The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen van de staat Connecticut

Wat kun jij te brengen van de staat Connecticut

Sprekend van Connecticut, het eerste wat je moet bijna elke persoon aan de andere herinneren, zal de naam van het boek van Mark Twain "A Connecticut Yankee in hof van koning Arthur ". En waarom daar? Waarschijnlijk omdat de laatste jaren van zijn leven Semyul Clemens, aka Mark Twain, die in deze Amerikaanse staat.

De inwoners zijn trots op hun beroemde landgenoot en verheerlijkt hun personeel roman, maar een beetje, en verafschuwen het feit dat het erin geslaagd om het literaire werk van andere verwezenlijkingen en attracties van Connecticut overschaduwen. Een nieuwsgierige toeristen te eten, wat te bezoeken en te ontdekken in deze staat, die de trots en de lokale gidsen vertellen. Daarom is het tijd om hun voeten te sturen in New England, waar aan de oever van de langste rivier van New England en Connecticut vestigden de gelijknamige staat.

Net als andere landen van de New England, Connecticut is knappe, zijn visie alleen maar vragen om kalenders en wenskaarten. Dichte bossen bedekken de rivieroevers en fleuren ze met al de tinten rood en goud in de herfst en geeft koelte in de zomer. Omwonenden ondersteunen de ecologie van een zeer originele manier: in de middag kunnen bezoekers vissen in de rivier en wandelen rond het bos, maar in de avond en nacht natuur rest van menselijke aanwezigheid.

Dit eerbiedige houding ten opzichte van het milieu door het feit dat Connecticut - de overheid de industrie en daarmee controle over de milieu-omstandigheden zijn speciale prioriteit. Maar de stad - het is een droom en een paradijs voor elke stedenbouwkundige en apologeet voor hoogwaardige technologie. Het personeel was beroemd productie van wapens, elektronische apparatuur en helikopters. Wereldberoemde bedrijf, "Sikorsky" is gevestigd in Hartford, de hoofdstad. Breng een stuk speelgoed helikopter als een cadeau aan uw Daze!

Voor de jongste mannen verkocht, een miniatuur-helicopter die kan worden opgehangen aan een kroonluchter, en voor oudere kinderen biedt een brede selectie van radiografisch bestuurde modellen en ontwerpers.
In het algemeen, de hoofdstad Hartford in de tijd van Mark Twain wel de hoofdstad van de Amerikaanse industrie. Er is weinig veranderd aan deze dag de goederen niet gefabriceerd in Connecticut, te tellen op de vingers van een hand.

Wat heeft dit alles verscheidenheid van kiezen voor iets bijzonders als een cadeau aan je beste vriend? Hoef je alleen maar om uit te vinden welke bedrijven zijn de oudste in de staat. De productie van een dergelijke onderneming zal worden getest door de tijd, is actueel en zal staan ??achter het eeuwen geschiedenis. En als je eenmaal begint op zoek naar firma's staat op dit moment, onmiddellijk vinden dat deze eisen perfect bij het bedrijf, "Colt" wedstrijden!

Je zal meteen vertellen dat Samuel Colt (let op een andere beroemde Samuel uit Connecticut!) Kwam met zijn revolver, tijdens het bekijken van de peddel-wiel stoomboot, en zijn eerste product was gemaakt van hout. Nu het bedrijf is bekend over de hele wereld en produceert een groot aantal modellen van wapens, van de gracieuze, hoewel de dames speelgoed revolvers tot machinegeweren. Dus koop een cadeau voor een vriend die een van deze breed assortiment.

En niet te maken hem problemen met de wet, laat het een collector's model, een replica van de oude Colt. Misschien zelfs het eerste - houten. Een soortgelijke expositie zal bevallen fans en wapens van de geschiedenis en kan dienen als een goed uitgangspunt voor de collectie.
In de staat, die verschilde van de XIXe eeuw tempo van de productie, altijd om gekwalificeerd, daarom moet het opleidingsniveau verschillen benijdenswaardige hoogte. En Connecticut is volledig bevestigt deze zienswijze.

Er zijn meer dan 40 instellingen voor hoger onderwijs en de beroemde Yale University, opgenomen in de "Ivy League". Dit is een van de Beautiful Amerikaanse campussen. Het beslaat een groot gebied en staat open voor toeristen. En zelfs als uw college jaar achter, niet weigeren, mij het genoegen om de paden en de tuinen van de campus dwalen, kijk naar de bibliotheek en maak een foto tegen de achtergrond van onderwijsgebouwen.

En op hetzelfde moment te kopen een cadeautje aan zijn baas. Bijvoorbeeld, een das, met de symbolen van de Yale University. Laat de chef-kok zal worden betrokken bij de oudste universiteit in Amerika, althans op deze manier. En om niet uit het oog van hun eigen "alma mater" verliezen om hem ingelijst voor een diploma, die de kamers van alle specialisten in de Verenigde Staten sieren. Je baas is nu ook in staat om vol trots in frame zetten met de afbeelding van Yale is uw diploma, dat hij graag zijn ogen en voortdurend blijk gegeven van zijn niveau van het onderwijs voor alle bezoekers.

Kan de indruk dat de CT-kenmerken van hun goederen en attracties kunnen alleen mensen te behagen scheppen. Maar in feite het niet vinden van een geschenk en een mooie dame te gemakkelijk niet. En laat de staat kan niet bogen van edele metalen, sieraden en lichtste stoffen: Je zal een modern, high-tech oplossing te vinden. Om nog dichter bij elkaar, zelfs op een afstand, brengt een geschenk aan uw favoriete webcam.

Maar het is niet eenvoudig, en speciale vormen. Je vriendin houdt van dieren? Dan is de camera om haar diensten in de vorm van een robot hondje. Zij is de ziel van bloemen? Webcam-Rose op een flexibele steel die eindigt in de usb-connector, niet verdorren op haar bureau. Nu warmte uw glimlach kunt u zelfs de oceaan te geven!
Echter, live communicatie niet kan worden vervangen, dus het is tijd om naar huis te gaan.

Heb je bezoek aan het Museum van de trolleybussen, bewonderde het monument gewijd aan de eerste Amerikaanse nucleaire onderzeeer en zelfs een reis naar de spookachtige tour van Newgate gevangenis, de eerste Amerikaanse, de Amerikaanse ouders komen zelfs met kleine kinderen. Maar al deze sensatie van Connecticut alleen maar bespoedigen uw huis om ze te delen met uw vrienden en familie. Good luck!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.