemmen. Interessant, kunnen stemmen in een aantal kantons en gemeenten, ook buitenlanders die in Zwitserland.
  In 1999 heeft de president van de Zwitserse Confederatie was mevrouw Ruth Dreifuss. In het Zwitserse Federale Parlement, het aantal vrouwen is ongeveer 20%.
  Mythe Vier: Vegetariers in Zwitserland om niets te doen.

Natuurlijk, veel Zwitsers zijn dol op vlees. Maar er is een typisch Zwitserse gerechten waarin sprake is van geen een greintje vlees fondue, raclette, groei, Alpine macaroni en Kapuni. Vijf mythen over de rest van Zwitserland Myth Vijf: Iedereen in het huis Zwitserse geweer. Militaire dienst is verplicht voor elke fit Zwitserse leeftijd van 20 tot 42 jaar.

Na 15 weken van de basisopleiding soldaten neemt al je spullen (waaronder wapens en munitie) naar huis. Verrassing! - Trouble zeer zeldzaam.
  Na de initiele opleiding van de meeste van de militaire elk jaar 2-3 weken, terug naar het leger voor een "opfriscursus". Kan dienen en de vrouwen - het is hun persoonlijke keuze.

By the way, in vredestijd, is er het Zwitserse leger Chief.
Bron: Alles over Zwitserland - Zwitserland Stad: Lugano, Luzern, Geneve, Fribourg. Speel en opleiding in Zwitserland.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.