The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Barbados - een tropisch paradijs!

Er zijn in het Caribisch gebied wee eiland genaamd Barbados. Net als de Bahama's, Barbados is uitgegroeid tot een van de favoriete plekken Home de meest succesvolle mensen in de wereld. En als de fans schreeuwen Bahamas keuze aan luxe, ultra-moderne en bruisende uitgaanscentrum infrastructuur, de rest van Barbados trekt heel anders: rustige stille stranden omringd door een weelderige tropische natuur, lage prijzen en bijzondere cultuur.

Hier zijn alle bewoners in de ziel - de Indianen, maar de hele levensstijl van het eiland zijn uitgerust volgens de oude Britse traditie: Five-a-lock, cricket, golf, paardrijden en zondag bogosluzheeniya.
  Laten we eens een kijkje op de kaart van Barbados:
  Stad van St. James in het westen van het eiland in de oudheid figuurlijk de "platinum kust", of omdat de kleur van de zee in dit gebied, of vanwege de grote hoeveelheid platina, die gooide de piraten, niet meegerekend de metalen kostbaar.

Kanton Christ Church in het zuiden is de thuisbasis Toerisme in het Caribisch gebied. De beste stranden zijn gelegen in Rockley, Worthing. Bezoek de restaurants en uitgaansgelegenheden in de St. Lawrence-HepB-en Oystins, neem dan een diepzee-duiken in de St. Peter aan de verrassend mooie koraalriffen.

Oost-land voordat de historische centra van Barbados - Holetown en Speystaun steden. Ook hier zijn de beroemde tuinen van orchideeen, dankzij welke Barbados wordt ook wel het Orchid Island Plantation en Saint Nicolas Abbey.
  Barbados - de geboorteplaats van sigaren en een uitstekende roman, die tientallen rassen en honderden smaken heeft.

Een groot deel van de geschiedenis van Barbados vertelt zijn kapitaal - Bridgetown. Dit is Londen in het klein. Er is Trafalgar Square, Nelson Monument, het Europees Parlement House en de koninklijke tuinen.

Toerisme in Barbados - een tropisch paradijs!
De Britten nog steeds denken inheemse Barbados en hier evenals de Russische gaan - op de Krim.

Hoewel de tour in Barbados aan te voelen in het hart van het Caribisch gebied: overal waar je bent omringd door mensen die stralen een ongelooflijke bruisende energie, ongewoon voor een witte. Hun gastvrijheid, temperament, en een glimlach geven constant gevoel van feest, vreugde en innerlijke vrijheid!
Barbados, reizen naar Barbados

Toerisme in Barbados - een tropisch paradijs! Recreatie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.