The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen uit het Bluegrass staat

Een ervaren en oplettende reiziger, het verkennen van de VS, weet dat elk van de staten van dit land een eigen symbool, motto en bijnaam heeft. Bijnamen, formele en informele, vaak zeer grappig, maar altijd hebben ze veel te zeggen over de staat. "Staat van de pelikanen 'of' Het personeel van de Grand Canyon" - en een keer wordt het duidelijk dat er nesten pelikanen, en hier is de Grand Canyon is gevestigd. Nu reiziger, te sturen in Kentucky, vroeg wat voor soort bijnaam is die staat?

En hij antwoordt dat Kentucky - ". Blue Grass staat" is "Bluegrass staat╗, de letterlijke vertaling, Elke toerist zal worden in de war! Maar precies zo lang als je niet aangeven wat voor soort gras niet weet wat de Amerikanen noemen zo eenvoudig bluegrass, waarvan pluimen grappig Herinnert u zich letterlijk sinds de kindertijd. Om een ??of andere reden in Kentucky groeit dit gras, maar in andere staten is uiterst zeldzaam.

Dat is bewoners zijn trots op hun staat 'blue grass'.
Maar wat vindt u interessante dingen in Kentucky voor geschenken aan vrienden en familie? Is dat een weelderige boeket van bluegrass, en denken dat je het mis.
In deze staat u niet zal ontbreken in echte mannen geschenken, juist hier, in Kentucky, maakte legendarisch bourbon!

Alleen de combinatie van bronwater, technologie, onveranderd sinds de invoering van de drank, en granen geteeld, geeft de drank zijn oranje kleur en magie smaak. Bourbon, evenals de beste kwaliteit van de cognac, in kleine slokjes, de drank drank door toevoeging van ijs. Iedere man zal waarderen de uitstekende smaak van deze nobele drank.

Koop je baas een geschenk fles van een volledige en de wereldberoemde Bourbon Maker's Mark. Prachtig gedecoreerde geschenkdoos, klassiek, verandert niet door de eeuwen heen logo - kurk, bedekt met rode zegellak - dit alles maakt een geschenk aan een zwaar en serieus. Je hoofd wordt geraakt, vooral als, de presentatie van een doos van bourbon, je zal benadrukken dat alleen de drank kan worden gebracht vanuit Kentucky naar het hoofd, met de onberispelijke smaak.

Ga niet weg zonder aandacht en beste vriend, die zich niet kunnen vergeven als je het zo'n bypass een prachtig geschenk. Om dit te voorkomen, onmiddellijk een cadeautje kopen verschillende soorten Kentucky Bourbon, het voordeel hier is dat noch merk - de beroemdheid. Met een dergelijke rijkdom aan materiaal ter vergelijking, zal je vriend in staat zijn om een ??volledige proeven van het product te regelen. En dan moet je beslissen welke van de rassen die u verkiest.

Het belangrijkste is om het materiaal te vergelijken met zijn overvloed:) En dat feest was een succes, vergeet dan niet om een ??ander merk sigaren kopen en vervaardigd in de staat. Een doos sigaren toevoegen aan uw "set voor een echte man." En als je iets interessanter, een ander pakje pruimtabak krijgen - stel, er is! Wie weet, misschien is dit niet genoeg om het exotisme, te voelen de geest van een dappere pionier!

Verschillende soorten sigaren individueel verpakt, met verschillende smaken en geuren die ideaal zijn als cadeau voor collega's. Als sommige van zijn collega's een hoop van roken, is het tijd om aandacht te besteden aan een andere zeer Kentucky rijk - country muziek. "Wat is" zuiver Kentucky "?" - U vraagt. Het ding is dat veel landen hebben hun land muziek artiesten, favoriete bands en specifieke nummers herkend.

Maar het enige land in Kentucky zo sterk verschillen van de rest van hun bijzondere melodie en ritme, en dat het heeft bijgedragen aan een speciale ondersoort, źbluegrass-country", in vertaling - ". Het bluegrass-country" CD's met deze muziek kan worden gekocht op elke muziekwinkel, en gastvrij kentukkiytsy ervoor om u te helpen kiezen voor de bekendste en meest kleurrijke artiesten. Dergelijke muzikale cadeaus passen wonderwel en voor haar collega's en om uw oudere familieleden.

En om het beste hun gaven in Kentucky, de oudere generatie van je familie, maar je kunt cd's kopen voor een speciale set van bourbon. Het bestaat uit een karaf, waarin de meeste volledig onthult de kleur van de drank, grote dikke bril, die smaak vertonen, capaciteit en curling ijs. Nou ja, de drank zelf je gewoon niet vergeten!
Muziek, bourbon, gerechten - alles is groot, maar wat te kopen voor haar?

Doe het zelfde favoriete paard niet voeren met alle beroemde U. S. Derby. Maak je geen zorgen! Het biedt winkels die gespecialiseerd zijn in kleding in de stijl van de country muziek. Geniet van uw favoriete country muziek rok versierd met kant en met de hand geborduurde blouse of met wijde mouwen, die prachtig zijn gemarkeerd haar sierlijke handen.

Mei van dit mooie en zorgt voor een heldere kleding voor je meisjes is eenvoudig en leuk stemming onder alle weersomstandigheden! Als je niet weet wat de grootte of de angst voor mishagen, dan verder gaan: daar aan de rand van de staat in Mammoth Cave, vindt u sieraden waardig van uw uitverkorene. Ze zijn gemaakt door lokale meesters van de stenen in de grot. En laat geen stenen edelstenen en halfedelstenen, kwaliteit van het werk overschaduwt het.

Een elegante ring of oorbellen glinsterende op mysterieuze wijze een toegevoegde waarde te verwerven na uw verhaal over het prachtige en ongerepte grot, de geboorte van de mysterieuze stenen en mineralen, die nu sieren de al charmant meisje.
Dat komt een einde aan een reis naar Kentucky. De oude wijnmakerij, een oude grot, hedendaagse muziek ... De staat heeft geopend om je al hun geheimen, opende zijn schatkist, en mag uit putten.

Je brengt je huishouden en je vrienden een stukje van de staat, belichaamd in geschenken, foto's, verhalen over uw Reizen. En toch, waardoor een lichte en gastvrije regio, "Blue Grass ', een bos van Narva bluegrass. Wie weet, misschien is het vanwege de geur, de geur van warmte en weiden, een ver land lijkt dichterbij ...
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.