The social network

picture picture picture picture
logo

Estland - wat is dit land

Estland gunstig gelegen aan de Golf van Finland. Dit is een heel klein land. De totale bevolking is nauwelijks een en een half miljoen inwoners. In de hoofdstad van Estland - Tallinn leven van niets anders dan vierhonderdduizend mensen. Echter, dit kleine land, nauwelijks zichtbaar op de wereldkaart, heeft een enorme culturele en historische waarden.
De eerste schriftelijke vermelding van Tallinn - de hoofdstad van Estland uit de 12e eeuw. Tijdens zijn lange geschiedenis van de stad is van naam veranderd meerdere malen.

Dus, in de Scandinavische bronnen Tallinn Lindanise genoemd (met het accent op eerste lettergreep), en in de Russische kronieken - Ledenets.Skandinavskoe Lindanise - dit is niets anders dan een echo van een oud epos over de oude Estse held Kalev en zijn vrouw, Linda, Lindanise - een land van Linda. De oorsprong van dezelfde Russische naam Candy is nog steeds een mysterie.
Een andere naam voor de stad - Revel.

Russische uitgenodigd negentiende-eeuwse gidsen reizen in "Revel in het water." In die dagen werd de stad een modieuze zee plaats. Waardenaam Revel is onbekend, maar vanaf de oudheid werd genoemd het land in het noorden van Estland Revaliya.Sovremennoe naam van de stad verwijst naar de periode van de Deense overheersing.

Tallinn, letterlijk vertaald betekent "Deense stad" ...
In 1997 werd de oude stad van Tallinn voor zijn unieke middeleeuwse uitstraling in de wereld organisatie in de UNESCO-lijst van werelderfgoed. De geest van de Middeleeuwen is niet de stad uit in Estland aan deze dag.

Getalenteerde architecten, zwanger zijn volgende project, willen de huidige trends in de bouw te articuleren met het verschijnen van middeleeuwse steden. Ondernemende restauranthouders naam van hun drankgelegenheden namen van echte historische figuren. Zo wordt de tradities van het verleden getransformeerd in een nieuwe tijd en geschiedenis, krijgen speciale aandacht.


Larissa - Hoofd van de excursiebalie Estland Travel

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.