The social network

picture picture picture picture
logo

Zelf pouteshestvie op ...

In het algemeen, het grondgebied waarop de bergen van Spanje. Slechts een klein deel van de Atlantische kust, in het zuidwesten van Spanje, is Lowlands, bekend als Andalusie. Van de Straat van Gibraltar naar de Portugese grens strekt zich spa gebied met een welluidende naam Costa de la Luz. Waarom de magie? Omdat in het Russisch klinkt als de Beach Licht. De naam geheel toevallig. Dit is geen poetische metafoor en hyperbool worden niet bewonderen schrijver.

Helemaal niet. Dat is de realiteit. Op een zonnige dag in Costa de la Luz, en andere dagen is er bijna nooit het geval, hoewel de oceaan is uitgeschakeld. De indruk is dat iemand geladen op de oceaanbodem ruimte van de grootte van de spiegel. Deze unieke lichtreflectie van het wateroppervlak alleen waargenomen in de Costa de la Luz.

Misschien is er een speciale interactie met het oppervlak lucht atmosfeer okeana.V locatie Costa de la Luz kust van de oceaan bochten binnenland, de vorming van een baai, die wordt genoemd bij naam Kadisskim grootste stad van de kust - van Cadiz. Geschiedenis van de stad verloren gaat in de oudheid - dit is oud. Voor enkele duizenden jaren van haar bestaan, kocht een hoop Cadiz kenmerken die geven het een unieke uitstraling.

Cadiz staat bekend om het feit dat het gestart vanuit deze haven naar de beroemde Colombiaanse expeditie naar de kusten van Amerika. U kunt zich voorstellen het gevoel waarmee Columbus zwom naar het onbekende verte, het kijken naar de gloeiende hem ontmoeten okean.Obraz leven van de lokale bewoners is zacht en gemeten karakter, die de eigenschappen die inherent zijn aan rest Costa de la Luz. Invloed Hier natuurlijk gehouden luidruchtig en opruiend echt vakantie - de Spanjaarden Spanjaarden zijn, zelfs in het rustige Costa de la Luz.

Echter, deze maatregelen niet lijken-the-art show in de Art Nouveau-stijl. Ze zijn geschilderd in de kleuren van de nationale Spaanse traditie. Dit vooral, stierengevechten en carnavals. De jaarlijkse exploitatie van paarden, die jaarlijks worden gehouden in augustus, dus kleurrijke en knippert, die traditioneel is een populaire tijd van de zonsverduistering in Spanje futbol.V Costa de la Luz tijd als gekristalliseerd.

Een rustig en majestueus oceaan staat niet toe dat de wereldse gedachten en acties. Dankzij dit verblijf aan de Costa de la Luz - dit niet is een illusie de situatie te veranderen, zoals vaak het geval is, en dit is een echte verandering van omgeving. Kortom, de Costa de la Luz is de ideale bestemming voor degenen die willen ontsnappen aan het hectische tempo van het moderne leven.

Aan bekende en onbekende regio's van Spanje, de website te bezoeken over de woningen in Spanje en daarbuiten. We delen informatie over Spanje, kopen en huren huizen, onderwijs in Spanje en het huwelijk met een buitenlander, en andere belangrijke dingen.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.