The social network

picture picture picture picture
logo

Wat mee te nemen van de staat van de natuur

Een groot land in het buitenland, de Verenigde Staten genoemd. En in de overgrote is het mogelijk om een. Is er het bos dichte, diepe meren en hoge bergen, op de grond en ondergrondse rijkdom onnoemelijke: fossiel stenen semi-kostbare zo behulpzaam. "Ik vind diamanten in de steen grotten ..." - als een gast van de Indiase Sadko zong. Een begrijpen dieper je start en ontdek wat een diamant in de staten van die niet. Nou, misschien een.

En over serieus, de Verenigde Staten in feite beschikt over een uitzonderlijke collectie van mineralen en edelstenen gedolven in het land. Maar terwijl diamanten, die later worden omgezet in "Girl's Best Friend ', de Amerikanen waren letterlijk gevangen in een toestand van het land - Arkansas. Hoe een dergelijke paradox uit te leggen - we weten het niet, maar hier op te merken reizen op dat gebied zal het binnenkort geschiedenis omdat de productie van diamanten van edelsteen kwaliteit opgedroogd - we kunnen.

En dus dringend moet gaan naar Arkansas naar de plaats waar hij werd gevonden op een bepaald moment de grootste in Noord-Amerika, een diamant getuige. Echter, bezoek aan deze Amerikaanse staat is niet de enige reden. Maar eerst iets anders.
Dus, misschien wel de meest opwindende attractie is de Arkansas tour rond de stad Murphysboro, in de 'Crater of Diamonds'.

Hier kunt u meteen zien dat de Amerikanen trouw aan zichzelf: in dit park kunt u niet alleen een historische tentoonstelling en souvenirwinkels, en tenten, evenals een speeltuin voor de jongste bezoekers vinden. Voor meer toeristen de belangrijkste entertainment speelt een gedurfde diamant mijnwerkers. Voor een kleine vergoeding bezoekers 'Crater of Diamonds "kunnen gebruik maken van audio-of video-instructie voor de winning van edelstenen en mijzelf te gaan zoeken.

Op hetzelfde moment vond geen kristal, edelstenen of niet, je kunt meenemen. En als geluk voor u, dan onmiddellijk naar de winkel of juwelierszaak, gelegen in het park. Daar kunt u worden gefotografeerd met de trofee en boek een geschikt frame voor de gevonden kristal.

Dus, een uniek cadeau voor je favoriete klaar zal zijn. Maar als al de zoekopdrachten waren tevergeefs, wees niet boos, maar bij dezelfde winkel om een ??paar kant en klare sieraden te kopen.
Zo nemen we aan dat de diamanten in de rotsachtige grotten van Arkansas geteld. Wat is nu doen?

Nou, natuurlijk, het verkennen van de andere middelen van de staat. Bijvoorbeeld, grot Magnet Cave, die ontdekt werd ongeveer honderd verschillende soorten mineralen. De winkel in de grot die je kunt kopen geschenken aan vrienden en collega's.

Geschenkensets van ansichtkaarten, sleutelhangers met samples van mineralen gevonden in de grot, frames voor foto's, die slim gesimuleerd stalactieten en stalagmieten, afgewisseld met schitterende kristallen. ... Al deze leuke dingen nodig en zou perfect cadeau voor uw dierbaren.
In aanvulling op de Magnet Cave is de moeite waard een bezoek zelfs enkele grot - Blanchard, die ook onderscheiden door schilderachtig. Maar denk niet dat alle van de mooiste en meest interessante in Arkansas ligt onder de grond. De zeer verschillende staat van schoon en fris schoonheid.

Roaring River met de "kleurrijke" namen - Red River, White River en de Black River - meren, de verscheidenheid van flora en fauna - alle toeristen.
En achter deze schoonheden is gemakkelijk om uit het oog verliezen dat de "Staat van de natuur", zoals dat heet burgers van de VS, heeft ook de industrie. Chemische industrie, instrument maken, de productie van fotografische apparatuur en de bekende wapens "Remington" en vele andere industrieen vertegenwoordigd zijn in de staat.

Het is deze resultaten dat de moderne productie-en zal nuttig zijn om u bij het kiezen van een cadeau voor een vriend of baas.
In een cadeau aan een vriend, zeker houdt van allerlei leuke gadgets, het is de moeite waard om een ??potlood voor de optiek te kopen. Qua uiterlijk, dit instrument is meer denken aan een dikke marker, maar door het verwijderen van het deksel, zag hij geen lood, en een platte schijf, die zeer gemakkelijk om de lenzen van zijn fotografie schoon te maken. En zeer binnenkort, je beste vriend zal werkelijk perplex als hij zonder het apparaat voor:)

Inspectie gadgets, ga dan naar het kiezen van een cadeau voor de baas. Aan de ene kant verleidelijk om de baas iets te kopen uit een assortiment van wapens bedrijf, maar met een ander gesprek over een vakantie of een salarisverhoging wordt dan nog gevaarlijker. Nee, moet u kiezen voor iets rustig, zelfs gezellig. In dit geval is, aandacht besteden aan quilts uit Arkansas, die populair zijn in het hele land.

Producten ambachtslieden Arkansas werd opgenomen in de top tien van meest stijlvolle en elegante gewatteerde artikelen van alle Noord-Amerikaanse staten. Dus koop de baas een gave muur tapijt in de techniek van het quilten. Laat hangt in de kamer Home uw kantoor of thuis chef-kok zal worden bevestigd boven de bed.

Het belangrijkste is dat de aanblik van deze vrolijke deken stemming mijn baas zal omhoog gaan, hetgeen gunstig is gevolgen voor de gehele workflow. Een patroon op een tapijt kunnen allemaal letterlijk terug te vinden, van de Amerikaanse vlag om het imago van Arkansas College.
Dus, te beginnen met de diamanten gedolven zijn eigen handen (nou ja, bijna ruiten), krijg je de technische innovaties en keerde terug naar handwerk. In een combinatie van geschiedenis en moderniteit, natuur en technologie - allemaal van Arkansas.

En door onderzoek van de toestand beter, is het tijd om naar huis te gaan, om daar cadeautjes te presenteren aan een nieuwe aria "overzeese bezoeker", dit keer uitsluitend eigen composities te vervullen!
(C) Dalion.ua> Helpen bij het geschenk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.