The social network

picture picture picture picture
logo

Filippijnen en genezers

Filipijnen - een land van zevenduizend eilanden - een heldere en rijke geschiedenis, prachtige Resorts, overvloed aan fruit, tropische flora en fauna, mooie klimaat Ronde jaar, en genezers-genezers - dit alles in totaal trekt veel toeristen uit de hele wereld, met inbegrip van Rusland. De term hilerstva (of psychische chirurgie) wordt verstaan ??een operatie te voeren zonder het gebruik van speciale medische instrumenten, evenals verdovingsmiddel en antiseptische. Dit fenomeen is net zo interessant als er dubbelzinnig zijn.

Dit artikel is geschreven door mij onder de indruk van persoonlijk contact met de Filippijnse Genezers en hun manipulatie tijdens de operatie te controleren. Om te beginnen laat me wenden tot de geschiedenis. Voor de eerste keer over het fenomeen van de "psy" de wereld geleerd uit het boek Ron Ormond en Ormond McGill, gepubliceerd in 1957, die beschrijft hoe tijdens zijn verblijf in de Filippijnen, de auteurs zagen een prachtig gezicht als de genezer besteed operatie ongewone en schokkende manier, "investeren" hun blote handen in het fysieke lichaam van de patient.

Mening over dit unieke fenomeen van verdeeld over twee fronten - een geloven in dit wonder van genezing - absoluut onbegrijpelijk manier bij het handen genezer, terwijl in het menselijk lichaam, onbegrijpelijk voor de menselijke geest zijn de methoden van de pathologie en te genezen ziekte. Anderen noemen het een schaamteloze fraude en misleiding van de nietsvermoedende patienten. Sterker nog, heel vaak vind dat bloed en stukjes van lichamen, naar verluidt verwijderd uit het lichaam van de patient tijdens de operatie, blijkt te ver en onmenselijk worden. Met deze onderzoeken waard.

Je moet begrijpen dat charlatans zijn, worden en zullen te allen tijde en in elk land. In antwoord op de vraag - doen al het genezers - Feit of Fictie? - Op deze rekening is er veel van bewijsstukken en ontkenningen. Er valt niet te ontkennen dat het fenomeen bestaat genezers. Maar het is ook onmogelijk te weerleggen aan, en dat dit gebied is gekozen door een groot aantal van oplichting dat noch de juiste talent, geen vaardigheden hebben.

Food for Thought - bijvoorbeeld, het aantal echt sterk en echt effectief genezers in de Filippijnen is beperkt in nummer 50, terwijl officieel ingeschreven aan de orde van enkele duizenden. Er is nog een belangrijk punt dat het waard is aandacht. In de Filippijnen, wordt aangenomen dat psychische aandoeningen voorkomt in de basis, en de oorzaak ligt in de ziel van de mens op een geestelijk niveau.

Filippijnse genezers zeggen - elk menselijk lijden, brengt energie matrix, waarvan de wortels liggen diep in het onderbewustzijn van de mens. Zo, genezing is mogelijk, zelfs zonder penetratie van de handen van een genezer in het lichaam van de patient. En waarom doen al deze trucs met dierlijk bloed? Het erover eens dat de menselijke geest is moeilijk te begrijpen een dergelijke methode van behandeling, en zulk een bloedige parafernalia versterkt de mens het geloof in het feit dat de ziekte werd verwijderd uit zijn lichaam voor hem ...
Leader International, Travel and Tours ToursOrganizatsiya de Filippijnen, Filippijnse Hillery.http: / / leadertraveltour.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.