The social network

picture picture picture picture
logo

Zwitserland mooi leven, of permanent werk

Voor de meerderheid van de Russische volk, Zwitserland wordt geassocieerd met drie dingen: kaas, chocolade en, natuurlijk, Zwitserse horloges. In feite zou het beter zijn om te praten over een ding - Zwitserse kwaliteit. Het verlangen naar volledigheid en de goede prestaties in de Zwitserse zijn bloed. Dat ze in staat waren om kruimels verzamelen van hun vrijheidslievende confederatie naar hun recht op onafhankelijk en leven zoals ze willen verdedigen. Dat ze in staat waren om de onoverschrijdbare bergpassen meester, het creeren van een zeer dicht netwerk van spoorwegen in de wereld.

Dat ze erin geslaagd om een ??levensstandaard hoger dan in enig ander land vokrug.Chto te creeren ligt in het hart van de "chocolade van het leven"? Allereerst is het grenzeloze liefde voor zijn land. Dit is waar het eigenbelang weg te geven aan het publiek, wanneer de slogan "binnenlandse producenten te beschermen" - is niet een holle frase. Omdat, ondanks het beleid van de dumping buren Duitsland en andere landen, Zwitserland was in staat om met succes ondersteuning van hun boeren en andere producenten.

Deze liefde van het land wordt uitgedrukt in de verantwoordelijkheid die elke burger behoort tot de plaats waar hij woont. Dit impliceert een zorg voor het milieu, die zich manifesteert in een ongekende zuiverheid, het sorteren van afval en de bereidheid om persoonlijk comfort te offeren ten gunste van het openbaar vervoer om de schone vozduha.Krome van Zwitserland te bewaren - het beste voorbeeld van hoge kwaliteit en goed doordacht uit te werken. De Zwitserse niet opschieten en besloten om krampachtig alles op het laatste moment, hebben zij geen eeuwigheid-Russische en hoopt aan het toeval over.

Nee, dit is het deel van het trage ongehaast actie, maar altijd attent en altijd succesvol. Redelijkheid en de nauwkeurigheid van de Zwitserse zichtbaar is in vele opzichten - en het systeem van het functioneren van het openbaar vervoer en wegen, en goed doordachte life organisatie. Maar misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Zwitserse kwaliteit van het leven - een respect voor de wet.

Moeilijker om een ??meer gezagsgetrouwe burgers in de wereld dan de Zwitserse te vinden. Echter, dit was de borg van stabiliteit en rust in het land. De wet hier - dit is niet een abstract vereiste afstand van het echte leven officer.

De wet in dit land gaat door de mensen zelf op regelmatige stemmen over veel zaken. Kantonnale gemeenschappelijke structuur van de samenleving kan effectief democratische normen te implementeren, waarbij iedereen in het land om deel te nemen in zijn sudbe.V een resultaat hiervan is een beetje wild, bergachtige land veranderd in een van de belichaming van het aardse paradijs, waar ontsnappen aan de drukte van de wereld vele beroemde mensen. Het eindigde zijn dagen van een dergelijke grote artiesten als Vladimir Nabokov, Charlie Chaplin, etc.

Onder de fanatieke fans van de Zwitserse Beauty vond een heleboel grote namen: Hermann Hesse, Carl Jung, Erich Maria Remarque, Hugo Ball, Stephen George, Isadora Duncan, Paul Klee, Rudolf Steiner, Max Picard, Fried, Otto Gross, etc. Nice het leven is niet alleen gegeven, omdat het is gemaakt door middel van hard werken, discipline en liefde voor het land .
Gids voor Zurich, Zwitserland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.