The social network

picture picture picture picture
logo

Geschenken van de "Diamond staat

Verenigde Staten tot de verbeelding. Het bekijken van platforms Chicago skyline en rotsachtige landschap van Utah, Texas prairies en de oceaan stranden van Californie, de majestueuze gletsjers van Alaska - dit alles vervult je met indrukken en verleende een gevoel van ruimte en oneindigheid. Van het land gebied is enorm, en u een of andere manier onbewust gewend geraakt aan een dergelijke schaal.

In feite, hoe groter de staat, hoe interessanter je kunt zien, de beste cadeaus kunt u kiezen voor hun geliefden, waardig van de beste. En plotseling u denkt dat over een kleine ruimte komen op de kaart - Delaware.

Elke doorgewinterde Reizen toeristische durf te wedden dat in de tweede de kleinste staten van het land er nauwelijks iets waard zijn aandacht.

En debater se verslagen. "Klein maar kostbaar" - dit gezegde van onze voorouders kenmerkt perfect de Delaware. En dat u betekent, nieuwsgierig en open voor nieuwe indrukken de mens, is het tijd om de weg op om te zien voor mezelf dat het "Diamond staat."
Het horen van de officiele staatsgodsdienst nickname, je waarschijnlijk afgestemd op een cadeau te kopen zijn vrouw een paar diamanten van de "Diamond staat."

Heeft u teleurstellen: de edelstenen zijn niet ontgonnen, en de "diamant" Delaware is alleen genoemd omwille van zijn uitstekende strategische positie op de Amerikaanse kaart. Maar wees niet boos! Hier, als een geschenk van de reele helft van de mensheid kan worden gevonden waardig van geschenken, in plaats van "beste meisje vriendin." Het hele complex van galeries en winkels die exclusieve handgemaakte dingen verkopen komt naar uw redding.

Symbool van Delaware, delicate perzik bloesem, als geschapen, om een ??zachte kleuren en patronen te creeren. Er is nauwelijks een vrouw die de gewichtloze zijdeachtige sjaal kan weerstaan, met de hand beschilderd bloeiende takken van perzik. Deze sjaal zal wrap een zacht roze gloed op je favoriet. In plaats van de klassieke cadeaupapier is het beste te kiezen voor een verfijnde lichte zomer tas. Het zal een bloem-geappliceerde, geverfd of bedrukt met een tak van een perzik, kies je ter plaatse.

En je kunt er zeker van dat deze gaven zullen uw favoriete zomer accessoire geworden om je half.

Geschenk voor oudere familieleden moeten naar het Museum van de Amerikaanse decoratieve kunst en meubels. Exposities en fantastisch mooie tuinen rondom de gebouwen zal u verbazen. Een kleine vierkante passen planten letterlijk van over de hele wereld!

Een uitstekend geschenk van de Nice museum-park complex zal worden fotoalbums vertoont antieke Amerikaanse meubels. En in de kit om het cognitieve deel van de gift, behandel uw familie een aantal exotische planten. Bestendig en niet veeleisende soorten worden verkocht in winkels in het park, worden ze verpakt worden vervoerd en niet druk je op de weg.

Het kiezen van de beste vriend van een gift, kunt u alle musea en winkels bypass in Delaware, maar een van de meest leuke en originele geschenken zal nog steeds een meer symbool van de staat - game-pik. Nee, ik denk niet dat we niet raden u aan om een ??gift lelijke vogel te kopen, omdat de een dergelijke test niet veroorloven geen vriendschap! Maar hier is de verschillende T-shirts met je favoriete vogel van de staat bewoners en zelfs elegant haan stropdassen versierd met kleurige draden, moet je komen om te proeven.

Maar de mooiste en meest symbolische van de diversiteit van geschenken is een wekker. Deze luidruchtige vogel met een draaiknop aan de zijkant, schreeuwend bellen "doodle" is in staat om wakker te worden elke Sonya. Nu is je vriend wordt bijna onmogelijk om te slapen op het herstel te werken.
Maar de baas is nooit te laat om te werken, is de maximale vertraging. Dus er zal een geschenk alarm is misplaatst, is het het beste te halen iets van een ander gebied.

Het is tijd om te onthouden dat het bloeiende in Delaware DuPont rijk. Deze chemische stof, en wapenproductie en nog veel meer. De winkels in musea gewijd aan de familie van DuPont en hun bedrijf, kunt u de pick-up iets als een geschenk kieskeurige baas. Misschien zal dit een decoratief wapen te zijn, en misschien een speciale molen voor koffie, maar het kopieren van een oude molen buskruit.

Als je baas komt met de tijd en niet te fan van deze dingen, laat hem een ??geschenk van Du Pont producten. Bijvoorbeeld, nieuwe en hoge kwaliteit verf voor de auto, polijsten en nog veel meer, uit zo'n zoete hart automobilist bereik.
Als een klein cadeautje voor collega's van vele jazz-records te kopen met elke passerende in Delaware Jazz Festival.

Ook bij het oplossen van het probleem van de kleine attenties en winkelen in het Historisch Museum, waar u kunt moderne kopieen van oude speelgoed en gebruiksvoorwerpen kopen.
Zo rustig tot een einde komen uw Reizen in Delaware. Je bezoekt musea, kastelen overwegen, indien gebracht Amerika van Frankrijk, te dwalen door de tuinen en parken en zelfs zonnebaden op de zandstranden van Rehoboth.

Maar maakt niet uit hoeveel tijd je doorgebracht in Delaware, zult u nooit in staat zijn om uit te leggen aan mijzelf en gezin, zoals zo veel zou passen op zo'n klein gebied. Nou, misschien als je terug naar Delaware met zijn gezin, los je het mysterie bij elkaar!

(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.