The social network

picture picture picture picture
logo

Emigranten zijn we en wat te doen ...

Uit de serie: 'The Notebook expat in de Tsjechische Republiek is gewijd aan ...."
Part One.
Tsjechie, niet een land van emigratie, of liever in de wetgeving vrijwel geen voorwaarden voor legale emigratie.

Natuurlijk, bij het lezen van deze lijnen zelf verwijzen naar de Volyn Tsjechen, hier moet ik een reservering voor deze kandidaten de beste voorwaarden en met dezelfde voordelen zullen ze trekken meer en, nou ja, ja ik denk dat hij Volyn Tsjechisch, naar onze site, zal Tsjechie Toeristische niet komen, maar omdat dit deel van de aanvragers van verblijfsvergunning en permanent verblijf in de toekomst, zullen wij niet budem.Zakonodatelstvo Tsjechische verblijfsvergunning kan worden afgegeven op basis van eigendom van een eigen onderneming en zaken doen, maar als de zakelijke activiteiten, meer bepaald, de eigendom licentie het recht deel te nemen aan een activiteit die niet geeft het recht om onroerend goed te kopen, achten wij het hier omdat we niet. Maar als iemand geinteresseerd is, kan hij, door deze methode van emigratie, vragen ons een aantal vragen in ons forum of in een andere mogelijke locatie voor de Tsjechische Republiek toeristische plaats.

We gaan rond in dit artikel, en deze mogelijkheid van het verkrijgen van permanente verblijfsvergunning snel als de registratie van het huwelijk aan een inwoner van de Tsjechische Republiek. Dit is al de specifieke manieren om te kunnen legaal of zo te zeggen, conventioneel beschouwd als rechtmatig in de Tsjechische Republiek, de Tsjechische Republiek vooral geinteresseerd in de oorzaak van geen belang te regelen, en ze zijn manieren van "diepgewortelde" in de Tsjechische Republiek niet passen.

Zeker in het licht van recente in 2007, significante veranderingen in de Tsjechische wetgeving met betrekking tot de locatie van vreemdelingen voor de lange termijn visa, de Tsjechische Republiek. Op dit moment tenure lange termijn visum dat een verblijfsrecht geeft in de CR, voor de registratie aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning is afgenomen van 10 jaar tot 5 jaar, is dit een significant verschil sterk verminderde de vraag naar versnelling van het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning op basis van het huwelijk aan de burgers van de Tsjechische Republiek.

Ook, als in het verleden, op lange termijn visum was afgegeven voor een periode van een jaar en de jaarlijkse verlenging nodig is, nu een jaar visumaanvrager maakt van een consulaat in het land waar een aanvraag voor een verblijfsvergunning, en alle volgende visa, onkruid voordat aan het Instituut. De politie in Department visa en vergunningen, na 5 jaar, permanente locatie in de Tsjechische Republiek, gedaan in een periode van twee jaar.
Daarom, verminderde neemt toe met elk voorbijgaand jaar de stroom van asielzoekers termijn visa, door het uitsluiten van hen reeds hebben, voor een periode van twee jaar.

Het kan ook worden overwogen voor het visum voor lang verblijf en een permanente verblijfsstatus in de toekomst, aanvragers die een aanvraag van een visum op basis van de training in een van de vele onderwijsinstellingen in de manier van registratie Chehii.Etot verblijfsvergunning, vanuit ons standpunt is het niet tevreden met het potentieel in de toekomst, de aanvrager voor permanente bewoning, zoals studies beperkt de rechten van de aanvrager exact 50%, tot een permanente verblijfsvergunning houder van dit visum te verkrijgen om in de Tsjechische Republiek leven voor ten minste 10 jaar. De mogelijkheid van registratie van de verblijfsvergunning of een permanent verblijf op humanitaire gronden doel haalbaar alleen voor de leeftijdsgroepen meer dan 70 jaar, ondanks het feit dat de aanvrager is een naast familielid van de eigenaar van een eenzame verblijfsvergunning of permanent verblijf in de Tsjechische Republiek.

Als iemand geinteresseerd is in deze mogelijkheid, in andere artikelen geschreven na de vragen van onze lezers, we komen terug aan.
Zo is de methode van afval, of, indien gewenst, screening, specifieke manieren voor het verkrijgen van juridische gronden voor een verblijf in de Tsjechische Republiek, hebben we de centrale vraag: Hoe een verblijfsvergunning te maken in de Tsjechische Republiek op basis van eigendom van het bedrijf met de rechten van de stichter kompanii.Pervoe ding om te doen, is het voorbereiden van een reeks documenten, terwijl nog in Rusland, hier in de Tsjechische Republiek toeristische website vindt u een thema te vinden voor de voorbereiding van documenten voor de registratie van een bedrijf, hier vindt u een lijst met voorbeelden, de bijbehorende registratie van bedrijven, diensten en hun kosten.

Laat er u lage kosten, natuurlijk vinden als je dit type van registratie van organisaties te vergelijken met de vorming van jur. individuen zijn identiek in de mogelijkheden die de wetten van de Tsjechische Republiek, dit soort organisatie met de vorming van jur. individuen in Rusland of elders in de wereld, dan is het veilig om te zeggen dat de omstandigheden in de Tsjechische Republiek registraties van deze organisaties behoren tot de mildste. Jaarrekening, het fiscaal beleid, mogelijke activiteiten allemaal gericht op wat er zou degene die daadwerkelijk wordt een immigrant te zijn, kan zorgen voor zichzelf en niet alleen zichzelf maar ook hun familieleden, zonder beroep te doen op de sociale instellingen ontworpen om de eigenaar van de sociale status van te beschermen verblijfsvergunning.

Natuurlijk, niemand zal het erg als de eigenaar van de verblijfsvergunning, en zelfs eigenaar van het bedrijf met de rechten van de stichter te helpen bij de sociale dienst van de sociale uitkering, zoals voor de kinderen te zoeken, zal de bijstand onmiddellijk en in de mate worden bepaald dat velen die recht hebben op bijvoorbeeld, betekent dit dat Rusland zal versteld staan ??van de grootte ervan. Als, bijvoorbeeld, de aanvrager had geleefd in de Tsjechische Republiek 1,5 jaar en met twee kinderen in de leeftijd van 15-18 jaar getekend in sots.organizatsiyu voor de berekening van de uitkeringen, zal hij het bedrag in de voorgaande periode toen de Tsjechische Republiek, maar niet meer dan 1, 5 jaar.

Met andere woorden, tijdens de registratie, na 1,5 jaar, en het ontwerp voor de toekenning van voordelen voor de reele inkomen per gezinslid omvatten, en zo niet gulzig, dan kunt u vrij een forfaitair bedrag van opstaan ??tot 20 000 kroon voor het kind en de daaropvolgende ontvangen een maandelijkse toelage om een ??fatsoenlijk volgorde, totdat het kind 26 jaar oud.
Natuurlijk, een aantal voorwaarden moet voldoen, en dan is de Tsjechische staat zal een deel van de kosten nemen om uw kind te voeden jezelf, de manier waarop het is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft geen invloed op de verdere uitbreiding van het visum en vervolgens, na ontvangst van duurzaam verblijf.

Het niveau van sociale en kinderbijslag is afhankelijk van leeftijd van het kind, het inkomen en de ouders het verlangen van ouders om alle wettelijke voor te bereiden, zonder al te veel hebzucht en het vermogen om te communiceren. By the way, onze klanten, hebben we natuurlijk hulp indien nodig, de procedure van inschrijving voor voordelen voor de kinderen.

De kosten voor het opstellen en registreren van het bedrijf in de Tsjechische Republiek, is verschillend en hangt af van verschillende voorwaarden, maar het probleem zullen we in het volgende deel van ons artikel terug te keren op de site Tourist Tsjechie
Wordt vervolgd ....
Artikelen beheerder cztour.ucoz.ru - een desktop-gids voor de beginner immigrant. Design, spooby verklaren tot een snelle oplossing voor het probleem, verblijfsvergunning, permanent verblijf in de Tsjechische Republiek en de Schengen-groep.
Veranderingen in het artikel "Hoe te kiezen korte accommodatie in de Tsjechische Republiek en wat te verwachten van zijn keuze" gemaakt bij de voorbereiding van de tekst voor de site http://cztour.ucoz.ru auteur van dit artikel, iedere afwijking van de tekst, dan eerder gepubliceerd, of het ontbreken van verwijzingen naar de post cztour@mail.ru, naam van de auteur en de site van de initiele plaatsing http://cztour.ucoz.ru - is plagiaat en valt onder de wet "over de auteursrechtelijke bescherming"

Doe Emigranten we moeten doen ... Recreatie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.