The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen uit Zweden

Nou, koffers klaar, vrienden en vriendin waren een hele lijst van tips en familieleden al verlangend staren op uw foto. In de nabije toekomst zult u een onvergetelijke worden Reizen in Zweden, een land met een boeiende geschiedenis, waar u de massa van de spannende avonturen te vinden.
 
  Zoals elke toerist, heb je al duidelijk gemaakt route attracties te bezoeken, opgeslagen allerlei zin boeken en kaarten, op zoek naar informatie over Zweden op het internet.

U heeft al geleerd hoe om te zeggen in het Zweeds, "hello" en "voor de vergadering." Zo, nu bent u klaar voor alles 100%.
 
  En weet je, lieve toerist, dat Zweden - een land winkel-en design? Immers, zeker, u dacht dat dit land te brengen aan familie en vrienden.

Hoe om niemand te beledigen en te kopen wat je nodig hebt?
 
  Om te beginnen, laten we beginnen met dat deel van uw vrienden en familieleden, die gretig wacht op uw rendement. Natuurlijk, deze mooie dame en "kleine mademoiselle."

Hier is het nuttig vuistregel die zegt dat een vrouw zou zijn onuitsprekelijk gelukkig mooie merk kleding en niet minder dan perfecte accessoire aan.
 
  Zweedse winkels zijn vol met bekende merken in de wereld van kleding, zoals "DSQUARED», «D & G", "ARMANI", "DIOR». In de Zweedse hoofdstad, Stockholm, is een groot netwerk van boetieks en warenhuizen, waar u kunt kopen voor een redelijke prijs favoriete dingen.

Stuur het gezicht van uw moeder of vriendin, toen ze pronken met de mooie jurk!
 
  Gewoon een geweldig cadeau voor de vrouwelijke helft zal worden allerlei verlichtingsarmaturen en kristal goederen. Zweden is wereldwijd bekend om zijn glasblazers en steklovarami. U kunt kopen exclusieve producten van glas, die een luxe en elegante geschenk.

Een set wijnglazen Zweden Crystal huizen zullen je herinneren aan deze fascinerende Reizen. In Zweden, een grote selectie van designer sieraden van edele metalen en edelstenen. Deze dingen die je nergens anders vindt! De aard van de sieraden van Zweden is nauw verweven met de geschiedenis van de oude Vikingen: ze bevatten elementen van het oude runen en symbolen. Werd de woede van witte goud sieraden gemaakt in de stijl van de "schors".

En nu, pick-up enkele geschenken voor onze mannen. Nou, om te beginnen, wat ze willen en dat kan 'uitnodigen' ze naar Zweden. De eerste associatie die verband houden met Zweden in de geest van ieder mens: de auto "Volvo". Maar natuurlijk hebben we niet zo'n dure en een geweldig cadeau: laat ze go for it! :) Ons doel is om te kopen iets nuttigs ... en niet zo duur.

Mannen houden om te eten. Je kunt zelfs zeggen dat een aantal zeer veel te eten lief te hebben. Laten we genieten van hen en brengen een paar "kleine" stukjes hertenvlees of elanden een lokaal.

Zweedse chef-koks bereiden speciale recepten voor vlees, dus het is een verbazingwekkende, verleidelijke geur. Ook kopen van lokale gerookte en gezouten vis: in feite in de Scandinavische landen is het altijd ongelooflijk heerlijk.
 
  Een uitstekend cadeau zal warme truien en shirts met grappige slogans, die met succes kunnen worden passen in de familie garderobe.
 
  Stevige man, en u kunt geven een zeldzaam ding.

In Zweden, een grote selectie van antiek. U kunt kopen mooie antieke klokken, fijne sigarettenkokers, kolven of pijpen.
 
  Vergeet niet over de zeer jonge leden van uw familie.

Kinderen zullen blij zijn om vrijwel elke gift, of het is duur porseleinen pop of een grappig figuurtje van Los. We nemen ze speelgoed beeltenis van nationale symbolen, helden, boeken van Astrid Lindgren: Pippi Langkous, Karlsson, Emil uit Lenneberg, Madiken en Pim van Yunibakken. Het kind zal zijn ongelofelijk blij dat je eenvoudig geschenk. Wat mee te nemen van de Zweedse reis In Zweden - een enorme selectie van allerlei souvenirs. Crowds grillige trollen zal kijken naar u uit de schappen van de winkels.

Daar vindt een groot aantal sleutelhangers, magneten en mokken op de koelkast met het symbool van de Vikingen te vinden. Leuk souvenir wordt plastic helm met horens, het nabootsen van de hoofdtooi van de oude krijgers. Vooral Zweden eland: Elk - nationaal belang van Zweden. U kunt een foto van eland overal. Je vindt ze in de vorm van enorme opgezette dieren, slapen rustig, snel rennen om de trog, of zelfs seks hebben ....

To, samen te vatten onder onze "Zweden shopping "moet worden opgemerkt dat Zweden - een land waar om te winkelen - veel plezier. Daarom zal geschenken, gekocht met levendige emoties en goed humeur te brengen dezelfde positieve emoties en hun eigenaren. Vrolijke avonturen en goed winkelen!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.