The social network

picture picture picture picture
logo

Daar, over de rivier van New York ...

Namen van veel Amerikaanse staten zijn al lange tijd bekend tot ver buiten de grenzen van hun land. Het is onwaarschijnlijk dat er mensen zijn die nog nooit hebben gehoord van dergelijke staten als Californie, New York of Alaska. Deze namen zijn altijd leiden tot een keten van stabiele associaties met iedereen die zelfs af en toe kijkt televisie of gaat naar de film. Natuurlijk, de populariteit van deze verloren andere staten, waarvan het bestaan ??een groot aantal nog niet gehoord of geloven haar voorsteden, hun meer beroemde collega's.

Hier, bijvoorbeeld, New York. "Big Apple", een stad die nooit slaapt. Hoe vaak hebben we over gelezen in het nieuws vele malen hem gezien. En vaak in deze films werd gekenmerkt door een getalenteerde meisje (of in ieder geval eerlijk en getalenteerde jonge man), die kwam uit New Jersey naar New York te veroveren.

Waarom New Jersey? Wie weet, misschien is het een heel erg afgelegen provincie. En toch een dergelijke houding is uit den boze, omdat New Jersey - is niet vergeten door God stad en land, gelegen aan de overkant van de rivier van New York, en daarom enigszins verloren in zijn schaduw.

Om dit te corrigeren oog springende onrecht, niet weigeren de kans om naar New Jersey te brengen voor zichzelf en hun vrienden deze toestand "van de Twilight."
Eenmaal in de staat, zie je meteen de belangrijkste reden dat wordt beschouwd als een enkele individuele waarden. New Jersey begint letterlijk overkant van de rivier New York!

In feite, is het moeilijk om te wennen aan het feit dat, na de brug, je al in een ander administratief gebied. En als je bedenkt dat veel inwoners van de staat werken in New York en maken de overstap naar twee keer per dag, alles wordt glashelder. Ik moet zeggen dat de bruggen die New Jersey verbinden met de naburige staten, adembenemend mooi.

Maar ook tegen deze achtergrond staat de George Washington Bridge. Deze twee niveaus hangbrug, meer dan een kilometer in lengte verbindt New Jersey en Manhattan. Vergeet niet om dit vast te leggen op camera, niet alleen tijdens de dag, maar 's nachts als het glinstert met lichten als een gigantische kerstkrans.

En koop dan kleine glazen Bekers of een set wijnglazen versierd met de afbeelding van de brug. Afbeelding op de glazen brug, vooral in kleur, lijkt op dezelfde raar, als in het leven. Bij het naar huis, de gerechten heel goed spelen de rol van kleine souvenirs voor uw vrienden en collega's.

Begon het verkennen van de attracties van de staat, zul je leren dat dit is waar de beroemde Princeton. Opgericht in het midden van de XVIII eeuw, betekent dit waardige vertegenwoordiger van de "Ivy League" niet legt haar positie en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in het land. New Jersey in het algemeen, en Princeton in het bijzonder, zijn trots op hun beroemde alumni van Woodrow Wilson en Gruverom Cleveland, die later president van Amerika.

In de stad van Albert Einstein leefde en, hoewel het niet wordt onderwezen aan de Princeton Universiteit in Princeton, is zijn huis-museum. Na een bezoek aan deze attractie, niet weigeren, mij het genoegen om te wandelen rond de campus. Kijkend naar zijn winkels, u persoonlijk zorg ervoor dat prinstontsev er nog steeds een ondernemend streep.

In deze winkels is het zinvol te kijken na cadeau voor de baas. In feite zal de autoriteiten in de gelegenheid te voelen als een afgestudeerde van de Universiteit van heerlijk beroemd! Bijvoorbeeld, manchetknopen met het symbool van Princeton.

Dit accessoire zal niet alleen het hoofd het beeld van degelijkheid, maar ook van stijl. Wat overblijft is om te kiezen welke zullen pronken met je manchetknopen hoofd: goud of zilver.

Er is in New Jersey en nog veel meer live entertainment, in plaats van historische steden en een verscheidenheid van het huis musea.

Bijvoorbeeld, een paradijs voor kinderen - 's werelds grootste vloot van de "Zes Flegz" en een safaripark. Hier in een groot gebied, in combinatie griezelig-duizelingwekkende attracties en meer dan 350 hectare grond dat werd de thuishaven van verschillende dieren. Breng uw kind dvd-film op een safari in New Jersey of zachte pluche leeuw, dus als een levende, en zelfs grommen als u op de knop drukt (dat is niet alleen maar bijten.)

Een jonge Verras giften van het pretpark. Bijvoorbeeld, een schooltas met het symbool "Zes Flegz" of de heldere kap met hun logo.

Maar New Jersey - niet alleen de geschiedenis en entertainment, maar ook geavanceerde technologie. Niet tevergeefs, te parafraseren het beroemde gezegde is, "appel" is zo dicht bij de "Big Apple".

Elektronische industrie, chemische industrie, machinebouw - is een onvolledige lijst van alles wat actief is ontwikkeld en geproduceerd in New Jersey. Dus dat op te geven hoffelijkheid high-tech staat, koop een cadeau voor een vriend in de lamp. Lampen New Jersey - dit is een onderwerp van gesprek. Men krijgt de indruk dat de bewoners van de staat simpelweg niet kunnen brengen Thomas Edison de uitvinder van de gloeilamp, die kort woonde en werkte in de staat.

Glowing gloeilamp ingesloten in een kubus gemaakt van plastic, fosforescerende sterren, iriserende gloed .... En u kunt kiezen voor iets meer traditioneel, maar verbluffend spectaculair. Bijvoorbeeld, een schelp op de stand een kleine houten voet, zacht gloeiende wit licht. Deze lamp zal sieren elk huis en maken een blijvende indruk op vrienden om je vriend meisjes.

En hoe zit het met je vriendin?

Moet hetzelfde zijn en vertel haar de charme van de tuinen en wijngaarden van New Jersey, de helderheid van de "tweede Las Vegas" - Atlantic City, waar elk jaar kiezen de Amerikaanse schoonheidskoningin en het comfort van de zee Resorts staat .... Laten we proberen om te gaan met deze taak! Maak uw eigen 'geschenk mand ", die zo populair is in de VS.

Zet het in een paar soorten van de zee badzout met een verscheidenheid aan smaken, verschillende soorten aromatische kaarsen, voeg een fles of twee van de wijn uit een van de oudste wijngaarden in de land - Renault Winery. En zeker een cadeautje kopen Atlantic City een kopie van de kroon "Miss America". Immers, uw verloofde duidelijk beter dan alle missverkiezingen in de wereld!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.