The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken uit Californie

"Het belangrijkste van alle kunsten voor ons is cinema", - zei op een bepaald moment een prominent politicus. En we leven in XXI eeuw, kunnen we vol vertrouwen bevestigen zijn woorden. Het is moeilijk om ons leven voor te stellen zonder de mogelijkheid om enkele spannende film te zien. En vooral, zal deze film gefilmd worden in Hollywood. Mekka filmmakers over de hele wereld, een welkome oase voor acteurs van alle strepen en een zoete lokken voor toeristen uit de hele wereld - Hollywood.

En met dit alles van Californie.
Californie. ... Bij de klank van het woord als je hoort het gekabbel van de golven op het zand en het gebrul van de wind, ruisende palmbomen en het lawaai van de grote steden. California ... Hollywood en de wereld centrum van hoogwaardige technologie, nationale parken en Nice van Amerika.

Dit alles trekt toeristen aan als een magneet. En nu je hier bent. Impressions opgepikt door u, worden de namen van steden, parken en attracties samengevoegd tot een magisch woord - California. Met alle middelen, wilt u die magie te brengen aan hen die thuis bleven.

De winkel in de Hollywood Hills u voor een romantisch diner met uw half, kocht een kaars in de vorm van een Oscar. Nu moet je hopen dat deze welverdiende beeldje overhandigen uw favoriete, hoor je als antwoord: "Ik wil mijn lieve bedanken voor deze eer!" En deze avond zal worden gevuld met humor, je herinneringen en romantiek. By the way, om indruk te maken en kunt u de vrouw, was je niet beperkt tot een kandelaar.

Dit is nog meer op interieur en sfeer, maar voor haar je kocht een paar sets van sieraden zijn precies zoals ze waren op de heldinnen van haar favoriete films. Dit was zelfs de inscripties op de dozen daar. En op deze manier, want in een wervelwind van verwarring en lange ervaring, dat van een film. Shine Eye uw favoriete zullen concurreren met kaarslicht en glitter van de stenen overschaduwd in haar sieraden.
U koopt wijn uit de Napa Valley.

Je had een geweldige tijd daar, toen de oude trein ging op een rondleiding en proeverij. En, natuurlijk, kocht een fles van de meest representatieve soorten (goed gevormd, in een geschenkdoos, fluweel bekleed aan) aan zijn baas. Een geweldig cadeau, en het zeker u zult waarderen: Cabernet Sauvignon uit de Napa Valley is beroemd om de hele wereld!

Maar deze bescheiden fles Chardonnay oogst in 1995, krijgt u een favoriet op te slaan voor een romantisch diner.
Maar deze rugzak in de vorm van Donald Duck - hallo tegen je roes van Disneyland. Het koninkrijk van Disney in Californie en leidde u te vergeten over zijn volwassenheid en een solide positie. Alle soorten ritten, stripfiguren bekend zijn, wandelde langs de paden van het park, creeerde een sfeer van oprechte, leuk kind.

En, het kiezen van een cadeau voor uw Prokaznikov je kocht deze families en de gebruikelijke zachte Mickey Mouse, Lion King, de geest uit de tekenfilm 'Aladdin'. Niet tegenhouden, uit angst om een ??fout te maken met de grootte, kun je zelfs kopen fancy outfits: een lendendoek, zoals George van de jungle en de prinses kostuum van 'Enchanted'. Uw kudde zullen niet gelijk zijn aan het carnaval!
Maar misschien wel het meest van alle gaven die je kocht in Silicon Valley.

In deze wereld centrum van hoogwaardige technologie kon worden gevonden in letterlijk alles. Voor vrienden en collega's kocht gelicenseerde software, en ongelooflijke apparaten voor computers en mobiele telefoons. Je zou hebben gekocht van een mobiele telefoon daar. Maar de verkoper afgeraden: Niet alle telefoons zijn de laatste West-werken regelmatig met SIM-kaarten in uw land.

Daarom is een externe harde schijf moest de grootte van een lucifersdoosje en een digitale camera voor onderwater fotografie te beperken.
In SanFrancisco u hebt getypt glazen en bekers met een afbeelding, zodat u op de Golden Gate Bridge schorsing. Ze zijn een geweldig cadeau om iemand voor een verjaardag of andere feesten.
U absoluut de indruk van de excursie naar de sinistere en zelfs een ogenschijnlijk onneembare gevangenis Alcatraz.

Eerie indruk dat ze nog in je ziel. Maar zelfs dit grimmige grandeur zul je in staat door te geven door de aankoop van een gift klok, in de vorm van Alcatraz met een ongewoon grimmige strijd. Je beste vriend, die zei dat meer dan een wekker in de wereld niet kan hem wakker, zal beseffen hoe verkeerd hij was.

U bent op het beroemde Death Valley en Yosemite Park, dat een heleboel foto's gemaakt. En in het beroemde park van Yosemite zelfs gewaagd naar hun hand proberen te klimmen, onder begeleiding van een ervaren instructeur. By the way, als een geschenk aan uw oudere familieleden, heb je gekocht een prima schot en een prachtige mooie film over het park.

Om de muziek van uw gezin zal genieten van het uitzicht van de Nice hoek van de natuur, de watervallen en ontoegankelijke rotsen, bossen van de prachtige oude bomen. Vergeet niet om pick-up een paar kegels sequoia, die de smaak van de bergen en ongerepte rivieren van het park opgenomen.
Leaving California, je bent weer nauwkeurig inspecteren alle gaven. Nou, zo lijkt het, kocht alle geplande, gooide een muntje in de Golf van Mexico (voor geluk om terug te komen!), Maar er iets niet u rust geven. Oh yeah!

Je hoeft niet het belangrijkste: niet gefotografeerd in de straat met de gouverneur van Californie - Arnold Schwarzenegger! Zeker moeten vroeg weg: het lijkt je zag de fotograaf met een kartonnen figuur van de gouverneur is letterlijk een steenworp afstand van het hotel. Zonder dat, zou je foto verhalen van Californie onvolledig zijn.

Nou, laten we gaan?
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.